- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bakın siz bunu silin,engelleyin her yerden.Ben bu tarz şeylere karşı değilim.İki kişinin de rızası gerek bunun için.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sizin tanışma yollarınız işe yaramıyor.Açtığınız konular hep benzer.İnsanlarla tanışma yönteminizi değiştirin.Zaten ima etti başka ayakları yalayabilirim ve ben buluşmayınca ayak yalatmayınca onenight takıldığını başka kızlarla birlikte olduğunu söyledi zaten
bence bir süre başkaları ile tanışmaması daha makülBakın siz bunu silin,engelleyin her yerden.Ben bu tarz şeylere karşı değilim.İki kişinin de rızası gerek bunun için.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sizin tanışma yollarınız işe yaramıyor.Açtığınız konular hep benzer.İnsanlarla tanışma yönteminizi değiştirin.
Sen yok diyince ben de kendimi başka ayaklarda teselli ettim shhdjxjdjdAyak teminatı vermesine rağmen aldatsa ne diyeceksiniz ki?Sen nasıl başka ayakları yalarsın mı?
Telefon galerisinde başka ayakların fotolarını arar muhtemelenaldatsa nasıl anlayacak acaba, başka ayakları yalarsa
Aldattığı da anlaşılmaz ki.Ne diyecek senin ağzın ayak mı kokuyor?Sen yok diyince ben de kendimi başka ayaklarda teselli ettim shhdjxjdjd
Iyyy ya midemAldattığı da anlaşılmaz ki.Ne diyecek senin ağzın ayak mı kokıyor?Yine emcüklemişsin Rıfat.
Kirli filan istiyordum ayak fetişi zaten
Kusura bakmayın ancak adam sizinle aklınca eğlenmiş gibi duruyor.
Gerçekten kirli istiyordum vb diyorsa da; adamın gerçek amacı neydi Allah bilir.
Marketten peynirli bir paket cips alsın,koklasın,yalasın bari.Yok fetiş kirle terli ayak seviyor
Yok fetiş kirle terli ayak seviyor
Adam sizinle değil; siz bizimle eğleniyorsunuz yani.
ne kulanıyorsun bu kafayı yakalamak içinAdam fantezi ürünü arıyor fuckbody arıyor herşeyi kendine hak sanıyor çünkü o
Bir zengin ahahahah
Arar arar, işine gelirse, sana mı soracak Allah Allah yaAdam fantezi ürünü arıyor fuckbody arıyor herşeyi kendine hak sanıyor çünkü o
Bir zengin ahahahah
Arar arar, işine gelirse, sana mı soracak Allah Allah ya
Ah erkekleri böyle sırtlanları hiç tanımadınız mı? Adamlar sosyal medyadan silerler ama telefon numaralarını yedekte tutarlar hep. Günün birinde de yoklarlar yine…
İşine gelmiyorsa sen kesip gidicen, her şeyi de karşı taraftan beklemeyin ayol.İstemeyene de saygı duyacak bir kez söyleyip kesip gidecek bazı üyeler ne kadar erkek yanlısı
En azından sen yala demiyormuşO evlense sen de evlencen yaniBundan bahsediyorum. Ayak mayak yalıyormuş gözün görmez pırlantayı eline verince.
En azından sen yala demiyormuş
Adam yalayacaksa yalasın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?