Instagram....

Yani iş atmış derken sizin bilerek yazdığınızı düşünüp karşısında kendiyle ilgilenen bir kadın gördüğü için hoşuna gidip ilgilenmil olabilir diyorum.Sizin gibi muhabbet ettiği bu şekilde pek çok kişi olabilir.

Ha bak ne guzel dedim canm tanidiginla boyleyse bunla nasil olur hic bilinmez tabi ewlenceksin hemen diye bisey yok yasamak istiyosan da yasa ama fazla baglanma derim.Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu wersin.insallah pisman olmazsin

Hic tanimadigin biriyle sosyal medyada tanisip yazismak. Bilmiyorum devir cok degisti artik evet ama bana boyle seyler hala deli cesareti gibi geliyor.

Valla ben internetten tanıştım sevgili dönemimizin 5.senesinde evlendik 2 yıllık evliyiz kısmet isleri ama dediginiz doğru deli cesareti

Çevrem pek yok, internetten de asla istemiyorum çok denedim ama sonu hep kötü bitti, gerçi reelde tanıştıklarımlada aynı sonuç ama..... Asıl kafamı meşgul eden, aile dostumuzun oğlu niye bnle iletişimini kesti..... Kafayı yicem

Bende ikizlerim hic iki yuzlu degilim esimde ikizler oda degil niye oyle dedinizki

ama internetten tanıştığı birisiyle amacı sadece arkadaşlık olamaz ki, çevresinde sonuçta arkadaşları vardır diye dünüyorum? yanlış mıyım

Hic tanimadigin biriyle sosyal medyada tanisip yazismak. Bilmiyorum devir cok degisti artik evet ama bana boyle seyler hala deli cesareti gibi geliyor.
Şimdiye kadar tüm sevgililerimle internetten tanıştım başıma bi sey gelmedi bence bir kursta vs sosyal bir ortamda tanışmaktan daha riskli değil.

Ben ikizlerle hayatttta anlaşamadığım için benim için başta olumsuz oldu gel gitlerrrrrrr.... Yükselen de fark ediyor gerçi.. eşim yengeç ama yükselen aslan, ara ki minnoş yengeci bulasin. Yükselen mühim eğer aşkından ölmüyorsan sohbet muhabbet et gitsin zamana bırak. Ama yok aşığım ya da olucam diyorsan önlem al üzülmemek için

ama internetten tanıştığı birisiyle amacı sadece arkadaşlık olamaz ki, çevresinde sonuçta arkadaşları vardır diye dünüyorum? yanlış mıyım
Olabilir neden olmasın.. önce foton hoşuna gitmiştir. Konuştukça fikri değişebilir ya da aynı kalabilir. Sohbette insanın fikrini etkileyen bir olay

Olabilir neden olmasın.. önce foton hoşuna gitmiştir. Konuştukça fikri değişebilir ya da aynı kalabilir. Sohbette insanın fikrini etkileyen bir olay
hmmm yani arkadaş kalmaya sonradan karar verebilir diyosun.. çünkü benim başıma da buna benzer bi olay geldi de, adam arkadaş ayağına yatıyo:)

hmmm yani arkadaş kalmaya sonradan karar verebilir diyosun.. çünkü benim başıma da buna benzer bi olay geldi de, adam arkadaş ayağına yatıyo:)
Yani şöyle, mesela benim var arkadaşim öyle.. tee bir iki yıl önce ekledi konusti yazdı etti vs ben de hep geyiğe vurdum.. sonradan sanırım baktı kafa dengiyiz ilk başta çok hoşsun vs diyen adam kanka, kardeşim demeye başladı hatta nikahına da gittim. O derece arkadaş bağımiz oldu

hmmm demek olabiliyomuş, ben de garip karşılamıştım ne bu ya o zaman neden ekledi beni diye :) gerçi artık konuşmuyoruz kendisiyle ama baya yordu bu kişi beni dengesizlikleriyle.. bi de sabah akşam konuşup mesajlaşıyoruz ama arkadaşız sadece fazlası değil ona göre, hatta duvar koyuyo o konular yasak duygusallık yasak diye anlamamıştım amacını..

Geçip gitmiş olması guzel ama erkekler sosyal medyada bir tuhaf oluyorlar. Çoğu avını bekleyen avcı misali takılıyor. Çok şey yapmamak lazım

aynen öyleymiş baksana ben çok anlam yüklemişim :) salak ben
Salaklikla ne ilgisi var her insan kapiliyor böyle şeylere.. ilgi görmek insana iyi geliyor çoğu zaman.. belki de arkadaş tipim olsa ben de ona yururdum zamanında ama tipim olmadığı için olmamış sonuçta karşıdaki de gerçek bir insan. Hoşlanmak normal

hayır bizdeki ilginç olan konuşmayı yürümeyi o başlattı sonradan arkadaş ayağına yattı ben ona karşılık vermeme rağmen.. o yüzden aklım almıyor

hayır bizdeki ilginç olan konuşmayı yürümeyi o başlattı sonradan arkadaş ayağına yattı ben ona karşılık vermeme rağmen.. o yüzden aklım almıyor
Belki de başkasıyla da ilgileniyordu o sırada. Bilinmez erkek milleti işte tuhaf üzülmüş musun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…