- 22 Kasım 2020
- 6.437
- 91.002
- 498
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Hayir bir de 100, 200 değil hani giderse uzulmem sansimi deneyim diyeyim, 5 bin tl nasil olurda ınstadan alisveris yapabilirsiniz
hey allahim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bankayı arayın mutlaka, hatta başvuru yapabiliyorsunuz, ben bu ödemeyi yaptım ama ürün/hizmeti alamadım diye. Banka ödemeyi yapıyor gerekli incelemeyi yapıp, sonra da satıcıyla uğraşan banka oluyor.Hayır olmuyor sanırım öyle. Salaklığıma yanıyorum
Soğuk su içebilirsiniz.Ne yapabilirim bu konuda
Geçmiş olsun,benim en çok çekindiğim konudur.Mağduriyet kötü bişeyEvet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam![]()
Ben insanları uyarmak adına blog ve Instagram hesabı kurdum. Şikayetvara yazdım. O siteyi kapattılar ardından birçok site açıldı. Kardeşim de söz konusu siteyi cimri.com üzerinden bulmuş. Adamlar sitelerinde büyük firmaların ismini kullanıyor. Polisler bile şaşırmış sitenin profesyonelliği karşısında....Şu dolandırıcı sayfaları ifşa edin lütfen millet şikayet etsin yazık günah para kolay kazanılmıyor
C Cogsicagtir02 sizde deşifre edin
Malesef eftydiKredi kartı ile ödediyseniz şanslısınız. Bankanızı arayıp durumu anlatın. Chargeback kapsamıyla paranızı geri alabilirsiniz. Kredi kartı müşterilerini korur. Eft ile ödediyseniz geçmiş olsun.
Sandal avm den mağdur olan bşr de benimBen insanları uyarmak adına blog ve Instagram hesabı kurdum. Şikayetvara yazdım. O siteyi kapattılar ardından birçok site açıldı. Kardeşim de söz konusu siteyi cimri.com üzerinden bulmuş. Adamlar sitelerinde büyük firmaların ismini kullanıyor. Polisler bile şaşırmış sitenin profesyonelliği karşısında....
Üç kişi var. Kimliklerini bulduk. Diğer mağdurlar ile konuştum. Ev adresleri bile belli ama işte..... Bu üç kişinin kurduğu ve benim tespit ettiğim sayfalar sırası ile şöyle:
@evimaltus
@karacahomes_
@alarkohome
@koctasev
@minashome
@arnicateknoloji
@evtanem
@gumrukmarket62
@evkoctas
@sandalavm_
Kardeşim şikayetçi oldu ama bürokrasi inanılmaz yavaş. Kendisi bankacı, adamların hesaplarına bloke koydurdu ama yine başka bir bankadan hesap açmışlar....
İste aslında öyle değil. 2800 iken bir yerde orda 2300düEğer bir ürün değerinin cok altında satıştaysa çok büyük ihtimal ya sahtedir ,ya hırsızlık ürünüdür, ya defoludur, ya da satan dolandırıcıdır... Ben bilindik siteler dışında alışveriş yapmıyorum.
Kusura bakmayın işteydimİnsanlar size yorum yapıyor, soru soruyor bi cevap verseniz bari
Tüketici hakem heyetine yazdım bakalımŞikayetci olacaksiniz?sosyal medya dolandırıcılığına bakan birimler var.
Yaptığınız yorum şakadır insallah. :) olabiliyor demek kisen ve senin gibiler sayesinde devam ediyolar... 92den beri :) şaka maka geçmiş olsun en büyük korkum ahahha annemde instadan dolandırılmıştı koca nevresim takımı aldı pazar malı yırtık çarşaf gelmişti hasdhashdha.. tüketici hakem heyetine basvur.. hiçbişey yapmamaktan iyidir 5k az para değil