- 20 Kasım 2018
- 13.903
- 52.495
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Neden gizli saklı yapsın, çekinsin ki?ya bari gösterir gibi hesabında takip etmesin, yani özelinde neye bakarsa baksın ya da izlesin, ben utandım onları görünce kendi nasıl çekinmiyo hayret
Böyle seylere takılmayın ya. Çıplak kız görmek isteyen hangi devirde yasiyoruz, yazar internete çeşit çeşit her ırktan her milletten çıplak kızı hem de istediği her pozisyonda bulabilir.ama bir kadın takip edince göze batmıyor altında başka nedenler aranmıyor, erkek takip edince durum farklı olabiliyor, kızın her fotoğrafı çıplak değil sizin bahsettiğiniz sayfa gibi arada vücudunu belli eden pozlar veriyor iç çamaşırıyla, bir kaç tanede oyun yayınları yapan kızların profillerini takip ediyor, görselliğe önem veriyor baya, güzel şeylere bakmak hoşuma gidiyor diyo, her bulduğu kıza asılan tip değil kesinlikle ama bu alışkanlıkları tuhaf geldi bana
yaaaa minnoşum patrick , her yoruma cevap veriyo ya havaya giriyorum ben deEki Görüntüle 2632427
Pilot Patrick var mesela bende de. Adam hem taş gibi ,hem şeytan tüyüne sahip. Dünya tatlısı biri. Canim istiyor takip ediyorum, hoşuma giden resmini de beğeniyorum. Tutup da sevgilim laf etse (ki asla edemez) ozguvensiz bir adam gibi gelirdi
Sanat olarak mı goruyormuskızlar merhaba,
size bi sorum olcak. fikrinizi almak istiyorum. bi erkek instagramda fenomen kız hesapları takip ediyor. bir kaç tane profil, bazıları sporcu kızlar ama açık fotoğrafları yok sadece spor yaparken vücutlarını gösteren fotoğraflar, sadece bir tanesi vücudunu tamamen teşhir eden bir profil, yani çıplaklık değil ama iç çamaşırıyla pozlar veriyor, her fotoğrafında değil ama, para karşılığı birlikte olan kadınlardan değil yani yabancı bi hesap ve biraz kafası farklı bi kız,değişik pozlar veriyor. bir erkek bunları neden takip eder? ya da takip etmesi normal mi?
sorduğum zaman fotoğraflara bakıp ah keşke benim olsa diye içimden geçirmiyorum, kadın vücudunu sanat olarak görüyorum, çok lüks arabaya bakarken de aynı şeyi hissediyorum, manzara fotoğraflarına bakarken de aynısı. profilinde sanatla ilgili doğayla ilgili müzikle ilgili takip ettiği sayfalarda var bu arada.
ama bu durum bana mantıklı gelmiyor, arada sevgililik durumu olmadığı için de ileri gidemiyorum. ama sevgilim olsa rahatsız olsa hemen takibi bırakırım dedi.
bana çok kalitesiz hareketler gibi geliyor böyle şeyler. sanki bi açlığın bastırılması gibi. siz ne düşünüyorsunuz? olumsuz bi durum mu?
Kadın vücudunu sanat goruyormusGüzel bahane bulmuş adam.
ben ona şu an rahatsız olmuş gibi sormadım, sadece merak ettim neden takip ettiğini dedim, o da eğer hayatımda biri olsa sevgilim olsa rahatsız olduğunu düşünür takibi bırakırım sorun değil dedi ama sanki soğuma nedeni gibi geldi banaSanat olarak mı goruyormus
Bir erkeğin sevgilisi varsa başka kadınların fotoğraflarına bakmasi bana normal gelmiyor. Mis gibi sevgilin var işte sanat eseri diye ona bak. Sanki biz bilmiyoruz taş gibi adamlara bakmayı ama karşımızdakine saygi duyduğumuzdan gözüne sokmuyoruz. Sevgilim dünyada tektir bana göre, ben de onun için öyle olmalıyım. Duygusal bir şey hissedip hissetmemesi benim için önemli değil sana ne milletin kızından
Benim erkek arkadaşım yapsa sorun cikarirdim
erkek işte.. hemen hemen hepsi yapıyor bunu.. bekarsa özellikle..kızlar merhaba,
size bi sorum olcak. fikrinizi almak istiyorum. bi erkek instagramda fenomen kız hesapları takip ediyor. bir kaç tane profil, bazıları sporcu kızlar ama açık fotoğrafları yok sadece spor yaparken vücutlarını gösteren fotoğraflar, sadece bir tanesi vücudunu tamamen teşhir eden bir profil, yani çıplaklık değil ama iç çamaşırıyla pozlar veriyor, her fotoğrafında değil ama, para karşılığı birlikte olan kadınlardan değil yani yabancı bi hesap ve biraz kafası farklı bi kız,değişik pozlar veriyor. bir erkek bunları neden takip eder? ya da takip etmesi normal mi?
