- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi Damn3dSoul
-
ikizler burcunu derler ama yay burcunun yanında sessiz kalıyor o yüzden sordum hepsi aynı mı dıye.Yalnızca çok yakın arkadaşlarımla
Yani iş atmış derken sizin bilerek yazdığınızı düşünüp karşısında kendiyle ilgilenen bir kadın gördüğü için hoşuna gidip ilgilenmil olabilir diyorum.Sizin gibi muhabbet ettiği bu şekilde pek çok kişi olabilir.İş atmış derken ne olabilir mesela? Yok güvenmem zaten. Sohbeti de kendi sürdürdü, tüm hayatını kendi anlattı. Öyle bi tuhaf samimiyet kuruldu aramızda sonra. Tüm hayatını biliyorum anlattığı kadarıyla. Nasıl davranayım onu da kestiremiyorum.
Ha bak ne guzel dedim canm tanidiginla boyleyse bunla nasil olur hic bilinmez tabi ewlenceksin hemen diye bisey yok yasamak istiyosan da yasa ama fazla baglanma derim.Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu wersin.insallah pisman olmazsinÇooook mantıklı.. ama inanın bu yazdıklarınız tam tersini yaşadım. Her saniye haberdar olduğum, herşeyini bildiğim, hergün görüştüğüm bir insanla evlendim. Sonunda ne oldu? Boşandım. Evlilik öncesi de hır gür kavga eksik olmuyordu zaten.ne kadar dip dibe o kadar kötü. Mesafe iyi bence.. evlilikte bile bi mesafe olmalı saygı olmalı.. Eskilere bakıyorum hep saygıdan yürüyor evlilikleri. Ben zaten evliliği düşünmüyorum ki onunla, Hepi topu 3 haftadır tanıyorum kendisini. Ama gerçek hayatta çok zor etkilendiğim için bu kişiden etkilenmiş olmam çok kafamı kurcaladı. Güvenilir mi orası tartışılır tabi
Hic tanimadigin biriyle sosyal medyada tanisip yazismak. Bilmiyorum devir cok degisti artik evet ama bana boyle seyler hala deli cesareti gibi geliyor.
Bende ikizlerim hic iki yuzlu degilim esimde ikizler oda degil niye oyle dedinizkiBurcu ikizlerse
İki yüzlü olur
O beğenen kızlara da diğer yüzüyle yazıyodur
Bence sana yazmadığı zamanlarda iyice takip et
He bi dee instagramdan sonra evlilik daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyomuş diyolar
Ben arkadaş vasıtasıyla tanıştım bizimki olmadı cıks
ama internetten tanıştığı birisiyle amacı sadece arkadaşlık olamaz ki, çevresinde sonuçta arkadaşları vardır diye dünüyorum? yanlış mıyımInsanlar sadece flört etmek için karşı cinsleriyle konuşmuyor ki.. Sadece arkadaş olmak, tanışmak, iyi vakit geçirmek istemiş olabilir. Lütfen çok anlam yükleyip kendinizi harap etmeyin
Siz de onu arkadaş olarak bilip sevdiniz, sevgili olarak uyuşamayabilirsiniz
Olumlu düşünün
Şimdiye kadar tüm sevgililerimle internetten tanıştım başıma bi sey gelmedi bence bir kursta vs sosyal bir ortamda tanışmaktan daha riskli değil.Hic tanimadigin biriyle sosyal medyada tanisip yazismak. Bilmiyorum devir cok degisti artik evet ama bana boyle seyler hala deli cesareti gibi geliyor.
