- 1 Aralık 2020
- 5.378
- 57.971
- 498
- Konu Sahibi bilinmeyenkiz
-
Birşey söylimi naparsan yap uğraşmak isteyen uğraşiyor 2 seneyi geçti biri benle uğraşiyor taaa arkadaslarıma kadar buldu yazdı bana ulaşmak için şey mi saniyorsun mesaj kapat yüzünü koyma okey ben en son instamı bile değiştim ama istese beni her türlü telefonumu falan bulabileceğini biliyorum ki konuda da görüyorsun bunlar artık çok basit seyler maalesefKısıtlayin diyen olmadi. Ben ugrasmak istemedigim icin ve görmek istemedigim icin instanin kullanalim diye yaptigi özellikten bahsettim ve kendi kişisel önlemlerimden. Yapmak isteyyeen yapar istemeyen de ne istiyorsa onu yapsin.
Tamam şirketle bir şekilde bağı olmalı, şirketi araştırdınız mı?Bu olay yaşanmadan önce ad soyad kullanıyordum. Ve evet numaralar ona ait değil, sorgulatınca şirket numarası çıkıyor
Birşey söylimi naparsan yap uğraşmak isteyen uğraşiyor 2 seneyi geçti biri benle uğraşiyor taaa arkadaslarıma kadar buldu yazdı bana ulaşmak için şey mi saniyorsun mesaj kapat yüzünü koyma okey ben en son instamı bile değiştim ama istese beni her türlü telefonumu falan bulabileceğini biliyorum ki konuda da görüyorsun bunlar artık çok basit seyler maalesef
Babam şikayet ediyor çünkü babanı ararım ve BABANA soruşturma açarım terörist diye iftira atıyor bu ne kadar ciddi farkında mısınız ayrıca babamın numarasını attı bana ve babamın savcılığa gitmesinin nedeni benim yurtta kalmam ve şikayeti ikamet adresinden göndermem, dolayısıyla en yakın vekilim olan babam gitti şikayet etmeyeSiber suçlara gidip kendiniz şikayetçi olun babanızla mı muhatap şahıs allah aşkına babanız gidiyor şikayete? Üniversiteye gittiğinize göre reşitsiniz bir daha mesaj atıncada atın şikayet dilekçesini sen bundan sonra emniyetle muhatapsın bizimle değilsin diye işin ciddiye bindiğini anlayınca pısacaktır büyük ihtimal yabancıda değil bu kişi kesinlikle size yakın biri
Biraz trajikomik olucak ama kendimizi gizleyerek fake hesap açmamız dışarıda peçe ve çarşafla dolanan t*liban ve *l kaide zihniyetli gerici toplumun kurbanı olan kadınlar gibi olmayı hatırlattıAyrıca insatagramı mı neden fake isimle açayım buda garip ee o zaman bazı şeylerin ne anlamı kalıyor ki ben anlamadım bu şerefsizler yüzünden neden biz birşeyler yapmak zorunda kaliyoruz
Fazla agresif derken ne demek istiyosun allahaskina!! Böyle bir durum daha önce başına gelmeden bilemezsin yaşadığım korkuyu empati kur ve en azından türkiyedeki kadınların durumunu biraz araştır!!! O zaman dışarıda da peceyle gezelim sonucta sapıklar sadece sosyal medyada yok DEĞİL MİDedigim gibi bunlar benim yapabildigim kişisel önlemler. Ulaşan ulaşabilir tabi ki ben ekstra bunlari yapiyorum sadece. Mesaji kapatmadin sen suclusun adami da sikayet etme demişim gibi saldirgan yoruma yapabilecek biseyim yok. Babasi ve kendisi sikayet etmis zaten ekstra ne yapabilirim diye sordugu icin kendi yaptigimi yazdim begenir begenmez kendi bilir ama ben de kendisini fazla.agresif buldum
Amerika numarasını en son satın aldı. Onun dışında Türkiye numaraları da kullandıAdamın yazdığı numara ABD alan kodu, +1 775 Kuzey Amerika falan diyor Google. eğer sahte yurtdısı numarası alınamıyorsa adam zaten Türkiye'de değil. Siber suçlar yerini tespit etse bile bir yaptırımı olur mu bilmiyorum.
Mesajlar size geliyor babanızın şikayeti başka sizinki başka taciz var tehdit var yurtta kalman bir şey değiştirmiyor her yerde birimler var uzaklaştırma kararı çıkmasa gerekse babana mı çıkartacaksınız? Her terörist bu diyeni içeri tıksalardı insan kalmazdı sokakta siz atılan cinsel organı yutmuşsunuz teröre takmışsınız kafayıBabam şikayet ediyor çünkü babanı ararım ve BABANA soruşturma açarım terörist diye iftira atıyor bu ne kadar ciddi farkında mısınız ayrıca babamın numarasını attı bana ve babamın savcılığa gitmesinin nedeni benim yurtta kalmam ve şikayeti ikamet adresinden göndermem, dolayısıyla en yakın vekilim olan babam gitti şikayet etmeye
Instagram profil fotoğrafında yüzü görünüyor sanırım. keşke bamyasının ekran görüntüsünü alıp yüz fotoğrafıyla birlikte Twitterda ifsa etseydiniz. Bunun gibiler başka neyden anlar bilemedim.Amerika numarasını en son satın aldı. Onun dışında Türkiye numaraları da kullandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?