İnstagramdan dolandırıldım 🫠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bankaların iptal etme durumu var ürünü almadığınıza dair bilgileri onlara vermeniz gerekiyor. Bende Columbia dan bot aldım ups kargo bir türlü kargoyu getirmedi firmada iptal etmedi banka ile görüştüm ürünün bana gelmediğini hala kargoda olduğuna dair ekran görüntülerini attım banka ödemeyi iptal etti. Firma ile kargo kendi başlarına kaldılar. Ürün şuanda nerede elinize ulaştı mı bunu belgeleyebilecek misiniz? Banka ile mutlaka görüşün ne yapabileceğiniz konusunda bir fikir verirler.

Cok gecmis olsun az para da degilmis insallah alabilirsiniz geri.
Ben instagramdan alisverise cok temkinli yaklasiyorum bu kadar yuklu miktar zaten alisveris yapmam cunku isteseler yollamayabilirler yapabilecek pek bir sey yok oyle olunca.
olur da alacak olursam da tek kriterim magazasi var mi yeri yurdu belli mi o cok onemli.magazasi olmayan ordan burdan aldigi resimleri koyan sayfalardan asla alisveris yapmam.sonra ismini kac kere degistirmis ona bakarim dolandirici sayfalar cok sık isim degistiriyor cunku.ve de trendyol gibi yerlerde varsa uc bes tl fazla verip ordan almayi tercih ederim.
Herkes yalanci dolandiri olmus durust insan kalmamis artik maalesef.bu tarz insanlar helalinden uc bes kurus kazanacaklara da mani oluyorlar insanlar ya dolandirilirsam diye korktugu icin.

Öncelikle jandarma ya da en yakın karakola giderek haklarında şikayetçi olmanız gerekiyor. Daha sonra banka şubenize gidip şikayet ettiğinizi,ödemeyi banka yoluyla yaptığınızı belirtip harcama itirazı oluşturun. Şikayet etmeden banka itiraz talebi almaz. İnşallah parayı gönderirken açıklamaya yeterli bilgileri yazmışsınızdır bu işinizi kolaylaştırır. Geçmiş olsun tekrar.

Bu ekonomi de çok kötü olmuş.. inş bir şekilde alabilirsiniz.. durumunuz varsa bi avukata danışin icra olur mu filan diye.. yada tüketici hakemine başvurun kaymakamliklarda oluyor

Şikayetçi olun sizin gibi dolandırılanlarla irtibata geçmeye çalışın nitelikli dolandırıcılıktan şikayetçi olun.

Ben internetten çöp poşeti bile almam.

geçmiş olsun. Diğer konularda arkadaşlar yorum yapmış ben de şunu yazıyım sayfayı her yere yayın instagrama şikayet etmelerini belirtin. Yeterince şikayet giderse instagram sayfayı kapatır

Ben Instagram'dan hiç bişey almam. Birde bişey alacaksanız önce sikayet varda okuyun haklarında sikayet varmı yokmu diye geçmiş olsun

Sanırım kardeşimin dolandırıldığı sayfa. Sayfanın adı ne? Biz adamların evlerine kadar tespit ettik ama yine de bir şey yapılmadı öyle söyleyeyim.

Belli alışveriş siteleri dışında güvenip,alışveriş yapmıyorum.O sitelerde bile zaman zaman sorun yaşıyorken bilmediğim, hakkında bilgi sahibi olamadığım yerlere asla bulaşmıyorum.
Özellikle instagramda profesyonel dolandırıcılar mevcut.
Dolandırılan ve parasını geri alamayan çok arkadaşım oldu.Bankalar müşterilerini koruyor evet ama süreç hızlı işlemiyor arkadaşlar.Bir alışveriş sitesinin market alışverişinde problem yaşadığım için alışveriş iptali yaptım ama iadenin hesabıma geçmesi falan günlerce sürdü.Telefon trafiği de cabası.
O yüzden en güzeli baştan bulaşmadan araştırmak.

Sanırım kardeşimin dolandırıldığı sayfa. Sayfanın adı ne? Biz adamların evlerine kadar tespit ettik ama yine de bir şey yapılmadı öyle söyleyeyim.
Şu dolandırıcı sayfaları ifşa edin lütfen millet şikayet etsin yazık günah para kolay kazanılmıyor
C Cogsicagtir02 sizde deşifre edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…