İnsanlık için küçük, bedenin için büyük bir adım at

chamomillam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
371
578
53
Merhabalar sevgili diyet günlüğüm ve şayet okuyan varsa sevgili arkadaşlarım:)

Biraz kendimden bahsedeyim.Ben yaşamak için yemek yiyenlerden değilim adeta yemek yemek için yaşayanlardanım:) 3 gün İstanbul’a gidecek olsam yemek yediğim güzergaha göre gezerim.Emirgan’da kahvaltı ,Arnavutköy’de bodrum mantıcısı, Ortaköy’de waffle...Güzel bir şey yediğimde çok mutlu oluyorum bir süre sonra da çok pişman .

Genelde 55-56 kilo aralığındayım boyum 163. Bir ara diyetisyene gitmiştim ve 2 ayda 51 kiloya düştüm tamamı yağdan gitmişti. Hiç aç kalmıyordum mantığını öğrenmiştim. Sonra bırakınca kilolar geri geldi :)

Ben ne yapmam gerektiğini biliyorum ama motive olamıyorum. Bir zayıflama grubuna da katılabilirdim evet ama orda yemek yediğinizde arkadaşlarınız kızıyor ya hani. O beni diyetten uzaklaştırıyor mesela... Ya da canımız tatlı istiyor regl olmak üzereyiz arkadaşımız tarçınlı süt iç diyor. Ben de biliyorum hepimiz biliyoruz. Ben canım ne istiyorsa yiyeceğim az yiyeceğim ama yiyeceğim. Çünkü yasakladıklarımıza diyet bitince saldırıyoruz.

Ben 50 olmak istiyorum ve şimdi başlıyorum. Eğer benimle zayıflamak istiyorsanız bedeniniz ne olursa olsun yol arkadaşlığı için ben burdayım. Sevgiler

İnşaallah.. çok istiyorum. Hamile kalmadan önce 11kilo vermiştim..ama doğumdan sonra veremedim bi türlü. Spora başladım bile
Ben spor yapamıyorum ya işten sonra halim kalmıyor yapabiliyorsan çoook çok güzel.

Bugün ben de başladım. Sabah, öğle ,ara öğünlerim çok mantıklıydı şimdi akşam yemeğimde birazcık planladığımdan fazla yedim.Yeşilcay ve su tüketirsem iyi başladım diyebilirim

En azından mekik cekemeye falan çalışsan.. ne iş yapiosun kosusturmali bi isse spor a gerek yok bence.. ben ev hanımı oldugum için sabah akşam bir saat spor iyi bana

Ben kilo vermek için yemekten kesmeyi pek mantıklı bulmuorum.. herşeyden azar azar yemek en mantiklisi..yanii tam doymadan kalkmak..

En azından mekik cekemeye falan çalışsan.. ne iş yapiosun kosusturmali bi isse spor a gerek yok bence.. ben ev hanımı oldugum için sabah akşam bir saat spor iyi bana
Devlet hastanesinde eczacıyım. Kısmen masabaşı kısmen aktif çalışıyorum.

Ben kilo vermek için yemekten kesmeyi pek mantıklı bulmuorum.. herşeyden azar azar yemek en mantiklisi..yanii tam doymadan kalkmak..

Bence de sağlıklı bir diyette aç kalmak yok . Ben diyetisyenimin verdiği listeye uyduğumda hiç aç değilim bir sorun mu var diye sormuştum, kilo verdiğimi görünce şaşırmıştım:) Kaloriyi yanlış yiyeceklerden almamak lazım .

İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsın...

slm yazdıklarını okuyunca beni anlatyorsun sandım.bende yemek için yaşayanlardanım.zayıflayınca hastayım zannedip korkuyorum iyi mi

Eveet sevgili günlükcüm:) iş güç nöbet derken yazmayı ihmal ettim. Yeterince dikkat edemedim ama diyetime %50 uydum diyebilirim.Tartıda daha hafifim . Regl öncesi çok sağlıklı bir tartım olmamış olabilir ama ilk iş sabah tartılıp elma kürüne başlıyorum

Merhaba ben de geçen hafta spora yazıldım 3 aylık bir program.Toplam 4 gün gittim haftaya daha sık gitmeyi düşünüyorum.Bende işte çok yorulduğumdan dermanım olmuyor ama kilo verip incelmek istiyorum.Burayı takip edeceğim :) boyum. 160 cm kilom 65.300 ilk 57 sonra 53 olmak istiyorum.İnşallah olabilirim :)

Gümaydınn paylaşımlarını bekliyorum o zaman:)

Günaydın sevgili günlükcüm. Regl oldum yeni bitti .Bu süreçte pek su içemedim. Diyetime de dikkat edemedim. Kilo almışımdır diye düşünüyordum. 55.3 çıktım

Gaza gelmek için açtığım konunun beni gaza getirmemiş olması üzücü
Agustosta düğünüm var ve ben yiye yiye 57 kilo oldum. Sevgilim sağolsun sürekli yiyoruz. 5 -6 kilo vermeden gelinlik almak istemiyorum.

Gaza gelmek için açtığım konunun beni gaza getirmemiş olması üzücü
Agustosta düğünüm var ve ben yiye yiye 57 kilo oldum. Sevgilim sağolsun sürekli yiyoruz. 5 -6 kilo vermeden gelinlik almak istemiyorum.

Verirsiniz inşallah ben de bi ara 4 kilo verdim nasıl gitti anlamadım.Şimdi her hafta sevgilimle dışarıda yemekten 2 kilo aldım benim de vermem lazım

Verirsiniz inşallah ben de bi ara 4 kilo verdim nasıl gitti anlamadım.Şimdi her hafta sevgilimle dışarıda yemekten 2 kilo aldım benim de vermem lazım
İnşallah başladım bakalım. Çok kısıtlamadan daha sağlıklı alternatifler seçmeye çalışıyorum. 2 kilo azmış ya hemen gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…