Ya bu çok onur kırıcı değil mi ? Neden evli olduklarını belli etmek zorunda olan kişi kadın ?Canım sen de bir instagram hesabı aç eşini tanıdıkları ekle hesap herkese açık olsun. Eşinle aile fotoğraflarını yükle fotoğrafta eşini de etiketle eğer engellemezse onun profilinde görünür en azından evli çocuklu olduğu anlaşılır. Kendini yüklemek istemezsen eşinle çocuğunun olduğu fotoğrafları yükleyebilirsin yada tek eşinin fotoğrafını yükle canım kocam çocuğumun babası vırt zırt yaz. Profil resmin aile fotoğrafınız olabilir mesela... Bio ya da eşinin senin çocuğunun adı kalp çiçek böcek koy işte manipüle et. Eşinin paylaşımlarına kocamla başlayan kocamla biten yorumlar at. Eğer etiketlediğin fotoğrafları, yaptığın yorumları evli olduğu anlaşılmasın diye kaldırırsa sıkıntı büyük demektir... Bence böyle dene otur izle bakalım ne yapacak. Onun hamlesine göre hareket edersin artık...
Bunun için mi boşanılır diyorsunuz da sosyal medya kaynaklı boşanan çok insan varCocuk için karisik sonra bunun icinmi bosanilir ondan karisik artıları olan bir adamda bu yüzden yın veremiyoeum kendime
E ne yapayım canım yapması gerekenleri söyledik ne desek yok olmaz kendime yakıştıramam, boşanamam dedi. Bende böyle yap o zaman dedim hiçbirşey yapmayıp içi içini kemirmesinden iyidir...Ya bu çok onur kırıcı değil mi ? Neden evli olduklarını belli etmek zorunda olan kişi kadın ?
Aslında yapması gereken tek bir şey var ama yapmıyor neyseE ne yapayım canım yapması gerekenleri söyledik ne desek yok olmaz kendime yakıştıramam, boşanamam dedi. Bende böyle yap o zaman dedim hiçbirşey yapmayıp içi içini kemirmesinden iyidir...
Niye yükler kullanırsınız ki bu instagramı? Neye yarar bu instagram? Çöp uygulama.Hanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Niye yükler kullanırsınız ki bu instagramı? Neye yarar bu instagram? Çöp uygulama.
Gizli saklisi yok madem karşıdakiler hep onu ekliyormus şifresini sizede versin o haldeHanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Sadece İnstagram hesabı yüzünden mi ayrılmayı düşünüyorsunuz gerçekten. Çok sinir bozucu çok haklısınız ama eşinizle çok ciddi iletişim sorununuz var gibi geldi bana. Adam boş boş hesapları takip ediyor, sizi sinirlendirmek için yapıyor olabilir mi? Kadın fotosu bakmak değil gibi amacı.. biriyle tanışmaya mi çalışıyor diye düşünüyorsunuz? bunu söylediğinizde ne diyor?A
Ailem hep arkamda ama ayrilsam kızım beni çok düşündürüyor psikolojisi bozulur diye korkuyorum akli eriyor artık sonuçta ama bu şekilde de paranoyak gibiyim çok araftayim bilmiyorum
Seviyoruz birbirimizi bana karşı evine karşı çok iyidir ama bunu bir sorun olarak görmüyor hatta sorduğumda bunda ne var ben kimseyle bir diyaloga girmiyoeumki diyor yada bana istek geliyor kabul etmeden ben istek atıp bakıyorum kim diye açıklama yapıyor ama genel olarak ev ikili iliskimiz feci bir durumda degilSadece İnstagram hesabı yüzünden mi ayrılmayı düşünüyorsunuz gerçekten. Çok sinir bozucu çok haklısınız ama eşinizle çok ciddi iletişim sorununuz var gibi geldi bana. Adam boş boş hesapları takip ediyor, sizi sinirlendirmek için yapıyor olabilir mi? Kadın fotosu bakmak değil gibi amacı.. biriyle tanışmaya mi çalışıyor diye düşünüyorsunuz? bunu söylediğinizde ne diyor?
Birbirinize karşı nasılsınız? Seviyor musunuz? Sizi üzdüğünü umursamıyor mu? Bunu ona direk söylediğinizde ne diyor, boşarsan boşa ben boş hesapları yine de takip mi edeceğim Mi diyor?
Çok mu inatçısınızdır ikiniz de?
tanıdık tanımadık elalemin adamlarını eklesen sen o ne düşünür?komple silsin gözüne sahip çıkmayan gönlüne hiç çıkamaz bu kural hiç bozulmaz doğru düzgün evlilik yürütme niyeti varsa ona göre davransın kavgasız gürltüsüz ilet ,bıktık şu erkek milletinin kadın merakından ya sonra kıskanç oluyorsun bu kıskançlık değil şahsiyet meselesi çoğu erkek bu durumdaHanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Bu cümleleri her uygulama/ site için genelleyebiliriz sonuçta her saniye/ her gün atom parçalamıyoruz.Niye yükler kullanırsınız ki bu instagramı? Neye yarar bu instagram? Çöp uygulama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?