• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagramdan dolandırıldım 🫠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bankanizi arayın, dolandirildiginizi , teslim almadığınız ürünün parasını odemeyeceginizi söyleyin, eğer istiyorlarsa gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun dilekçe örneğini de bankaniza gönderin, ödemek zorunda değilsiniz taksitleri

Ban
Hayır olmuyor sanırım öyle. Salaklığıma yanıyorum
Bankayı arayın mutlaka, hatta başvuru yapabiliyorsunuz, ben bu ödemeyi yaptım ama ürün/hizmeti alamadım diye. Banka ödemeyi yapıyor gerekli incelemeyi yapıp, sonra da satıcıyla uğraşan banka oluyor.

Benzer şey başımıza geldi: pandemiden önce balkan turu satın aldık, ödedik bitti. Hoop pandemi girince iptal oldu tur bizim para da kaldı öyle. İade isteyeceğiz ama tur şirketine kesinlikle ulaşılamıyor. Mail atıyoruz, arıyoruz hiç bir şekilde yok. Bu şekilde kredi kartından başvuru yaptık bu ödemeyle ilgili. Çok geçmeden paramız hesabımıza yattı, ödemeyi tur şirketi değil banka yaptı.

Geçmiş olsun. Karakol direkt savcılığa gönderiyor gidip şikayet dilekçesi verin.. Tüketici heyeti ile hiç uğraşmayın...Ürünü teslim almadıysanız bankanızı arayın itiraz kaydı oluşturun..

Evet arkadaşlar nasıl salak olduğumu anlatıyorum. Suan üstümdeki soku hala atlatamadım. Normalde çok temkinliyim bu durumlarda. Ama neden böyle bir aptallık yaptım anlayamıyorum. İnstagramdan bir sayfadan çeyiz icin iki ürün aldım. Ama o kadar güzel oluşturmuşlar ki hem internet sitesini hem de instagram sayfasını anlatamam. İnternet sayfasında yorumlar fotoğraflar falan.. 92den beri hizmet veriyoruz bilmem neler. Tam 5 bin TL dolandırıldım. Ve bu sayfa sürekli bu şekilde insanları dolandırmış. Nasıl hala bunu yapabiliyorlar. Sayısız şikayet varmış haklarında. Ne yapabilirim bu konuda. Bu arada kredi kartından cektim aylarca boşuna ödeme yapacam 🥹
Geçmiş olsun,benim en çok çekindiğim konudur.Mağduriyet kötü bişey😕

Şu dolandırıcı sayfaları ifşa edin lütfen millet şikayet etsin yazık günah para kolay kazanılmıyor
C Cogsicagtir02 sizde deşifre edin
Ben insanları uyarmak adına blog ve Instagram hesabı kurdum. Şikayetvara yazdım. O siteyi kapattılar ardından birçok site açıldı. Kardeşim de söz konusu siteyi cimri.com üzerinden bulmuş. Adamlar sitelerinde büyük firmaların ismini kullanıyor. Polisler bile şaşırmış sitenin profesyonelliği karşısında....
Üç kişi var. Kimliklerini bulduk. Diğer mağdurlar ile konuştum. Ev adresleri bile belli ama işte..... Bu üç kişinin kurduğu ve benim tespit ettiğim sayfalar sırası ile şöyle:

@evimaltus
@karacahomes_
@alarkohome
@koctasev
@minashome
@arnicateknoloji
@evtanem
@gumrukmarket62
@evkoctas
@sandalavm_

Kardeşim şikayetçi oldu ama bürokrasi inanılmaz yavaş. Kendisi bankacı, adamların hesaplarına bloke koydurdu ama yine başka bir bankadan hesap açmışlar....

Son düzenleme:
Bu arada ortada muhtemelen bir firma olmadığı için tüketici hakem heyetine de gitmeniz bir işe yaramıyor. Emniyete gidin en azından....

Eğer bir ürün değerinin cok altında satıştaysa çok büyük ihtimal ya sahtedir ,ya hırsızlık ürünüdür, ya defoludur, ya da satan dolandırıcıdır... Ben bilindik siteler dışında alışveriş yapmıyorum.

Arkadaşlar demin sayfayı instagramda sponsorlu sayfa olarak gördüm bir de reklamlarını koymuşlar. Suan müsait olamadığım icin çok yazamıyorum ama SandalAvm diye bir site. Lütfen dikkatli olun. Beraber sayfayı şikayet edebilirsek bari diğer insanlar mağdur olmamış olur

Ben insanları uyarmak adına blog ve Instagram hesabı kurdum. Şikayetvara yazdım. O siteyi kapattılar ardından birçok site açıldı. Kardeşim de söz konusu siteyi cimri.com üzerinden bulmuş. Adamlar sitelerinde büyük firmaların ismini kullanıyor. Polisler bile şaşırmış sitenin profesyonelliği karşısında....
Üç kişi var. Kimliklerini bulduk. Diğer mağdurlar ile konuştum. Ev adresleri bile belli ama işte..... Bu üç kişinin kurduğu ve benim tespit ettiğim sayfalar sırası ile şöyle:

@evimaltus
@karacahomes_
@alarkohome
@koctasev
@minashome
@arnicateknoloji
@evtanem
@gumrukmarket62
@evkoctas
@sandalavm_

Kardeşim şikayetçi oldu ama bürokrasi inanılmaz yavaş. Kendisi bankacı, adamların hesaplarına bloke koydurdu ama yine başka bir bankadan hesap açmışlar....
Sandal avm den mağdur olan bşr de benim 🥹

sen ve senin gibiler sayesinde devam ediyolar... 92den beri :) şaka maka geçmiş olsun en büyük korkum ahahha annemde instadan dolandırılmıştı koca nevresim takımı aldı pazar malı yırtık çarşaf gelmişti hasdhashdha.. tüketici hakem heyetine basvur.. hiçbişey yapmamaktan iyidir 5k az para değil
Yaptığınız yorum şakadır insallah. :) olabiliyor demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X