- 30 Kasım 2010
- 1.115
- 1.385
- 333
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Hayır olur. Ödeme itrazında bulundun.Hayır olmuyor sanırım öyle. Salaklığıma yanıyorum
Öncelikle jandarma ya da en yakın karakola giderek haklarında şikayetçi olmanız gerekiyor. Daha sonra banka şubenize gidip şikayet ettiğinizi,ödemeyi banka yoluyla yaptığınızı belirtip harcama itirazı oluşturun. Şikayet etmeden banka itiraz talebi almaz. İnşallah parayı gönderirken açıklamaya yeterli bilgileri yazmışsınızdır bu işinizi kolaylaştırır. Geçmiş olsun tekrar.Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Bu ekonomi de çok kötü olmuş.. inş bir şekilde alabilirsiniz.. durumunuz varsa bi avukata danışin icra olur mu filan diye.. yada tüketici hakemine başvurun kaymakamliklarda oluyorEvet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Orası da güven vermiyor çünkü firmalar para ödeyerek haklarındaki şikayetleri kaldırtabiliyorlarŞikayetvar sayfasında var mı haklarında ? Ben ilk önce orda var mı diye bakıyorum çünkü insanlar yazıyolar hemen oraya.
Şikayetçi olun sizin gibi dolandırılanlarla irtibata geçmeye çalışın nitelikli dolandırıcılıktan şikayetçi olun.Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Olmaz demeyin siz yine de şansınızı deneyin.Hayır olmuyor sanırım öyle. Salaklığıma yanıyorum
Sanırım kardeşimin dolandırıldığı sayfa. Sayfanın adı ne? Biz adamların evlerine kadar tespit ettik ama yine de bir şey yapılmadı öyle söyleyeyim.Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam
Eft, fast ile ödendi ise olmuyor.Hayır olur. Ödeme itrazında bulundun.
Şu dolandırıcı sayfaları ifşa edin lütfen millet şikayet etsin yazık günah para kolay kazanılmıyorSanırım kardeşimin dolandırıldığı sayfa. Sayfanın adı ne? Biz adamların evlerine kadar tespit ettik ama yine de bir şey yapılmadı öyle söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?