- 17 Şubat 2016
- 371
- 578
- 53
- Konu Sahibi chamomillam
-
Bende çok istiyorum ama bi türlü baslayamiorumm... İnşaallah basarirsin
İnşaallah.. çok istiyorum. Hamile kalmadan önce 11kilo vermiştim..ama doğumdan sonra veremedim bi türlü. Spora başladım bileBirlikte başaralım:)
Ben spor yapamıyorum ya işten sonra halim kalmıyorİnşaallah.. çok istiyorum. Hamile kalmadan önce 11kilo vermiştim..ama doğumdan sonra veremedim bi türlü. Spora başladım bile
Devlet hastanesinde eczacıyım. Kısmen masabaşı kısmen aktif çalışıyorum.En azından mekik cekemeye falan çalışsan.. ne iş yapiosun kosusturmali bi isse spor a gerek yok bence.. ben ev hanımı oldugum için sabah akşam bir saat spor iyi bana
Ben kilo vermek için yemekten kesmeyi pek mantıklı bulmuorum.. herşeyden azar azar yemek en mantiklisi..yanii tam doymadan kalkmak..
İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsın...Devlet hastanesinde eczacıyım. Kısmen masabaşı kısmen aktif çalışıyorum.
Bence de sağlıklı bir diyette aç kalmak yok . Ben diyetisyenimin verdiği listeye uyduğumda hiç aç değilim bir sorun mu var diye sormuştum, kilo verdiğimi görünce şaşırmıştım:) Kaloriyi yanlış yiyeceklerden almamak lazım .
Ahaha ben zayıflayınca hoşuma gidiyor ama :)slm yazdıklarını okuyunca beni anlatyorsun sandım.bende yemek için yaşayanlardanım.zayıflayınca hastayım zannedip korkuyorum iyi mi
Gümaydınn paylaşımlarını bekliyorum o zaman:)Merhaba ben de geçen hafta spora yazıldım 3 aylık bir program.Toplam 4 gün gittim haftaya daha sık gitmeyi düşünüyorum.Bende işte çok yorulduğumdan dermanım olmuyor ama kilo verip incelmek istiyorum.Burayı takip edeceğim :) boyum. 160 cm kilom 65.300 ilk 57 sonra 53 olmak istiyorum.İnşallah olabilirim :)
Gaza gelmek için açtığım konunun beni gaza getirmemiş olması üzücü
Agustosta düğünüm var ve ben yiye yiye 57 kilo oldum. Sevgilim sağolsun sürekli yiyoruz. 5 -6 kilo vermeden gelinlik almak istemiyorum.
İnşallah başladım bakalım. Çok kısıtlamadan daha sağlıklı alternatifler seçmeye çalışıyorum. 2 kilo azmış ya hemen gider :)Verirsiniz inşallah ben de bi ara 4 kilo verdim nasıl gitti anlamadım.Şimdi her hafta sevgilimle dışarıda yemekten 2 kilo aldım benim de vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?