İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

İstemeyene de saygı duyacak bir kez söyleyip kesip gidecek bazı üyeler ne kadar erkek yanlısı

Siz bu adamla ilgili 22 Kasım 2022'de Ayak fetişi flört adıyla konu açmıştınız.

İstemiyorsanız, adamla ilgilenmiyorsanız; 3 ay sonra adam hakkında yeniden konu açmanızın mantığı nedir ?

İlk başta sevmek ve sevilmek istiyorum dedi öyle numara aldı hanfendi sonra huyu ortaya çıktı

İlk başta sevmek ve sevilmek istiyorum dedi öyle numara aldı hanfendi sonra huyu ortaya çıktı

Kimse kotu ozelliklerini sunarak iliskiye baslamiyor zaten. Ama ogrendiginiz anda sizin tepki koymaniz gerekirken silen karsi taraf, nedenini sorgulayip hala daha neden numarami silmedi diye dusunen siz. Kaldi ki engelleyip kacmasi gereken de siz.

Yok ayni frekansta degiliz, ben ne yapmak istediginizi hic anlayamadim.

İlişki yoktu hiç olmayacak dedi ben umursamadım kaldı öyle silince şok oldum diyorum ayyy

Giden erkek hiç görmediğim için yani ben hoşlanan taraftım niye gideyim
E adam ayak yalıyo? Sevüşmek istiyo? Artık yaz dizisi evreninden çıksak mı bi ya, bu adamlar anca orda elinde pırlanta ile geliyor, üzgünüm yani.

Numaranın silinmemesine bu kadar anlam yüklendiğini ben bu sitede gördüm. Erkekler numara silmekle uğraşmıyor bile. Benim adamın telefonunda 3 yıl önce bize ev gösteren ve bir kere gördüğü emlakçının numarası bile duruyor. İşin garibi emlakçının nosu da onda duruyor. Adamın whatsappta hikayelerini bile izliyor haha. adamların rehberinde bulunan numaralar umurlarında bile değil anlam yüklemeyin boşuna

Adam fantezi ürünü arıyor fuckbody arıyor herşeyi kendine hak sanıyor çünkü o
Bir zengin ahahahah

Adam zengin olmasa, siz de 22 Kasım'da konu açarken başlığa " Ayak fetişi olan erkek" değil de "Ayaklara takıntılı sapık vb" yazardınız belki de.

Burada adamın ne istediğinden daha önemli bir sorun var; aradan geçen 3 aya rağmen, sizin hâlâ bu adamın peşinde olmanız.

Foruma açtığınız konularınız gerçekse; ortaya çıkan görüntü ve insanlarda bıraktığınız izlenim hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…