instagram aşk ispatlama yeri mi

Sosyal medyada resimlerinizi silerseniz öyle düşünmeleri normal. Genelde ayrilanlar kaldırıyor çünkü fotoları.
Bunu size sormalarında art niyet aramayın
Ben uzun zamandir snap atmıyorum instagramda cok cok nadir atıyorum banada sen artık neden paylaşmıyorsun bise diye sormuşlardı. Fotolarimi silsem eğer banada sorarlar yani. Bosandin mi vs diye.
Ve evet bazıları ask ispatlamak icin kullanıyor napalim herkesin kendi tercihi
Bende.esimle fotolarimi paylasiyorum ama daha cok kendimi çekiyorum. Egoist miyim ne🤪🤪🤪🤪🤪

Valla bende bıktım o tiplerden.
Takibi bırakıyorum onlar paylaşıyor ben görmüom :)
Gına geldi.

bende soy adimi bekarlik soy adima cevirince anneme x bosandimi yoksa demisler isleri gucleri yok heralde ya bu insanlarin kim neyi degismis neyi koymus diyemi bekliyorlar yoksa mutlulugu fotograf paylasmakmi saniyorlar anlamiyorum
sacma sapan seyler boş olduğunu da bu kadar belli etmezki insan

O değilde instagramın amacı zaten fotograf paylasmak madem bicok kişi milletin fotoğraflarını görmekten sıkılıyor yadırgıyor ne bileyim tuhaf buluyor e isyan etmeden üyeliğini silebilir veya uygulamayı acmayabilir
Görende haber portalında siyaset meydanında millet eşini yedigini sevgilisini paylasıyor sanır

Gerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
Ya bir anda eşinizle tüm fotolarını ı kaldırdıysanız dikkat çekmiş olabilir
Çünkü bir akrabam böyle yaptıktan iki ay sonra boşandı
Önceden var olup sildiğiniz için böyle düşünmüş olabilirler

tipik insanlar .
boşver takılmayın yaa bırakın kim sizi nasıl dusunuyosa ..
size öyle soran saçma insanları da çıkarın hayatınızdan ..
soranlara da hayır o kadar mutluyuz ve dolu dolu yasıyoruz ki hayatımızı ins foto koyacak zamanmnz olmuyo diyiverin :D
demekki canları sıkılacak çok boş vakitleri var ki ins vakit ayırabiliyorlr..
"gezin mutlu olun gerçek bi aşk yasayın kimseye söylemeyin . İnsanlar guzel seyleri mahvederler" demiş ünlü biri ..
hayatınza bakın boşverin. . .

Mutlu hissediyordu
Acıkmış hissediyordu
Aşık olmuş hissediyordu
Tıka basa zıkkımlanmış hisdediyordu:oha::oha::oha:

İnsan ne kadar yanlız ne kadar mutsuz sa sosyal medyada o kadar fazla paylaşım yapıyor bana göre. Mutsuzluklarını perdelemek için çarşaf çarşaf paylaşım var. Yanındaki kocasının doğum gününün sevgililer gününü bile sosyal medyada kutlayıp yanıbaşındaki adama yada kadına 1 çift güzel soz söylemeyen yüzlercesi var.
İyice cılkı çıktı sosyal medyanın. İnsanların bir tuvalette işerken bir de yatakta cilveleşirken ki resimleri kaldı koyulmadık.

Biz de cok cok nadir hikayede paylasiriz.
Ben gözden nazardan korkuyorum acikcasi.
Cocuklarimini da cok paylasmiyorum.

Benim anlamadigim ayni evde yasayan insanlar neden dogum gunu evlilik yildonumu gibi ozel gunleri oradan kutlar.
Bu adam yada kadin yada cocuklariniz eve gelmiyor mu
Yuzune soylesene.
Orada yazılanların bir tanesini yüzlerine soylememişlerdir emin ol

Burda herkes bayan oldgu için koydum whatsabımda falnda var ben çok karşı değilim yanı
İyiymiş he
Herkese açık platforma fotoğraf koymak günah değil ama takipçilerinizi kendiniz seçeceğiniz platforma koymak günah :confused:
Sadece kadınlar yok gayet erkekler de kullanıyor giriyor :confused:
Hatta ben dün sevgilimle beraber bakındım buraya gördük fotoğrafınızı, oraya +1 günah ekleyelim 👍

Gerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
bazen malasef mutluluğun sembolü olabiliyor.mesala bende bi kere ona çok kızdığım da bütün fotoglarimizi silmiştim instagramdan..sen misin silen o.da beni instagramdan silmişti..yani artık sosyal medya her bakımdan güçlü olmaya başladi geçen bir haber okumustum çeşmede bir plaj takipçi sayisi 3 bin altında olanları almıyormuş .saçmalığa bak ! Bu saçmalığı duyduktan sonra bizimkisi daha masumane görünmüştü gözüme🙄

İyiymiş he
Herkese açık platforma fotoğraf koymak günah değil ama takipçilerinizi kendiniz seçeceğiniz platforma koymak günah :confused:
Sadece kadınlar yok gayet erkekler de kullanıyor giriyor :confused:
Hatta ben dün sevgilimle beraber bakındım buraya gördük fotoğrafınızı, oraya +1 günah ekleyelim 👍
Sizene benım sevabımdan gunahımdan sevgli yapmak daha günah bence siz milletin gunahlarınzla ilgileneceginize kendınıze bakın bir ben soruya ornek olarak yazdım boş yorum yapmak içn yapmayın ya gerçekten

Sizene benım sevabımdan gunahımdan sevgli yapmak daha günah bence siz milletin gunahlarınzla ilgileneceginize kendınıze bakın bir ben soruya ornek olarak yazdım boş yorum yapmak içn yapmayın ya gerçekten
İstedgim yere istedgm fotoğrafı koyarım bu sizi ılgılendrmez gunahıda sevabıma bana boş konuşmayında kendi gunahınıza bakın

Daha onceden varolan fotograflarinizi sildiyseniz bunu farkeden insanlar altinda bisey arar dogal olarak. Bir arkadasim da bu sekilde resimlerini silmisti. Bir sure sonra da bekarlik soyadini yazdigini gordum. Bosandigini tahmin ettim ve dogruymus. Neden sildiniz ben onu merak ettim.

Hanımlar,
Haram-Günah tartışmasına girmeyiniz lütfen, hem tartışmak yasak hem de dini içerikli yorum yazmak yasak.

Ben de seyi anlamadim. Ispat derken ne demek istiyosunuz cogunuz?
Instagram zaten paylasim yeri. Kocamla mutlu oldugum bir ani, arkadaslarimla güzel bir gunumu paylasmayacaksam ne paylasacagim?

Yani sosyal medya kullanip, paylasim yapanlara gicik olmaniz tuhaf degil mi? Sizce de bir terslik yok mu?

Sen boy boy fotograf koyup birden sirf onlari silersen tabii ki kotu bi'sey gelir akla.

kişiye göre değişen bir durum fakat ben çok gördüm sosyal medyada aşk böcekleri olup realde birbirlerinin suratına dahi bakmayan çiftler tabiki her paylaşım yapan bu durumda diyil ama bu kişinin kendine kalmış birşey bunu soran insanlarda çok normal diyil bence kimene ister paylaşırım ister paylaşmam bence bunu soran insanlara hadlerini bildirin kimseye bu tarz sorular soracak cesareti vermeyin

Back
X