- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
İşine gelmiyorsa sen kesip gidicen, her şeyi de karşı taraftan beklemeyin ayol.
İstemeyene de saygı duyacak bir kez söyleyip kesip gidecek bazı üyeler ne kadar erkek yanlısı
Boyle biri sizi engellemeden once bu dediklerini ilk duydugunuzda sizin son hizla kacmaniz gerekmiyor muydu? Bi de iki defa neden sildin dedim diyorsunuz. Bi de bu adama numara vermissiniz.
Ozur dileyerek soruyorum bu akil tutulmasi yasamanizin bir sebebi var mi? Sanki adam tamam artik fetis degilim, gel ciddi sevgili olalim dese diye bekliyor gibi davranmissiniz.
Siz bu adamla ilgili 22 Kasım 2022'de Ayak fetişi flört adıyla konu açmıştınız.
İstemiyorsanız, adamla ilgilenmiyorsanız; 3 ay sonra adam hakkında yeniden konu açmanızın mantığı nedir ?
Hoşlanıyorsan yalasaydın o zaman ayağınıGiden erkek hiç görmediğim için yani ben hoşlanan taraftım niye gideyim
Hoşlanıyorsan yalasaydın o zaman ayağını
Niye istemiyorsun
İlk başta sevmek ve sevilmek istiyorum dedi öyle numara aldı hanfendi sonra huyu ortaya çıktı
Niyetini bu kadar açıkça söylemiş adamın neden numarayı silmediğine cidden kafa mı yoruyorsunuz?
Kimse kotu ozelliklerini sunarak iliskiye baslamiyor zaten. Ama ogrendiginiz anda sizin tepki koymaniz gerekirken silen karsi taraf, nedenini sorgulayip hala daha neden numarami silmedi diye dusunen siz. Kaldi ki engelleyip kacmasi gereken de siz.
Yok ayni frekansta degiliz, ben ne yapmak istediginizi hic anlayamadim.
Sen de haklısınSevgilliğe dönmeyeceğini söyledi ondan hanfendi yalat yalat nereye kadar ve hep evine ben gideceğim evi bana 1 saat uzakta git gel 2 saat ne kazancım var
E adam ayak yalıyo?Giden erkek hiç görmediğim için yani ben hoşlanan taraftım niye gideyim
Niye öyle diyorsun,ayaklarını güzel bulursaE adam ayak yalıyo?Sevüşmek istiyo? Artık yaz dizisi evreninden çıksak mı bi ya, bu adamlar anca orda elinde pırlanta ile geliyor, üzgünüm yani.
Ay ahahshshdhhd öyle deme inanıyor.Niye öyle diyorsun,ayaklarını güzel bulursa
Belki evlenir
Ya bizi kafaya alıyorAy ahahshshdhhd öyle deme inanıyor.
Yok ya hep böyle.Ya bizi kafaya alıyor
Anlamadınız mı hala
O zaman kafası çok güzelmişYok ya hep böyle.
Adam fantezi ürünü arıyor fuckbody arıyor herşeyi kendine hak sanıyor çünkü o
Bir zengin ahahahah
Ayak bağı?Çok konuştuk bağ oluşmuş istemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?