- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
kötü niyetle bakmıyorum, güzel fotoğraf olduğunu düşünüp bakıp geçiyorum diyo, bütünüyle düşününce aslında öyle abaza bi halide yok,ağırbaşlı gibiKadın vücudunu sanat goruyormusGüzel bahane bulmuş adam.
Sana ne diyecek ki? Kadinlara bakip mastürbasyon mu yapiyorum mu deseydi? Komik olma yahukötü niyetle bakmıyorum, güzel fotoğraf olduğunu düşünüp bakıp geçiyorum diyo, bütünüyle düşününce aslında öyle abaza bi halide yok,ağırbaşlı gibi
Kadın vücudunu sanat goruyormusGüzel bahane bulmuş adam.
ama bu profil tablo paylaşmıyor, yani kadın kendi vücudunu gösteriyor, mesela farklı iç çamaşırları giyip pozlar veriyor, sayfası tamamen böyle değil tabi ama bana rahatsız edici geldi, çevremdeki başka arkadaşlarıma baktım hiç öyle alışkanlıkları yokBen de seviyorum ne var? Nü diye bir sanat dalı var, fotoğrafı çekilir, resmi yapılır çıplak insan bedeninin. Gerçekten estetik fotoğraflarsa takip ettikleri bence haklı. Benim iki tane nü fotoğraf tablom var duvarda asılı. Kimse karşısına geçip kendini tatmin etmedi şimdiye kadar.
ama bir kadın takip edince göze batmıyor altında başka nedenler aranmıyor, erkek takip edince durum farklı olabiliyor, kızın her fotoğrafı çıplak değil sizin bahsettiğiniz sayfa gibi arada vücudunu belli eden pozlar veriyor iç çamaşırıyla, bir kaç tanede oyun yayınları yapan kızların profillerini takip ediyor, görselliğe önem veriyor baya, güzel şeylere bakmak hoşuma gidiyor diyo, her bulduğu kıza asılan tip değil kesinlikle ama bu alışkanlıkları tuhaf geldi banaGeride kalan beşyüz bin takipçi niye takip ediyorsa o da ondan ediyordur. Fenomen olduğuna göre epey takip edeni var. Hepsi mi fake,hepsi mi bot hesabi? İçlerinde kadınlar da erkekler de vardır. Bundan doğal ne olabilir ki?
Benim takip ettiğim gayet normal bir kadın var, Ukraynalı-esi türk (bu tarz uluslararsı ilişkili hesalplari takip etmeyi seviyorum) Kadın bir çocuk sahibi, ressam. Normalde takip etmesi keyifli bir kadin. Ama yazın sahile gidiyor başlıyor erotik pozlar vermeye:) tanga giyip popoya zum gitmeler, bacak omuza halindeymis gibi ayakları havada poz vermeler... Ama sadece yazın :) şimdi benim bir arkadasim ya da sevgilim o resmleri görüp 'yengenc sen neden tangali kadın takip ediyorsun?' diyebilir mi? Bence mumkun değil :)
Ona ne, kime ne?
o amaçla düşünüyorsa bunu başka videolarlada yapabilir diye düşündüm aslında, tamamen çıplak fotoğraflar değil çünkü seksi pozlar, yakıştıramadım ona o yüzden şaşırdım galibaSana ne diyecek ki? Kadinlara bakip mastürbasyon mu yapiyorum mu deseydi? Komik olma yahu
Sanat olarak goruyomus heee ben abazayim aklim seyimde diyememiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?