- 2 Ocak 2021
- 2.324
- 1.148
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Bankanızı arayıp ödemeyi iptal ettiremez misiniz ?Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Hayır olmuyor sanırım öyle. Salaklığıma yanıyorumBankanızı arayıp ödemeyi iptal ettiremez misiniz ?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Şikayetci olacaksiniz?sosyal medya dolandırıcılığına bakan birimler var.Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
İnternet değil de İnstagram üzerinden olana güvenmiyorum ben. Yoksa Amazon gibi büyük sitelerde dolandırılanı duymadım ben.Geçmiş olsun
Nedense şu internet alışverişine bi türlü sıcak bakamıyorum Tanıdık büyük markalar hariç
sen ve senin gibiler sayesinde devam ediyolar... 92den beri :) şaka maka geçmiş olsun en büyük korkum ahahha annemde instadan dolandırılmıştı koca nevresim takımı aldı pazar malı yırtık çarşaf gelmişti hasdhashdha.. tüketici hakem heyetine basvur.. hiçbişey yapmamaktan iyidir 5k az para değilNasıl hala bunu yapabiliyorlar.
Aynenİnternet değil de İnstagram üzerinden olana güvenmiyorum ben. Yoksa Amazon gibi büyük sitelerde dolandırılanı duymadım ben.
Şikayetvar sayfasında var mı haklarında ? Ben ilk önce orda var mı diye bakıyorum çünkü insanlar yazıyolar hemen oraya.Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm çünkü daha önce ben de dolandırıldımEvet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?