- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Tüh yazık sana açlıktan zafiyet geçirme bariİnsanlarla yemek yiyemiyorum midemi bulandırıyolar en çok abim ve babam,babam o kadar çirkin yiyor ki anlatamam ağzını garip garip şekillere sokuyo diliyle bir şey yapıyor krem peyniri dudaklarına bulaştırıyor höpürdetiyor şapırdatıyor kısaca küçük çocuk gibi yemek yiyor abim ise bu huyunu sonradan çıkardı höpürdetiyor ayrıca kaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor yemek yiyemiyorum onlar yüzünden babam öğle yemeğine geliyor sırf erken kalkıp ondan önce yiyorum babam sofrada çok konuşuyor eleştiriyor sürekli ben çok konuşmadan hazetmem migrenim olduğu için sese gelemem mesela diyelim akrabaya falan gittik ya da köye o kadar iğrenç yiyorlarki elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar ağzında ekmek varken konuşup saçıyorlar hele babaannem bir kaç gün bizde kaldı asla yemek yiyemedim aç aç dolaştım napıcam benm
Geçirmem merak etme :))Tüh yazık sana açlıktan zafiyet geçirme bari
Tövbe yarabbim ya
Tabiki çatalla çünkü piremsesler öyle yerekmeği elleriyle değil de neresiyle ağzına götüreceklerdi anlamadım
Her şeyi anladım da elleriyle ekmeği ağıza sokmayı anlayamadimekmek başka nasıl yenir ki
Sanırım bahsettiği sadece lokmayı elle ağıza götürmek değil, parmakların da lokmayla birlikte bir miktar ağzın içine girmesi. =PHer şeyi anladım da elleriyle ekmeği ağıza sokmayı anlayamadimekmek başka nasıl yenir ki
Öyle yiyen biri görsem tiksinmem öperim be.Hamster gibi yiyorlarmış
Sanırım bahsettiği sadece lokmayı elle ağıza götürmek değil, parmakların da lokmayla birlikte bir miktar ağzın içine girmesi. =P
Öyle yiyen biri görsem tiksinmem öperim be.
Şimdi gördüm onuHamster gibi yiyorlarmış
çevremde senın gibi diş çıklatmasından,masaya vurulan tırnak sesinden. yemek şapurtusundan sıkıntılı ınsanlar var ve bunlar kavga boyutuna dönüyor.sıkıntılı. dr git benceİnsanlarla yemek yiyemiyorum midemi bulandırıyolar en çok abim ve babam,babam o kadar çirkin yiyor ki anlatamam ağzını garip garip şekillere sokuyo diliyle bir şey yapıyor krem peyniri dudaklarına bulaştırıyor höpürdetiyor şapırdatıyor kısaca küçük çocuk gibi yemek yiyor abim ise bu huyunu sonradan çıkardı höpürdetiyor ayrıca kaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor yemek yiyemiyorum onlar yüzünden babam öğle yemeğine geliyor sırf erken kalkıp ondan önce yiyorum babam sofrada çok konuşuyor eleştiriyor sürekli ben çok konuşmadan hazetmem migrenim olduğu için sese gelemem mesela diyelim akrabaya falan gittik ya da köye o kadar iğrenç yiyorlarki elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar ağzında ekmek varken konuşup saçıyorlar hele babaannem bir kaç gün bizde kaldı asla yemek yiyemedim aç aç dolaştım napıcam benm
Bence deSanırım bahsettiği sadece lokmayı elle ağıza götürmek değil, parmakların da lokmayla birlikte bir miktar ağzın içine girmesi. =P
@makaronkutusu anlattığınızı tam anlamıyla gösteren gifİnsanlar nasıl hamster gibi yiyebilir hala hayal edemiyorum ama:
yok ses etmeden kalkıyorumİnsanlarla demişsin ama sanırım sorunun tüm insanlarla değil.
Benimle yemek yerdin mesela. Çok kibar yerim.
Yani, bazılarını uyarabilirsin de, koskoca babaanneyi uyarmak bana çok uygun gelmedi. Bu yaştan sonra değişmeyeceği gibi, bir de kırıldığıyla kalacak, yaşlı kadın sonuçta. Gerek var mı, değer mi? Bence değmez ama sen bilirsin.
Ekmek mevzusu için demiyorum ama ağız açık çiğnemek, ağızdan bir şeyler püskürmesi filan, evet iğrenç olabiliyor. =))
Böyle yiyorlar işteİnsanlar nasıl hamster gibi yiyebilir hala hayal edemiyorum ama:
Bende mesela önündeki tabağa alıp konulduğunda yiyemem kahvaltılıklar bi tabakta karışıyor iğreniyorum, yiyemiyorum. Mesela atıyorum peynir koysan suyu akıp başka bi kahvaltılığa bulaşıyor. Ya da bi kahvaltılığı koyduğum yere o bittiğinde başka bi çeşit koyamam. Arada kalkıp tabağı suya tutuyorum o yüzdenBende hiç sevmem miğdem bulanır yemek yiyemeden kalkarım. Benm dedem öyle yer çay kalıgını bal , reçel kaymağa batırır yer sonra cayını karıştırır. Kac defa söledim dede yiyeceğin kadar tabağına al koy öyle ye ama yok anlamıyor. Bende o gelicegı zaman kendime ayrı alıyorum kendi tabagıma koyup masaya gelıyorum. Ortadan yenen yemekleri hiçç sevmem herkezin salyası içinde resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?