Instagram....

Yav bu kadar mı boşluktasınız cidden ya, 3-4 günde hop diye etkileniyorsunuz sesini, canlı halini görmediğiniz adamlardan...

etkilenmişsin hadi tamam zaman bırak sanki yarın evleneceksin agshsj bi sal
Evet kabul ediyorum duygusal boşluktayım..
Tamam, şu dakikadan sonra gerçekten bu kadar umursamayacağım

kesinlikle. Ben de internetten tanıştım da 3-4 günde hemen birisinden etkilenmek biraz çok boşluk gibi geliyor bana. sağlıklı değil...
kac senedir tanidigimiz insanlari bile bi bakmisiz bambaska biri olarak goryosan dedigin gibi asla guwenilcek yer degil hele ki etkilemek sewqili olmak ewlenmek uc noktalarin ucu yani

İkizler burcu çift karakterli insanlardır, kahkahalar atarak gülüyorken, bir anda ağlamaya başlayan ikizler burcu arkadaşım var.modlari anında değişebiliyor benim bildiğim.
bu çocukta dengesiz davraniyorsa burcuna ver :)
simdi ailesinin yanındaysa sürekli yazip bunaltma ama benimle ilgilenmiyor diye de düşünme bence zamana bırak.

kac senedir tanidigimiz insanlari bile bi bakmisiz bambaska biri olarak goryosan dedigin gibi asla guwenilcek yer degil hele ki etkilemek sewqili olmak ewlenmek uc noktalarin ucu yani
İkisinin sonunda da boşanma/ayrılma yok mu? Bi kere boşayınca inanın çok kolay önemli olan güven...o da tabii kolay olmuyor. Nerede ve nasıl tanıştığına bakmıyor. Nasip...

Galiba haklısınız.

İkisinin sonunda da boşanma yok mu? Bi kere boşayınca inanın çok kolay önemli olan güven...o da tabii kolay olmuyor. Nerede ve nasıl tanıştığına bakmıyor. Nasip...
tabi oyle dusununce dogru ama bilmem nerenin dagindan sesini bilmedigim yuzunu gormedigim oluncada etkilenmek yokkk hic mantikli degil

Dağdan değil ki. Hem sesini duydum. Video attı. Sosyal medya artık çok gelişti, anlık herşey.
Tamm o zaman kk hatunlari olarak yapalim dugunu Yapma canim yapma tanimadigin bi insan gelse bulussaniz gorusseniz zaman gecirseniz sewqili olsaniz bi gun telini kapasa ne bisey olsa sorcak ne bi yakinini bula bilirsin ne arkadas bi bakmissin yuzuklu nisanli ewli bile olabilir yakinindan olsun en iyisi o

Çooook mantıklı.. ama inanın bu yazdıklarınız tam tersini yaşadım. Her saniye haberdar olduğum, herşeyini bildiğim, hergün görüştüğüm bir insanla evlendim. Sonunda ne oldu? Boşandım. Evlilik öncesi de hır gür kavga eksik olmuyordu zaten. ne kadar dip dibe o kadar kötü. Mesafe iyi bence.. evlilikte bile bi mesafe olmalı saygı olmalı.. Eskilere bakıyorum hep saygıdan yürüyor evlilikleri. Ben zaten evliliği düşünmüyorum ki onunla, Hepi topu 3 haftadır tanıyorum kendisini. Ama gerçek hayatta çok zor etkilendiğim için bu kişiden etkilenmiş olmam çok kafamı kurcaladı. Güvenilir mi orası tartışılır tabi

O benden etkilendi mi orası da muamma. Öylesine de konuşuyor olabilir. Başka kızlarla da konuşuyor olabilir..öyleyse de zaten zamanla unutulur gider...yasını tutmam beni istemeyeni ben hiç istemem

Vallahi internet ortamı çok laçkalaştı bence .. Yani özellikle erkek kısmı aynı anda beş kişiyi falan idare etme derdinde.. Adamlarda nasılsa internette kum gibi koz var kafası var o yüzden aman ben ilgileneyim, gönlünü hoş tutayım kafasında değiller yani.. maalesef devir çok bozuldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…