İnstagram beni bitirdi

Aa o zaman kotu olmus, paniginizi simdi daha iyi anladim
İnstagram donukken goremez mesajlari
Ya dondurdum sandirdiniz donduramadiniz
Ya da baska birinde sifre varsa o girdi
Başka birinde şifre yok dondurduğumuda başka hesaplardan kontrol ettim kafayı yicem resmen

Başka birinde şifre yok dondurduğumuda başka hesaplardan kontrol ettim kafayı yicem resmen

Donukken isimsiz ve prof. Resimsiz de olsa gorunuyor diye biliyorum ben. Yaniliyor muyum? Mesela bende de gecen duruyordu hesabini silen bir arkadasimin msjlari. Kullanici olarak gorunuyor ama girince prif. Gorunmuyordu. Msjlarinizi silmemistir. Bakarken de yanlislikla begenmistir. Kotu bir stalkermis senin ex :KK76:

Biz gençken yoktu sosyal medya falan, hatta internete bile sınırlı bağlanıyorduk, kafamız ne rahatmış :eğlence:

Eğer 13 gün ise de 1 hafta yazıyor.
Tam 2 hafta önce dondurduğunuza emin misiniz?

Yahu eski sevgili adı üstünde
Amma abartıyorsunuz hayret birşey
İnstagramda bazen zaman sıkıntısı olabiliyor hesap donmadan beğenmiştir insta sana 1 hafta önce diye göstermiştir böyle saçmalıklar olabiliyor
Da ortada bitecek birşey yok
Senin bilinçli attığın fotoyu ex beğense ne beğenmese ne

bitecek ne var bunda?
Cancağızım konu sahibesi için demiyorum ama genel olarak gözlemlediğinden bahsedeyim, editörler konu taşıma yaparken başlıklara bakıp işlem yapıyor zannediliyor, içeriklerin okunduğunu düşünmüyorlar, başlık dert gibi olursa konu kalır sanılıyor.

Ya eski sevgilim bu kişi ama hiçbirşey göndermedim ki 2 haftadıe kapalı hesabım çok daha önce attığım bir fotoğrafı beğenmiş olabilir mi benim instagramım donukken ama instagramım donukken konuşmaları nasıl görecek ki
Resmi daha once begenmistir yani siz hesabi dondurdugunuz gun mesela siz acinca size yeni gözükür haliyle yeni begendi zannedersiniz.

Bahsettiginiz mesajlar özelden yazilan ise gorur oda şöyle oluyor mesajlari silmemistir siz hesabi dondurunca onun mesaj kutusunda İnstagram kullanici yazar isim ve soyisim olarak,siz hesabi acincada da isim ve soyisim tekrar gözükür.

Back
X