Olabilir neden olmasın.. önce foton hoşuna gitmiştir. Konuştukça fikri değişebilir ya da aynı kalabilir. Sohbette insanın fikrini etkileyen bir olayama internetten tanıştığı birisiyle amacı sadece arkadaşlık olamaz ki, çevresinde sonuçta arkadaşları vardır diye dünüyorum? yanlış mıyım
hmmm yani arkadaş kalmaya sonradan karar verebilir diyosun.. çünkü benim başıma da buna benzer bi olay geldi de, adam arkadaş ayağına yatıyo:)Olabilir neden olmasın.. önce foton hoşuna gitmiştir. Konuştukça fikri değişebilir ya da aynı kalabilir. Sohbette insanın fikrini etkileyen bir olay
Yani şöyle, mesela benim var arkadaşim öyle.. tee bir iki yıl önce ekledi konusti yazdı etti vs ben de hep geyiğe vurdum.. sonradan sanırım baktı kafa dengiyiz ilk başta çok hoşsun vs diyen adam kanka, kardeşim demeye başladı hatta nikahına da gittim. O derece arkadaş bağımiz olduhmmm yani arkadaş kalmaya sonradan karar verebilir diyosun.. çünkü benim başıma da buna benzer bi olay geldi de, adam arkadaş ayağına yatıyo:)
hmmm demek olabiliyomuş, ben de garip karşılamıştım ne bu ya o zaman neden ekledi beni diye :) gerçi artık konuşmuyoruz kendisiyle ama baya yordu bu kişi beni dengesizlikleriyle.. bi de sabah akşam konuşup mesajlaşıyoruz ama arkadaşız sadece fazlası değil ona göre, hatta duvar koyuyo o konular yasak duygusallık yasak diyeYani şöyle, mesela benim var arkadaşim öyle.. tee bir iki yıl önce ekledi konusti yazdı etti vs ben de hep geyiğe vurdum.. sonradan sanırım baktı kafa dengiyiz ilk başta çok hoşsun vs diyen adam kanka, kardeşim demeye başladı hatta nikahına da gittim. O derece arkadaş bağımiz oldu
Geçip gitmiş olması guzel ama erkekler sosyal medyada bir tuhaf oluyorlar.hmmm demek olabiliyomuş, ben de garip karşılamıştım ne bu ya o zaman neden ekledi beni diye :) gerçi artık konuşmuyoruz kendisiyle ama baya yordu bu kişi beni dengesizlikleriyle.. bi de sabah akşam konuşup mesajlaşıyoruz ama arkadaşız sadece fazlası değil ona göre, hatta duvar koyuyo o konular yasak duygusallık yasak diyeanlamamıştım amacını..
aynen öyleymiş baksana ben çok anlam yüklemişim :) salak benGeçip gitmiş olması guzel ama erkekler sosyal medyada bir tuhaf oluyorlar.Çoğu avını bekleyen avcı misali takılıyor. Çok şey yapmamak lazım
Salaklikla ne ilgisi varaynen öyleymiş baksana ben çok anlam yüklemişim :) salak ben
hayır bizdeki ilginç olan konuşmayı yürümeyi o başlattı sonradan arkadaş ayağına yattı ben ona karşılık vermeme rağmen.. o yüzden aklım almıyorSalaklikla ne ilgisi varher insan kapiliyor böyle şeylere.. ilgi görmek insana iyi geliyor çoğu zaman.. belki de arkadaş tipim olsa ben de ona yururdum zamanında ama tipim olmadığı için olmamış sonuçta karşıdaki de gerçek bir insan. Hoşlanmak normal
Belki de başkasıyla da ilgileniyordu o sırada. Bilinmez erkek milleti işte tuhafhayır bizdeki ilginç olan konuşmayı yürümeyi o başlattı sonradan arkadaş ayağına yattı ben ona karşılık vermeme rağmen.. o yüzden aklım almıyor
evet üzüldüm duygusal biriyim biraz ama gecer zamanla neler geçmedi ki :) seninle konuşmak iyi geldi çok teşekkürler :))Belki de başkasıyla da ilgileniyordu o sırada. Bilinmez erkek milleti işte tuhafüzülmüş musun sanki
Üzülmeevet üzüldüm duygusal biriyim biraz ama gecer zamanla neler geçmedi ki :) seninle konuşmak iyi geldi çok teşekkürler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?