Sanmam herkesi kabul etmiyor meselaTakipçi kasıyordur belki
kesinlikle bence de bela bu sosyal medya. Eşim dediğim insan sosyal medya üzerinden aldattı beni. (Gerisini bilmem )Hanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Peki ne şekilde aldatti tanışma yazışma olarakmikesinlikle bence de bela bu sosyal medya. Eşim dediğim insan sosyal medya üzerinden aldattı beni. (Gerisini bilmem )
Daha 1 hafta önce sevdiğim (3 çocuklu) bir kadın yanımda İnstagramdan öylesine ekleyen biri ile sohbet etti. Ne yapıyorsun sen! Dedim aman boşver be benimki dalga dedi. Halbuki dalga bile olsa bu eşi aldatmaktır
İste bana sende aç oda aynisini görsün dedi bazı arkadaşlar biliyorum ki benimde basıma bu tarz bise gelecek isler daha kötüye gidermi bunu sormak istiyorumValla bana gore arayıs baska bısey degıl
Suan ınstagramda 107 ıstek var bayadır gırmıyorum çoğu erkek
Neden eklıyım ben sımdı bu abazaları ustelık kızımla resmımız var
Istek atanları potasıyel sapık olarak goruyorum kusura bakmayın
Tabı kı acmaİste bana sende aç oda aynisini görsün dedi bazı arkadaşlar biliyorum ki benimde basıma bu tarz bise gelecek isler daha kötüye gidermi bunu sormak istiyorum
Instagram sifresini ogren gir sil hesabi yine acarsa yinr sil oyle oyle devam eder iste nolak baska bosanmaya kadar geldi diyorsun adamda tik yokHanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Cocuk için karisik sonra bunun icinmi bosanilir ondan karisik artıları olan bir adamda bu yüzden yın veremiyoeum kendimeKafan mı karışık.
Halbuki çok net olması gerekiyor!
cok mantiklica bence bu cozum ..Canım sen de bir instagram hesabı aç eşini tanıdıkları ekle hesap herkese açık olsun. Eşinle aile fotoğraflarını yükle fotoğrafta eşini de etiketle eğer engellemezse onun profilinde görünür en azından evli çocuklu olduğu anlaşılır. Kendini yüklemek istemezsen eşinle çocuğunun olduğu fotoğrafları yükleyebilirsin yada tek eşinin fotoğrafını yükle canım kocam çocuğumun babası vırt zırt yaz. Profil resmin aile fotoğrafınız olabilir mesela... Bio ya da eşinin senin çocuğunun adı kalp çiçek böcek koy işte manipüle et. Eşinin paylaşımlarına kocamla başlayan kocamla biten yorumlar at. Eğer etiketlediğin fotoğrafları, yaptığın yorumları evli olduğu anlaşılmasın diye kaldırırsa sıkıntı büyük demektir... Bence böyle dene otur izle bakalım ne yapacak. Onun hamlesine göre hareket edersin artık...
Benim sosyal hesap açmam bile mesele olur denemek lazim ama bu sekildeCanım sen de bir instagram hesabı aç eşini tanıdıkları ekle hesap herkese açık olsun. Eşinle aile fotoğraflarını yükle fotoğrafta eşini de etiketle eğer engellemezse onun profilinde görünür en azından evli çocuklu olduğu anlaşılır. Kendini yüklemek istemezsen eşinle çocuğunun olduğu fotoğrafları yükleyebilirsin yada tek eşinin fotoğrafını yükle canım kocam çocuğumun babası vırt zırt yaz. Profil resmin aile fotoğrafınız olabilir mesela... Bio ya da eşinin senin çocuğunun adı kalp çiçek böcek koy işte manipüle et. Eşinin paylaşımlarına kocamla başlayan kocamla biten yorumlar at. Eğer etiketlediğin fotoğrafları, yaptığın yorumları evli olduğu anlaşılmasın diye kaldırırsa sıkıntı büyük demektir... Bence böyle dene otur izle bakalım ne yapacak. Onun hamlesine göre hareket edersin artık...
Senin Benim gibi SIRADAN! arkadaşları! ve isim yazarak bulduğu SIRADAN! veya buna mesaj atan SIRADAN!kadınların fotoğraflarına bakıp kendini tatmin ederek. Gerçekten sıradan insan bunlar .. sen ben gibi..Peki ne şekilde aldatti tanışma yazışma olarakmi
Kimsenin korktuğu yok. Belki de çaresizliktendir.Gidecek yeri olmadığındadır.Milletin ne diyecegi ne dusunecegi umrumda olmazdı. Nikahlı eşi ile nefsini doyuramayip hala başka kadınlar ile göz zinasina bile can atan koca bosanmaz da n olur? Bu genisliktir ve fırsatı olsa gerçek zinaya koşacak demektir. Sadakatinden şüphe ettiğim adamın hayatımda yeri olamaz! Kocasiz yaşarım gurursuz asla. Aynısını kadin yapsa anında namus davası ya cinayet ya götürüp babasinin kapısına atmak olur. Ve çoğu kadin bunun için yuva yikilmaz diyenler yüzünden, erkektir af diledi kabul edeyim ozrunu diyenler yuzunden, bosanirsm millet ne der diye korkularından bugün bu erkeklerin rahatlığı. En ufak ihanette kapı önüne koyulmadiklari için böyle gelmiş böyle gidiyor. Ihanetin ve şiddetin affı yoktur olmamali da.
O zaman çaresizlikten değil korkakliktandir. Çünkü bu hayatta caresi olmayan tek şey ölüm. Şu hayatta tek başıma kalsam kafamda bir dünya plan kurarım ve ne yapar eder başımın çaresine bakarim. Yanimda çocuğum dahi olsa değişmez bu. Cesaretin yoksa bahanen çok olur emin ol. Hep savundum yine savunuyorum, kendine güveni olan kadının karşısında durabilecek hiçbir engel yok . Ama gel gör ki asırlardır o erkek çocuğu masada erkeklerle yesin, o erkek göster pipini oğlum, o erkek altını herkesin içinde de degissem bişey olmaz, kız akşam ezanlarindan önce evde olacak oğlan Allah'a emanet gezsin, kız gelinlikle çıkar kefenle döner, erkek kafasına göre. Anneler oğluna evlenene kadar annelik sonrasında da karısı gibi muamele ettiği için vaziyet bu noktaya gelmiş. Böyle gelmiş böyle gidecek diye birsey yok. Hadi o zamanlar imkanlar belliydi de yahu şu zamanda eşinden sadakatszlik görüp çaresizliğe düşmek nedir?Kimsenin korktuğu yok. Belki de çaresizliktendir.Gidecek yeri olmadığındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?