ınstagram olayı

MIKT

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
24
0
1
35
Selam kızlar benim görüştüğüm biri vardı.Daha sonra iletişimi kestik.Biraz dengesiz biriydi.Whatsaptan engelledim o da beni.Etrafında çok kız var ama sadece 1 hafta takılıyor o kadar.Ben daha önce kimseyle çıkmadım.Zıt kutuplardık ama birbirimizden tuhaf bir şekilde kopamıyorduk bir buçuk sene boyunca bir aydır görüşmüyoruz.Neyse ben ınstagram hesabı açtım rehbere bağladım ınstagramı rehberde o da olduğu için onu da takip ettim.Telefonuna bildirim gidiyor şu kişi ınstagram hesabı açtı diye.Benim olduğumu bildiği halde neden engellemedi profilim dışa açık bende bayağı güzel foto koydum normalde engellerdi sizce neden engellemedi ve benim resimlere bakıyor mudur.Ortak arkadaşımız var ve önerilenler kısmında ana sayfada görünüyor.

Umursamadıgı icin olabilir mi?

Her hafta bir kizla takiliyorsa sizinle de takilmistir ve artik umrunda degilsinizdir.

Siz neden boyle bir kisiye hala resimlerime bakmismidir vs. diye takiliyosunuz anlamadim.

Senin olduğuna dikkat etmemiştir. Çok like alıyorsa bildirim kalabalığından arada kaynamıştır. Önemsemiyordur. Watsaptan çok başını ağrıttıysan o yüzden engellemiştir. İnstagramdan zarar gelmeyeceğini tahmin etmiştir.

Haklısınız galiba.

Eski nişanlısı tarafından aldatılmış biri karma borcu kendi ayağına dolandı kendi pisliğinde bogulur

Hikaye paylaş bakiyo mu gör?
Sırf fikrim var diye yazdım bana kalsa hiç onemseme hem niye istek attın ki? Çok gereksiz olmuş

Az önce engeli kaldırmış kardeşimin telinden.

Canım sen bu adam seni görsün diye çaba harcayıp duracağına hayatını yaşamaya bak, dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır derlerya. Sen önüne bak hayat bu karsisına çıkMan gerekiyorsa çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…