instagramda açık saçık profilleri takip eden erkek?

Valla zamanında demek ki televizyonda biskrem erkeklerini izleme nedenim sanatçı ruhummuş. Ay kendimi seviyorum ya
ben hiç sosyal medyamda ünlü bile takip etmem, gereksiz bulurum böyle şeyleri, tanımadığım birinin paylaşımları neden ilgimi çeksinki, hele ki böyle teşhirci profilleri takip etmem asla, biri listemde görür diye utanırım hatta

Tablo örnekti, kendi vücudunu da kendi isteğiyle sergileyebiliyor insanlar, tercihlerine karışamayız. Aynı şekilde bu insanları takip eden, beğenen insanların da tercihine karışamayız. Çevrenizdeki diğer insanların böyle tercihleri ya da alışkanlıkları olmaması bir şey ifade etmez. Hepimizin farklı beğenileri var öyle değil mi? Aynı tornadan çıkmış aynı şeylerden hoşlanan insanlar değiliz.

Şu aşamada yapabileceğiniz tek şey sevgiliniz bile olmayan bir insanın beğenilerine ve tercihlerine müdahale etmemek, bu beğeniler ve tercihler sizin kaldıramayacağınız şeylerse de o kişiyle duygusal bir ilişkiye girmemek olmalı. Çünkü kişiliği oturmuş bir insanın beğenileri kolay kolay değişmez.

Anladığım kadarıyla eşiniz sevgiliniz vs değil neden sorun ediyorsunuz rahatsız oluyor iseniz görüşmeyin

aslında bu konuda çok katı değil, rahatsız olursan ilerde bırakırım takibi çok önemli değil dedi, hatta bazen çoğunu takip ediyorum sonra kendim çıkıyorum takipten bağımlılık gibi değil bu dedi. ben zaten hesap sorar gibi bakmadım bu olaya, başlangıçta klasik stalk olayına girdim işte bu sayfalarla karşılaştım, sen nasıl takip edersin modunda değil sadece merak edip sordum

Anladığım kadarıyla eşiniz sevgiliniz vs değil neden sorun ediyorsunuz rahatsız oluyor iseniz görüşmeyin
ama sevgili olma yolundayız ve böyle şeyler takip etmesini merakla sordum, hesap sorar gibi değil, o da buraya yazdığım gibi anlattı durumu, fotoğraflara bakıp bakıp ah keşke benim olsa birlkte olsam demiyorum, fotoğrafı bütünüyle güzel görüyorum bakıp geçiyorum kötü niyetle değil dedi. gördüğü kızın üzerine atlayacak bi tip de değil kesinlikle, sanki ergenken yapması gerekenleri şimdi yapıyor

Sigarayı bırakıyor sanki, ileride bırakırım ne? Kaç yaşındasınız, bu adam kaç yaşında? Diyaloglar maksimum 20 gibi duruyor.

Hayır bırakmayacak, takip etmeyi bırakacak belki ama karşısına çıkınca beğenerek bakacak ya da arayıp bulup bakacak. İnsanları olduğu gibi kabul etmeden, nasıl olsa değişir ya da değiştiririm diye ilişkiye başlarsanız sonuçta mutsuz olan siz olursunuz.

Sanatsal hesaplarsa sıkıntı yok lakin bir adam hiç tanimadigi normal kadinlari seri takip, seri beğeni, pata küte mesaj yağmuruna tutuyorsa işte o tip sıkıntı.

Sizi huzursuz etmek istemem ama çoğu erkek o dediginiz tarzda videolar izliyor.Ulaşması çok kolay çünkü.
kendi özelinde videolar izleyebilir, o videoları izleyen kadınlarda var kesinlikle garip karşılamıyorum ama hiç tanımadığı kadınlar fotoğraflarını merak ederek neden takibe alırki? hemde bazıları fenomen bazıları sadece kendi vücudunu sergileyen tipler

Sanatsal hesaplarsa sıkıntı yok lakin bir adam hiç tanimadigi normal kadinlari seri takip, seri beğeni, pata küte mesaj yağmuruna tutuyorsa işte o tip sıkıntı.
sanatsal hesaplar değil, yani normal bi kız göbeğini kalçasını seksi pozlarla çekmiş paylaşmış, beğenide yapmamış hiç sadece takip ediyor, birkaçı da sporcu kızlar, bana garip gelen bunu sanat olarak görüyorum manzara fotoğrafı güzel bir araba fotoğrafı gibi geliyor bakıp geçiyorum demesi

BAcım adam açıklamada fiyasko. Araba görünce de aynı şeyi hissediyorum ne ya. Demek ki kadını sadece bir varlık olarak görüyor. Bu daha kötü ya. Beğeniyorum aslında bu kadın çok güzel dese daha normal bence. Evet ben de eşimin bakmasını istemem çok da büyük tepki gösteririm. Ama arkadaşmışsınız yani beğeniyorum dese bişey olmaz, eşin değil sevgilin değil toparlamak zorunda kalmaz.Sonuçta biz bile güzel bi kadın görünce bakıyoruz. Bence sen kadını da arabayı da aynı kefeye koyduğuna takıl, ikisi de adam için herhangi bir varlık.

ya bari gösterir gibi hesabında takip etmesin, yani özelinde neye bakarsa baksın ya da izlesin, ben utandım onları görünce kendi nasıl çekinmiyo hayret

Takip ettiği kişilerde onun özeli.O izlediği kadinlarida tanımıyor.Kendiniz demişsiniz merak...Size göre mantıksız ona gore normal.

sevgili olunca yine böyle rahatsız olursan takip etmem dedi, ben rahatsızım aslında ama ilk başta bi tepki de veremedim

Daha profesyonel hesaplar varken onlari takip etmek bilemedim salliyor olabilir bu isin icinde sanat yok gibi.

Benim de o tarz takip ettiğim kişiler var instagramda. Belki ilham gelir de zayıflarım diye tutuyorum hesabımda öncelikle:) veya saç rengi hoşuma gidiyor, makyajı vs..erkeklerden de var. Hiç de cinsellik cagristirmiyorlar. Evet estetik olduğunu düşünüyorum bazılarının. Bilemiyorum ya bana tuhaf gelmedi aciklamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…