İnstagram belasi

Valla bana gore arayıs baska bısey degıl
Suan ınstagramda 107 ıstek var bayadır gırmıyorum çoğu erkek
Neden eklıyım ben sımdı bu abazaları ustelık kızımla resmımız var
Istek atanları potasıyel sapık olarak goruyorum kusura bakmayın

kesinlikle bence de bela bu sosyal medya. Eşim dediğim insan sosyal medya üzerinden aldattı beni. (Gerisini bilmem )
Daha 1 hafta önce sevdiğim (3 çocuklu) bir kadın yanımda İnstagramdan öylesine ekleyen biri ile sohbet etti. Ne yapıyorsun sen! Dedim aman boşver be benimki dalga dedi. Halbuki dalga bile olsa bu eşi aldatmaktır

Peki ne şekilde aldatti tanışma yazışma olarakmi

İste bana sende aç oda aynisini görsün dedi bazı arkadaşlar biliyorum ki benimde basıma bu tarz bise gelecek isler daha kötüye gidermi bunu sormak istiyorum

İste bana sende aç oda aynisini görsün dedi bazı arkadaşlar biliyorum ki benimde basıma bu tarz bise gelecek isler daha kötüye gidermi bunu sormak istiyorum
Tabı kı acma
Neden kendıne bunu yapasın kı elın sıdıklı adamlarını ınat ıcın ekleme herkes kendıne yakısanı yapar
Bence kotuye gıder bu iş

Instagram sifresini ogren gir sil hesabi yine acarsa yinr sil oyle oyle devam eder iste nolak baska bosanmaya kadar geldi diyorsun adamda tik yok

Kafan mı karışık.
Halbuki çok net olması gerekiyor!

Canım sen de bir instagram hesabı aç eşini tanıdıkları ekle hesap herkese açık olsun. Eşinle aile fotoğraflarını yükle fotoğrafta eşini de etiketle eğer engellemezse onun profilinde görünür en azından evli çocuklu olduğu anlaşılır. Kendini yüklemek istemezsen eşinle çocuğunun olduğu fotoğrafları yükleyebilirsin yada tek eşinin fotoğrafını yükle canım kocam çocuğumun babası vırt zırt yaz. Profil resmin aile fotoğrafınız olabilir mesela... Bio ya da eşinin senin çocuğunun adı kalp çiçek böcek koy işte manipüle et. Eşinin paylaşımlarına kocamla başlayan kocamla biten yorumlar at. Eğer etiketlediğin fotoğrafları, yaptığın yorumları evli olduğu anlaşılmasın diye kaldırırsa sıkıntı büyük demektir... Bence böyle dene otur izle bakalım ne yapacak. Onun hamlesine göre hareket edersin artık...

cok mantiklica bence bu cozum ..

Fake hesap açıp istek atın bakalım biraz konuşturun nereye kadar gidecek

takipteyim konuyu
ortak arkadasım vardı ekledim, merak ettim ekledim, o beni ekledi ben takip ettim vs vs

Benim sosyal hesap açmam bile mesele olur denemek lazim ama bu sekilde

Peki ne şekilde aldatti tanışma yazışma olarakmi
Senin Benim gibi SIRADAN! arkadaşları! ve isim yazarak bulduğu SIRADAN! veya buna mesaj atan SIRADAN!kadınların fotoğraflarına bakıp kendini tatmin ederek. Gerçekten sıradan insan bunlar .. sen ben gibi..

Bizede istek geliyor hatta mesaj bile şu evli adamları anlamıyorum kabul etmemekten utanıp kabil ediyorlar ama evdekinden hiç utanmıyorlar ne iyi niyeti ya evinizin huzuru kaçıyor boşanmaya kadar gidiyor adam vazgeçmiyor yuvasından kıymetli intagramcigı

Kimsenin korktuğu yok. Belki de çaresizliktendir.Gidecek yeri olmadığındadır.

Kimsenin korktuğu yok. Belki de çaresizliktendir.Gidecek yeri olmadığındadır.
O zaman çaresizlikten değil korkakliktandir. Çünkü bu hayatta caresi olmayan tek şey ölüm. Şu hayatta tek başıma kalsam kafamda bir dünya plan kurarım ve ne yapar eder başımın çaresine bakarim. Yanimda çocuğum dahi olsa değişmez bu. Cesaretin yoksa bahanen çok olur emin ol. Hep savundum yine savunuyorum, kendine güveni olan kadının karşısında durabilecek hiçbir engel yok . Ama gel gör ki asırlardır o erkek çocuğu masada erkeklerle yesin, o erkek göster pipini oğlum, o erkek altını herkesin içinde de degissem bişey olmaz, kız akşam ezanlarindan önce evde olacak oğlan Allah'a emanet gezsin, kız gelinlikle çıkar kefenle döner, erkek kafasına göre. Anneler oğluna evlenene kadar annelik sonrasında da karısı gibi muamele ettiği için vaziyet bu noktaya gelmiş. Böyle gelmiş böyle gidecek diye birsey yok. Hadi o zamanlar imkanlar belliydi de yahu şu zamanda eşinden sadakatszlik görüp çaresizliğe düşmek nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…