İnstagram beni bitirdi

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
https://hizliresim.com/Azo0WL
Benim 2 haftadır instagramımı dondurmuştum bugun açtım ama 1 hafta önce gönderdiğim bir fotoğrafı beğendi yazısı çıktı 1 hafta önce ama bu nasıl olur ?
Bide instagramı açınca 1 hafta mı geçmesi gerekiyor yeniden dondurmak için başka yolu yokmu

Niye bittiniz anlamadım. Siz fotoğrafı gönderdikten sonra karşıdaki kişi beğenmiş siz dondurmadan

o üstteki kişi senin gönderdiğin fotoğrafı 1 hafta önce beğenmistir. yani sen 2 hafta önce göndermişsindir

O kisiye yaz ben sana 1 hafta once ne gonderdim diye
Ya eski sevgilim bu kişi ama hiçbirşey göndermedim ki 2 haftadıe kapalı hesabım çok daha önce attığım bir fotoğrafı beğenmiş olabilir mi benim instagramım donukken ama instagramım donukken konuşmaları nasıl görecek ki

Gonderilen fotograf gozukmuyor ya
Anlik gorunuyor sadece, eger gonderilirken tam tersi olarak ayarlanmadiysa
E bir şey gönderdi mi, ne zaman gönderdi, hiçbir şey dememiş ki. Gönderdiği fotoğrafın tarihi görünüyordur.

E bir şey gönderdi mi, ne zaman gönderdi, hiçbir şey dememiş ki. Gönderdiği fotoğrafın tarihi görünüyordur.
Ben eski mesajları silmiştim gözükmüyor bide bazen mesaj kutusuna düşüyor bazen gidiyor yanlışlıkla beğenip geri mi aldı acaba

Ya eski sevgilim bu kişi ama hiçbirşey göndermedim ki 2 haftadıe kapalı hesabım çok daha önce attığım bir fotoğrafı beğenmiş olabilir mi benim instagramım donukken ama instagramım donukken konuşmaları nasıl görecek ki
Aa o zaman kotu olmus, paniginizi simdi daha iyi anladim
İnstagram donukken goremez mesajlari
Ya dondurdum sandirdiniz donduramadiniz
Ya da baska birinde sifre varsa o girdi

Back
X