sorduğum zaman fotoğraflara bakıp ah keşke benim olsa diye içimden geçirmiyorum, kadın vücudunu sanat olarak görüyorum, çok lüks arabaya bakarken de aynı şeyi hissediyorum, manzara fotoğraflarına bakarken de aynısı. profilinde sanatla ilgili doğayla ilgili müzikle ilgili takip ettiği sayfalarda var bu arada.
ama bu durum bana mantıklı gelmiyor, arada sevgililik durumu olmadığı için de ileri gidemiyorum. ama sevgilim olsa rahatsız olsa hemen takibi bırakırım dedi.
bana çok kalitesiz hareketler gibi geliyor böyle şeyler. sanki bi açlığın bastırılması gibi. siz ne düşünüyorsunuz? olumsuz bi durum mu?
Aynen
Abazanlığın adı sanat olmuş???
Bu sizin kişiliğinize alakalı aslında. Ben çok kiskanc biriyim bu yüzden beni çok uzerdi ama sizin için bu boyutlarda bir problem değilse anlayışla karşılayabilirsiniz.ben ona şu an rahatsız olmuş gibi sormadım, sadece merak ettim neden takip ettiğini dedim, o da eğer hayatımda biri olsa sevgilim olsa rahatsız olduğunu düşünür takibi bırakırım sorun değil dedi ama sanki soğuma nedeni gibi geldi bana
yalnız adam baya iyiymişEki Görüntüle 2632427
Pilot Patrick var mesela bende de. Adam hem taş gibi ,hem şeytan tüyüne sahip. Dünya tatlısı biri. Canim istiyor takip ediyorum, hoşuma giden resmini de beğeniyorum. Tutup da sevgilim laf etse (ki asla edemez) ozguvensiz bir adam gibi gelirdi
Adam yakinda sanati icra ederAynen
Abazanlığın adı sanat olmuş???
normalliği şu yüzden sorguladım ben, geçmişte aldatıldım, hem de eşim aldattı boşandım. bunun izi var sanırım, başka zaman olsa bu kadar üzerinde durmazdım belki bende yakışıklı bulduğum adamları takip ederdim, sonuçta bizde onların fotoğraflarına bakıp kendimizi tatmin etmiyoruz, bakıp geçiyoruz. ama geçmişte yaşadığım bu olay yüzünden aklımdaki soru bu adam aldatmaya meyilli mi?bu olaya nasıl baktığınızla ilgili mesela burada görüyorum kimsenin hayatına kimse karışamaz namus iki bacak arasında değil diye yazıyor sonra kızlık zarı diktirme konularında fikir alıp veriyor kan gelsin diye uğraşıyor ne kadar saçma ve tutarsız bir durum değil mi . yani bir duruşunuz olmalı eğer hoşlanmamışsanız bunu yanlış görüyorsanız o adamdan uzak durun yok sizin için normal ise şimdi de normaldir o adamla evli olsanız da normaldir.
başka bi olumsuz durumunu görmedim o yüzden buraya yazarak belki normal gören insanların yorumlarıyla kendimi rahatlatmak istedim bilmiyorum. bu konu dışında aslında ağır oturaklıSanatsal derken? Baya baya yaptığına kılıf uydurmuş. Nefsi için bakıyor bariz belli yani. Özellikle girip bakıyor. Baktığı yada takip ettiği sayfalar paylaşmıyor ki.
Sanatsal değeri olan paylaşımlarda hiç kimsenin sırf çıplak kadın var bakalım diye baktığını görmedim yada vardır ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?