instagramda açık saçık profilleri takip eden erkek?

ya bari gösterir gibi hesabında takip etmesin, yani özelinde neye bakarsa baksın ya da izlesin, ben utandım onları görünce kendi nasıl çekinmiyo hayret
Neden gizli saklı yapsın, çekinsin ki?
İnsanları kendi sayfalarında yapmak istedikleri şeyleri gizli saklı yapmaya itiyorsunuz, sonra arkamdan iş çevirdi, bana yalan söyledi oluyor.

Böyle seylere takılmayın ya. Çıplak kız görmek isteyen hangi devirde yasiyoruz, yazar internete çeşit çeşit her ırktan her milletten çıplak kızı hem de istediği her pozisyonda bulabilir.
Böyle küçük şeyler için canınızı sıkmayın derim ben.
Aynı hesapla 'onu niye takip ediyor,bunu niye takip ediyor' mantığında olan Instagram kullanmasın. Çünkü kendimizle hiç alakası olmayan,hayatını sergileyen insanların olduğu bir site. Bakmak için giriyorsun

Size uymuyorsa görüşmeyi bırakabilirsiniz. Takipten çıksa bile hoşlanmadığınız şeylerden hoşlanan, onaylamadığınız zevkleri olan biri olduğu gerçeği değişmeyecek çünkü.

Sevgilim kimleri takip ediyor, ne yapıyor hiçbir fikrim yok benim. Hiç açıp bakmadım. Bahsettiğiniz tarzda hesaplardan da rahatsız olmazdım.
Çılgınca estetik yaptırmış, dudakları 20 cm önden giden, poposu 1 metre geriden gelen, teşhir amacıyla fotoğraf paylaşan ablaları takip ettiğini görsem hiç hoşuma gitmez ama kadın poposu görüyor diye değil, vizyonsuz oluşundan rahatsız olurum.

Adam çelişkili ayrıca. Hem "sanatsal açıdan takip ediyorum" diyor hem "sevgilim rahatsız olsa takipten çıkarım" diyor. Ne yaptığı belli değil.

eskort değil de estetik fotoğraflarsa normal bence, ben like da atarım hatta.sporcuların vücut paylaşması da çok normal.Türkiyede abazalık ya da teşhir etiketi atılıyo ama yurtdışında normal bunlar.tarzı farklıdır ama estetik bi tarzdır olabilir yani benim de var böyle followladıklarım

yaaaa minnoşum patrick , her yoruma cevap veriyo ya havaya giriyorum ben de

Sanat olarak mı goruyormus
Bir erkeğin sevgilisi varsa başka kadınların fotoğraflarına bakmasi bana normal gelmiyor. Mis gibi sevgilin var işte sanat eseri diye ona bak. Sanki biz bilmiyoruz taş gibi adamlara bakmayı ama karşımızdakine saygi duyduğumuzdan gözüne sokmuyoruz. Sevgilim dünyada tektir bana göre, ben de onun için öyle olmalıyım. Duygusal bir şey hissedip hissetmemesi benim için önemli değil sana ne milletin kızından
Benim erkek arkadaşım yapsa sorun cikarirdim

ben ona şu an rahatsız olmuş gibi sormadım, sadece merak ettim neden takip ettiğini dedim, o da eğer hayatımda biri olsa sevgilim olsa rahatsız olduğunu düşünür takibi bırakırım sorun değil dedi ama sanki soğuma nedeni gibi geldi bana

erkek işte.. hemen hemen hepsi yapıyor bunu.. bekarsa özellikle..

Aynen
Abazanlığın adı sanat olmuş???
fotoğraflara bakınca keşke birlkte olsak ya da sahip olsam diye geçmiyo normal fotoğraf gibi görüyorum görsellik hoşuma gittiği için bakıyorum diyo. spor yapan erkek profilleride takip ediyo başka az ünlü erkekleride ama yinede hoş değil tabi

Bu sizin kişiliğinize alakalı aslında. Ben çok kiskanc biriyim bu yüzden beni çok uzerdi ama sizin için bu boyutlarda bir problem değilse anlayışla karşılayabilirsiniz.

yalnız adam baya iyiymiş şu an hiç cinsel anlamda düşünmedim ama demekki o da böyle düşünüyo, ama şu an öerak edipte takibe almazdım sanırım amaan ne gerek var diye

bu olaya nasıl baktığınızla ilgili mesela burada görüyorum kimsenin hayatına kimse karışamaz namus iki bacak arasında değil diye yazıyor sonra kızlık zarı diktirme konularında fikir alıp veriyor kan gelsin diye uğraşıyor ne kadar saçma ve tutarsız bir durum değil mi . yani bir duruşunuz olmalı eğer hoşlanmamışsanız bunu yanlış görüyorsanız o adamdan uzak durun yok sizin için normal ise şimdi de normaldir o adamla evli olsanız da normaldir.

Sanatsal derken? Baya baya yaptığına kılıf uydurmuş. Nefsi için bakıyor bariz belli yani. Özellikle girip bakıyor. Baktığı yada takip ettiği sayfalar paylaşmıyor ki.
Sanatsal değeri olan paylaşımlarda hiç kimsenin sırf çıplak kadın var bakalım diye baktığını görmedim yada vardır ben bilmiyorum

normalliği şu yüzden sorguladım ben, geçmişte aldatıldım, hem de eşim aldattı boşandım. bunun izi var sanırım, başka zaman olsa bu kadar üzerinde durmazdım belki bende yakışıklı bulduğum adamları takip ederdim, sonuçta bizde onların fotoğraflarına bakıp kendimizi tatmin etmiyoruz, bakıp geçiyoruz. ama geçmişte yaşadığım bu olay yüzünden aklımdaki soru bu adam aldatmaya meyilli mi?
çevremde çok gördüm saygın bir mesleği olup eşi çocukları olan dışardan bakıldıgında kusursuz profile sahip ama eşini aldatan tipler. böyleleri de var, bu sayfalar masum mu kalıyor yoksa içinde olan adam zaten gizlide olsabir şekilde yapar mı bunlar kafamı karıştırıyo

başka bi olumsuz durumunu görmedim o yüzden buraya yazarak belki normal gören insanların yorumlarıyla kendimi rahatlatmak istedim bilmiyorum. bu konu dışında aslında ağır oturaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…