- 19 Mart 2021
- 682
- 1.059
- 63
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Bir site ya da bilmediğimiz bir markadan bir şey alırken şikayetvar a da bakmak lazım, bir mağduriyet yaşatıyorsa orda mutlaka yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani şimdi baktım da yanlış anlamayın hiç mi ekonomiden fiyatlardan haberiniz yok şu ürünleri şu fiyata alacağınıza inandıysanız dolandırılmanızı garipsemedimEvet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Düzenleme: Reklama girmiyordur insallah da sayfa adı sandalAvm
Ona bakmıştım yorum yoktuBir site ya da bilmediğimiz bir markadan bir şey alırken şikayetvar a da bakmak lazım, bir mağduriyet yaşatıyorsa orda mutlaka yazıyor
Girişimcilik değil sahtekarlık,dolandırıcılık ruhu olması lazım.Aslında bu yöntemle para kazanılır ha, üşenmesem hesap açıp böyle 5-10 kişiyi düşürsem 5.000 liradan deli para. Girişimcilik ruhu olması lazım insanda işte o bende yok![]()
Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Çok üzüldüm çok gecmış olsunEvet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Savcılığa şikayet et hemen çok geçmiş olsunHayır olmuyor sanırım öyle. Salaklığıma yanıyorum
Yani şimdi inceledim de instagram hesapları zaten çok bariz, sitelerine basında biz diye koydukları şey inanılmaz komik. Şikayet de var. Bile bile lades demişsiniz resmen, bilindik yerlerden 2 kuruş ucuz olsun diye kaçarsan en iyi ihtimalle çalıntı mal çıkar. Geçmiş olsun şikayetçi olun yine de bari. Eft ile de yollamışsınız parayı bir de tüh
Duruyor hesap. Kullanıcı adını yazmış ya konuda aynı öyle, profil fotosu olan 15 gönderili bi hesapKapatmışlar mı hesabı ya ben bulamadım
Geçmiş olsun, sorunuzun cevabını bilmiyorum. Ama, instagramda bu hesap hakkında diye bir bölüm var. Oraya tıkladığınızda eğer ayarları değiştirmedilerse, daha önce kaç kere isim değiştirmiş ve ne zaman kayıt olmuş görebiliyorsunuz. Bu olay için artık çok geç tabii, ama siz veya diğer arkadaşların bundan sonraki alışverişlerinde, bir tık daha güvenli olabilir diye yazmak istedim. Umarım kaptırdığınız parayı kurtarabilirsiniz.Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Ürünler gelmedi mi o anlamda mı dolandırıldınız yoksa yanlış mı geldi nedir tam olarak?Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Yani resmen göz göre göre kanmışsınız. Sayfayı çok güzel oluşturmuşlar, dediğiniz için hesaba baktım . Sadece 15 gönderi, hiç yorum yok ve sattıkları ürünlere koydukları fiyat bedava denecek kadar ucuz. Aynı şekilde internet siteside öyle. Dediğinizin aksine ben dolandırıcıyım diye bağırıyor sayfa.Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam