İnstagram belasi

İnstagramda tanımadığı bayanları erkekler bir kaç nedenden ötürü takip ediyor. Bazıları eskort, bazıları cüretkar paylaşımlar yapıyor, bazı erkekler ise sırf şukadar kadın ile takipleşiyorum diye göstermelik etrafına kendini ıspatlıyor.Tavsiyem fitness yapan yakışıklı kaslı erkekler var yada güzel doğa paylaşımı yapan çekici erkekler sizde onları takip edin. Kısasa kısas. Tepkisi olmazsa oda demekki masumane öylesine takip ediyor. Takibe takip diye bir olayda var o bakımdan dedim. Birde çaktırmadan takip ettiği kadın profilleri ne tür onlarada bakın derim.

Tanımadığı kadınları niye ekliyor ? Yazıyor mu ?

Ya bu çok onur kırıcı değil mi ? Neden evli olduklarını belli etmek zorunda olan kişi kadın ?

Ya bu çok onur kırıcı değil mi ? Neden evli olduklarını belli etmek zorunda olan kişi kadın ?
E ne yapayım canım yapması gerekenleri söyledik ne desek yok olmaz kendime yakıştıramam, boşanamam dedi. Bende böyle yap o zaman dedim hiçbirşey yapmayıp içi içini kemirmesinden iyidir...

Konuşun eşinizle kullanmak istiyorsa şifresini sizede versin istediğiniz zaman girip bakın

Yangına körükle gitmek istemem ama örnek olsun diye yazıyorum. Eski sevgilim de böyle günde birkaç tane tanımadığı etmediği kadınları ekliyordu. Rahatsız olduğumu söyleyince de öylesine takipleştiğini söylüyordu hatta yanımda mesajlarını gösteriyordu ki içimde şüphe kalmasın diye. Ben de bir gün fake bir hesap attım ve o şüphelendiğim kızlara mesaj attım böyle böyle bir durum var bu kişi sizinle konuştu mu aldatıldıysam bilmek istiyorum diye. Akşamına cevap verdiler ki ne cevaplar... Ne ss ler... Tanımadığı kadınlara öyle bir yürümüş ki pislik. Sonuç hüsran oldu yani ki kızlara mesaj atarken bile kendimi suçluyordum ben ona nasıl böyle bir şey yakıştırırım diye o kadar emindim yani sözde sevgisinden

E ne yapayım canım yapması gerekenleri söyledik ne desek yok olmaz kendime yakıştıramam, boşanamam dedi. Bende böyle yap o zaman dedim hiçbirşey yapmayıp içi içini kemirmesinden iyidir...
Aslında yapması gereken tek bir şey var ama yapmıyor neyse

bence bu konunun üzerine çok düşmeyin eşinize çok söylenmeyin, inadına da yapmaya başlayabilir yasak tatlı gelebilir.Bir süre sessiz kalın izleyin, belki sıkılıp vazgeçer.Bu süreçte siz de karar aşamasına gelirsiniz.

Niye yükler kullanırsınız ki bu instagramı? Neye yarar bu instagram? Çöp uygulama.

Niye yükler kullanırsınız ki bu instagramı? Neye yarar bu instagram? Çöp uygulama.

kullanmayı bilene o kadar güzel bir uygulama ki...alışveriş de yaparsın kendini de geliştirirsin, pek çok sayfa var eğiten öğreten ufuk açan.Ama dediğim gibi, nasıl baktığına ve niyetine bağlı.

Gizli saklisi yok madem karşıdakiler hep onu ekliyormus şifresini sizede versin o halde

Bende kıskanç biriyimdir eşimde instagramı benim sayemde tanıdı . Rabbim korusun ama bizim ilişkimiz evlenmeden öncesinden beridir güvene dayalı birbirimize küçücük yalanlar bile söylemeyiz gizli saklı olaylarımız yok ondan hiç şüphe duymuyorum güveniyorum . Çok zor bişey ben şüphe duyduğum biriyle beraber olmaya dayanamazdım galiba. Allah korusun.

A
Ailem hep arkamda ama ayrilsam kızım beni çok düşündürüyor psikolojisi bozulur diye korkuyorum akli eriyor artık sonuçta ama bu şekilde de paranoyak gibiyim çok araftayim bilmiyorum
Sadece İnstagram hesabı yüzünden mi ayrılmayı düşünüyorsunuz gerçekten. Çok sinir bozucu çok haklısınız ama eşinizle çok ciddi iletişim sorununuz var gibi geldi bana. Adam boş boş hesapları takip ediyor, sizi sinirlendirmek için yapıyor olabilir mi? Kadın fotosu bakmak değil gibi amacı.. biriyle tanışmaya mi çalışıyor diye düşünüyorsunuz? bunu söylediğinizde ne diyor?

Birbirinize karşı nasılsınız? Seviyor musunuz? Sizi üzdüğünü umursamıyor mu? Bunu ona direk söylediğinizde ne diyor, boşarsan boşa ben boş hesapları yine de takip mi edeceğim Mi diyor?
Çok mu inatçısınızdır ikiniz de?

Seviyoruz birbirimizi bana karşı evine karşı çok iyidir ama bunu bir sorun olarak görmüyor hatta sorduğumda bunda ne var ben kimseyle bir diyaloga girmiyoeumki diyor yada bana istek geliyor kabul etmeden ben istek atıp bakıyorum kim diye açıklama yapıyor ama genel olarak ev ikili iliskimiz feci bir durumda degil

tanıdık tanımadık elalemin adamlarını eklesen sen o ne düşünür?komple silsin gözüne sahip çıkmayan gönlüne hiç çıkamaz bu kural hiç bozulmaz doğru düzgün evlilik yürütme niyeti varsa ona göre davransın kavgasız gürltüsüz ilet ,bıktık şu erkek milletinin kadın merakından ya sonra kıskanç oluyorsun bu kıskançlık değil şahsiyet meselesi çoğu erkek bu durumda

Bu cümleleri her uygulama/ site için genelleyebiliriz sonuçta her saniye/ her gün atom parçalamıyoruz.
milyarlarca insanın kullandığı bir uygulamadan elde edilen verileri küçümsemek de ne bileyim...

Güncelleme: evet hanımlar yorum yapan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim uzun uzun Aldım karşıma konuştum dediğim gibi istek atanlara donuyorum şeklinde yanıt verdi bakış açısı olarak kısmı ego tatmini modunda şuanda..devam edersen ayrilacagim dedim çünkü bu benim için kabul edilemez bir durum erkek milleti kem kum iki sacmalama lafiyla beni sindirecegini zannetti evet kararliyim bundan sonra bir tane bile gorursem bitti dedim; ki bitecek içinizden bir arkadaşın dediği gibi şüphe duyduğum yerde barınamam diye bende o hesap yaşım daha genç ayakların üstünde de durabilirim az çok güzel bir bayanimda niye ben cekiyorumki bu durumu sadakat bu kadar zor olmamalı kalın saglicakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…