- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ay nereden tanistiniz bu garip sahsiyetle cok merak ettim?
Konu sahibi lütfen önceki mesajınızda ki ayak teminatı olayını anlatırmısınız?İnstgram
Ona meyleden adamın ki ayak sevmek değil de; pislik ve mikrop sevmek olabilir anca.
Konu sahibi lütfen önceki mesajınızda ki ayak teminatı olayını anlatırmısınız?
ciddi misiniz, bunları yapan Hâlâ var mı? Çok korkunç...
O kıro elinde yüzükle gelse hiç yok mok demezsin, uzanamadığın ciğeri kötüleme
Saf bir insanız.Lütfen böyle kim olmadığını bilmediğiniz ipsiz sapsız insanlarla instagramda tanışıp buluşmayın hemen.Önce biraz tanımaya çalışın.Ayak fetişisti olabilir ama bu ayak teminatı vermek çok normal gelmedi bana.Ayaklarıma aşık olduğunu ayaklarımı istediğini söyledi fetişmiş ve sevgili olmadan ayaklarımı uzun süre yalamak istediğini söyledi bende yalandan sadece benim ayağımmı dedim evet dedi ama geçen de bana başka ayak bulursam yalabilirim dediydi fetiş yani
O evlense sen de evlencen yaniO evlenmez daha sevgili yapmıyor fuckbody takılan adam tanımadan sevmeden ne evleneyim
Pırlanta ele değil ama ayak parmağına takılıyor , biliyorsun değil miO evlense sen de evlencen yaniBundan bahsediyorum. Ayak mayak yalıyormuş gözün görmez pırlantayı eline verince.
Sizin ayağınızı da yaladı mı?Kirli pis ayak fantezisi de onların ürünü gibi
Çocuk yüzüğü gibi minicikse takılırPırlanta ele değil ama ayak parmağına takılıyor , biliyorsun değil mi
Zene ayak tektaşı geldi.Yarı fiyatına.Pırlanta ele değil ama ayak parmağına takılıyor , biliyorsun değil mi
Yoo değilMerhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Sizin ayağınızı da yaladı mı?
Saf bir insanız.Lütfen böyle kim olmadığını bilmediğiniz ipsiz sapsız insanlarla instagramda tanışıp buluşmayın hemen.Önce biraz tanımaya çalışın.Ayak fetişisti olabilir ama bu ayak teminatı vermek çok normal gelmedi bana.
Tanıma amacı yoktu direk ayak
hahahhashaAyak teminatı vermesine rağmen aldatsa ne diyeceksiniz ki?Sen nasıl başka ayakları yalarsın mı?
aldatsa nasıl anlayacak acaba, başka ayakları yalarsaAyak teminatı vermesine rağmen aldatsa ne diyeceksiniz ki?Sen nasıl başka ayakları yalarsın mı?
Ayak teminatı vermesine rağmen aldatsa ne diyeceksiniz ki?Sen nasıl başka ayakları yalarsın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?