İnstagramdan dolandırıldım 🫠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.324
1.148
83
32
Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam

Düzenleme: Reklama girmiyordur insallah da sayfa adı sandalAvm

Son düzenleme:
Bankanızı arayıp ödemeyi iptal ettiremez misiniz ?

Şikayetci olacaksiniz?sosyal medya dolandırıcılığına bakan birimler var.

Öncelikle geçmiş olsun instagram üzerinden alışveriş yapacağım zaman mutlaka fazlasıyla araştırma yaparım böyle bir durum yaşamamak için. Tabi ki bu kadar yüklü bir alışverişte yapmam yaptığım alışverişlerde de mağazanın yeri vs varmı mutlaka bakarım onun haricinde yapmam. Umarım paranızı geri alabilme yolu vardır sonuçta kolay kazanılmıyor ama maalesef kötü niyetli insanlar üzerinden kolay para kazanma yolu bulmuşlar allah ıslah etsin onlarıda.

Sayfa hala açık ve dolandırılanlar varsa nasıl müdahele edilmiyor anlamadım. Şikayet edin illaki sonuç alırsınız. Nasıl bir dolandırılma oldu farklı ürün mü geldi yada gönderdik deyip bir şekilde işin içinden falanmı çıkıyorlar. Dolandırıcıların aklına gelen şeytanın aklına gelmiyor günümüzde malesef.

Nasıl hala bunu yapabiliyorlar.
sen ve senin gibiler sayesinde devam ediyolar... 92den beri :) şaka maka geçmiş olsun en büyük korkum ahahha annemde instadan dolandırılmıştı koca nevresim takımı aldı pazar malı yırtık çarşaf gelmişti hasdhashdha.. tüketici hakem heyetine basvur.. hiçbişey yapmamaktan iyidir 5k az para değil

Şikayetvar sayfasında var mı haklarında ? Ben ilk önce orda var mı diye bakıyorum çünkü insanlar yazıyolar hemen oraya.

Geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm çünkü daha önce ben de dolandırıldım
İnstagramda sandalye koltuk örtüsü satan bi sayfa var örtü aldım daha doğrusu almak istemiştim
Zehir zıkkım olsun inşallah bin liram gitti geçen sene
Sayfa beni engelledi, ben de diğer hesabımdan fiyat soran herkese üşenmedim tek tek özelden mesaj attım. Çoğu gördü ve almaktan vazgeçti
Ben sadece bunu yapabildim. Paramı geri alamadım ama elimden geldiğince başkalarının dolandırılmasına engel olmaya çalışıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…