- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Damn3dSoul
-
Instagramdan anlamadığımdan ilk başlarda sayfamda beni takip ettiğini sandım ve tanımadığım için beni takip etmeyi bırakın yazdım ve laf dalaşına girdik öyle muhabbet başladı.
Evet kabul ediyorum duygusal boşluktayım..Yav bu kadar mı boşluktasınız cidden ya, 3-4 günde hop diye etkileniyorsunuz sesini, canlı halini görmediğiniz adamlardan...
etkilenmişsin hadi tamam zaman bırak sanki yarın evleneceksin agshsj bi sal
dimi amaYav bu kadar mı boşluktasınız cidden ya, 3-4 günde hop diye etkileniyorsunuz sesini, canlı halini görmediğiniz adamlardan...
etkilenmişsin hadi tamam zaman bırak sanki yarın evleneceksin agshsj bi sal
Şaka mı bu?ah ah ne guzel baslangiç
dimi ama
saka kuzum saka tabikideŞaka mı bu?yoksa gerçekten ciddi misiniz?
Yav operam sen sen dobrasin ama artik bam yeme lutfennn ya;(Amacım ikizlere hakaret etmek hıı hıı
kac senedir tanidigimiz insanlari bile bi bakmisiz bambaska biri olarak goryosan dedigin gibi asla guwenilcek yer degil hele ki etkilemek sewqili olmak ewlenmek uc noktalarin ucu yanikesinlikle. Ben de internetten tanıştım da 3-4 günde hemen birisinden etkilenmek biraz çok boşluk gibi geliyor bana. sağlıklı değil...
İkisinin sonunda da boşanma/ayrılma yok mu? Bi kere boşayınca inanın çok kolaykac senedir tanidigimiz insanlari bile bi bakmisiz bambaska biri olarak goryosan dedigin gibi asla guwenilcek yer degil hele ki etkilemek sewqili olmak ewlenmek uc noktalarin ucu yani
Galiba haklısınız.İkizler burcu çift karakterli insanlardır, kahkahalar atarak gülüyorken, bir anda ağlamaya başlayan ikizler burcu arkadaşım var.modlari anında değişebiliyor benim bildiğim.
bu çocukta dengesiz davraniyorsa burcuna ver :)
simdi ailesinin yanındaysa sürekli yazip bunaltma ama benimle ilgilenmiyor diye de düşünme bence zamana bırak.
İkisinin sonunda da boşanma yok mu? Bi kere boşayınca inanın çok kolayönemli olan güven...o da tabii kolay olmuyor. Nerede ve nasıl tanıştığına bakmıyor. Nasip...
Dağdan değil ki. Hem sesini duydum. Video attı. Sosyal medya artık çok gelişti, anlık herşey.tabi oyle dusununce dogru ama bilmem nerenin dagindan sesini bilmedigim yuzunu gormedigim oluncada etkilenmek yokkk hic mantikli degil
Tamm o zamanDağdan değil ki. Hem sesini duydum. Video attı. Sosyal medya artık çok gelişti, anlık herşey.
Çooook mantıklı.. ama inanın bu yazdıklarınız tam tersini yaşadım. Her saniye haberdar olduğum, herşeyini bildiğim, hergün görüştüğüm bir insanla evlendim. Sonunda ne oldu? Boşandım. Evlilik öncesi de hır gür kavga eksik olmuyordu zaten.Tamm o zamankk hatunlari olarak yapalim dugunu Yapma canim yapma tanimadigin bi insan gelse bulussaniz gorusseniz zaman gecirseniz sewqili olsaniz bi gun telini kapasa ne bisey olsa sorcak ne bi yakinini bula bilirsin ne arkadas bi bakmissin yuzuklu nisanli ewli bile olabilir yakinindan olsun en iyisi o
şey bişey dıyecem çok konuşur musunnnForum kurallarına burç yasağı da gelsin
Bir ara sürekli yay burcu yerden yere vuruluyordu çok muzdariptim bu konudan
Yalnızca çok yakın arkadaşlarımlaşey bişey dıyecem çok konuşur musunnn
Bide çözüm odaklılar ve hemen hemen her konuda bilgileri veya söyleyecek şeyleri var
[/QUO
ve pratik zeka ve aşırı hızlı düşünme kabılıyeti =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?