- 1 Ekim 2023
- 4.965
- 18.974
- 128
- Konu Sahibi bilinmeyenkiz
-
Ya hu 70 yaşında dedelerin bile çalıp arayıp aynısını yapıyorlar. Şaşılacak durum yokÇalan kişiler 19 yaşındaki kızın birini instagramda ekleyip taciz etmek içinmi çaldı allah aşkına,konunun bununla ne alakası varbu baya kızın numarasını hatta babasının numarasını bilen bir hasta işte çok belli.
Hiç alakasî yok benle uğraşan taa elazığdan evli barklı çocuklu bir adam hiç tanımıyorumÇalan kişiler 19 yaşındaki kızın birini instagramda ekleyip taciz etmek içinmi çaldı allah aşkına,konunun bununla ne alakası varbu baya kızın numarasını hatta babasının numarasını bilen bir hasta işte çok belli.
Çalan kişiler 19 yaşındaki kızın birini instagramda ekleyip taciz etmek içinmi çaldı allah aşkına,konunun bununla ne alakası varbu baya kızın numarasını hatta babasının numarasını bilen bir hasta işte çok belli.
Siz elmayla armudu karıştırıyorsunuz,konuyu çok uç noktada düşünüyorsunuz,kızcağızın birini artık hangi sapıksa eklemiş ve rahatsız ediyor,konu bu kadar çok ayrıntıya girmeye gerek yok,instgrmdan msj atıp bi tarafını çekiyorsa sapık varoşun tekidir,polise gidecek ya komşu yada mahalleden bir sapık çocuk çıkacak,polis bulabilirmi diye sormuş birisi onuda söyleyelim hemen bulur,öyle vpn vs engel olmaz.İstediğiniz kişinin herhangi bir bilgisine çok rahat bir şekilde erişebilirsiniz Türkiyede. Panel diye bir şey var maalesef. Kişisel veriler e devlette dahil her yerden çalındığı için internette, telegram gruplarında verilerimiz geziyor. Hatta benim eski çalıştığım işyerinde call center bölümü vardı. Borçluların adını soyadını panel gibi bir uygulamaya yazar, hem borçlunun hem tüm sülalesinin bilgilerini bulur borcunuz var diye anasına danasına kadar ararlardı. Hatta bazıları beğendiği ünlünün telefonunu bulup mesaj atıyordu.
bakın o ayrı bir konu,ülkede kimlik bilgileri çalınacak o kadar suc vs göze alınacak,parayla numaralar vs bilgiler ele geçirilecek niye,sapığın biri şeyini çekip ülkenin bir ucundaki kıza atması içinHiç alakasî yok benle uğraşan taa elazığdan evli barklı çocuklu bir adam hiç tanımıyorumtelegramdan görüp peşime düştü
Yanlış biliyormuşum, böyle şeyler varmış haberim yoktu demek bu kadar zor değil. Şu inadınızı hiç anlayamadım.Siz elmayla armudu karıştırıyorsunuz,konuyu çok uç noktada düşünüyorsunuz,kızcağızın birini artık hangi sapıksa eklemiş ve rahatsız ediyor,konu bu kadar çok ayrıntıya girmeye gerek yok,instgrmdan msj atıp bi tarafını çekiyorsa sapık varoşun tekidir,polise gidecek ya komşu yada mahalleden bir sapık çocuk çıkacak,polis bulabilirmi diye sormuş birisi onuda söyleyelim hemen bulur,öyle vpn vs engel olmaz.
Bu sizi tanıyan biri bence. Yoksa telefon numarasına ulaşmak bu kadar kolay mı? Aklında geçmişten kalma biri var mı? Ya da husumetli olan biri?Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Neden inat olsun mantıksız diyorum çok saçma yaYanlış biliyormuşum, böyle şeyler varmış haberim yoktu demek bu kadar zor değil. Şu inadınızı hiç anlayamadım.
Ya ama işte uğraşiyor diyorum ben belki bin tane hesaptan engelledim adamı ben ünlümüyüm veya bu kadar peşine düşülecek insanmıyım bence değilim yani 40+ yaşındaki adam bunlarla uğraşiyorbakın o ayrı bir konu,ülkede kimlik bilgileri çalınacak o kadar suc vs göze alınacak,parayla numaralar vs bilgiler ele geçirilecek niye,sapığın biri şeyini çekip ülkenin bir ucundaki kıza atması içinsapık bile bu kadar gereksiz s..lak olamaz ya,ben o söylenen konunun daha ciddi boyutlarda olduğunu düşünüyorum,mesela ünlüsündür vs bir çıkarı olur bunu yapar,hiç çıkarı olmadan sadece sapıklık yapmak için bu kadar kim uğraşır inanılır gibi değil çok mantıksız.
Sapık olmasına birşey demiyorum ok sapıkYa ama işte uğraşiyor diyorum ben belki bin tane hesaptan engelledim adamı ben ünlümüyüm veya bu kadar peşine düşülecek insanmıyım bence değilim yani 40+ yaşındaki adam bunlarla uğraşiyorbizce saçma ama onlara saçma gelmiyor
Neden inat olsun mantıksız diyorum çok saçma yamantıksız bulduğum birşeye bilmiyodum ya öylemiymiş diyememki,çok saçma yani hiç elle tutulur bir tarafı yok.
Mantıksız gelen kısmı kimlik bilgilerinin çalınması yada ihbarda bulunulması değil,okudum yazınızı kardeşiniz bir oyun sitesindeyken olan bir olay,sıradan bir hacker vs de olabilir bu discord da olabilir ama yine söylüyorum isim aratıp sosyal medya hesabına girip bişeyinin fotosunu çekip taciz etmek bu konunun çok başka yerinde,sıralı şekilde taciz edip tehdit edip korkutmuş,somut bir tehdit olabilir komşu yada mahalleden bir manyak olabilir,ya nasılsa uygulamadan msj atıyor cimere yazdım sikayet ettim rahatlığı bana fazla geldi,polise gidip bireysel olarak şikayetçi olması lazım,hergün haberlerde sağda solda neler görüyoruz bende bunu söylüyorum,diğer konularda birşey diyemem dolandırıcılık vs oluyor elbetteki biliyorum ama bu konu başka birşey bence.Size mantıksız gelen şeyler olayların gerçekliğini değiştirmiyor maalesef. Siz, size mantıksız geldiği için böyle bir şey olamaz diye karşı çıkıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Maalesef oluyor, benim kardeşim de direkt discorddan birisi tarafından ihbar edildi. Kardeşim ne ünlü ne de kız. Karşı tarafın ruh sağlığının berbatlığından gelen bir durumdu resmen. Gidip benim durumu anlattığım yorumu okuyun isterseniz. Ondan sonra belki, evet ben yaşamadığım için bana mantıksız geliyordu ama olabiliyormuş doğru haklısınız diyebilirsiniz o zaman.
Mantıksız gelen kısmı kimlik bilgilerinin çalınması yada ihbarda bulunulması değil,okudum yazınızı kardeşiniz bir oyun sitesindeyken olan bir olay,sıradan bir hacker vs de olabilir bu discord da olabilir ama yine söylüyorum isim aratıp sosyal medya hesabına girip bişeyinin fotosunu çekip taciz etmek bu konunun çok başka yerinde,sıralı şekilde taciz edip tehdit edip korkutmuş,somut bir tehdit olabilir komşu yada mahalleden bir manyak olabilir,ya nasılsa uygulamadan msj atıyor cimere yazdım sikayet ettim rahatlığı bana fazla geldi,polise gidip bireysel olarak şikayetçi olması lazım,hergün haberlerde sağda solda neler görüyoruz bende bunu söylüyorum,diğer konularda birşey diyemem dolandırıcılık vs oluyor elbetteki biliyorum ama bu konu başka birşey bence.
Siz elmayla armudu karıştırıyorsunuz,konuyu çok uç noktada düşünüyorsunuz,kızcağızın birini artık hangi sapıksa eklemiş ve rahatsız ediyor,konu bu kadar çok ayrıntıya girmeye gerek yok,instgrmdan msj atıp bi tarafını çekiyorsa sapık varoşun tekidir,polise gidecek ya komşu yada mahalleden bir sapık çocuk çıkacak,polis bulabilirmi diye sormuş birisi onuda söyleyelim hemen bulur,öyle vpn vs engel olmaz.
Tam bir ruh hastası,psikopat bu ya. Siber suçlar ilgilenir bu durumla. Kullanıcı adını, mesajları size yazılan tehditleri hepsinin görüneceği şekilde belge halinde verin. Siber suçlar bence bu kişinin kimliğini tespit eder diye düşünüyorum. Yabancı birisi değildir muhtemelen eskiden tanıdığın birisi de olabilir. Sizi korkutmaya çalışmış, bomba var derim baban terörist diye 1 dkda şikayet ederim diyerek gözdağı vermiş. Böyle bir şey yapamaz merak etme. Sana bir de penis fotosunu gönderip taciz etmiş. Defalarca rahatsız etmiş. Kesinlikle korkma hakkını savunAblalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Kimse erkeklerle yakınsın, "tanıdık sapığın" var demedi, sakin ol.Ya ben kime çemkirmişim??? Yardım etmeye çalışıyor insanlar da siz durumun içinde yoksunuz o yüzden bazılarınız çok bilmiş gibi sanki yapabilecekmişim gibi şeyler yazıyor. Tanıdık biri yok diyorum erkek bir tanıdığım bile yok olsa bile yakın değilim kimseyle?? Polis deneyimim de daha önce hiç olmadı nereye gidicem hangi birime gidip nasıl bir üslupla kime ifade vericem herkes ayrı bir birim ayrı bir tavsiye yazmış ben hangi birini uygulayın tamam eyvallah sağolun da ben sırf bunları yapamadığımı söylediğimde millete çemkirmis mi oluyorum
Zaman kaybetme hemen bulunduğun ildeki adliye git ve orda savcılığa şikayet et elindeki görselleride de sunAblalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?