Instagramdan durduk yere gelen küfür?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
32
Merhaba. Elimi ayağımı sinirden boşaltacak bir olay yaşadım az önce. Fake hesaptan biri bana instagramdan baya ciddi küfür etmiş, durduk yere hemde. Kimseyle bi derdim yok, bir düşmanım Yok bildiğim kadarıyla. Ama durduk yere saydırmış bana. Hoş düşmanım dahi olsa bana böyle küfür etmeye hiç kimsenin hakkı yok, o da ayrı mesele. Ben ne yapabilirim bunun için, kullanıcı adını yazıp kim olduğunu bulabileceğim bir uygulama vs var mı bildiğiniz? Polise şikayet etsem bilmiyorum ciddiye alır mı. Elim ayağım boşaldı sinirden. Bu da kadına şiddetin başka türlüsü, sesimizi çıkartmazsak iyice tepemize binecekler. Cevap olarak ben de kendimi tutamadım küfür saydırdım baya ama bu iş böyle çözülmez. Yasak mı bilmiyorum ama şahsı kullanıcı adı ile buraya yazdığını aynen koyuyorum belki sosyal medyadan doğru topluca şikayet edip bir şeyler yapabiliriz spamlarsanız çok sevinirim, başka kadınlara aynısını yapamasın;

https://i.hizliresim.com/lqLMyl.jpg

Son düzenleme:
Biri sana fena bilenmiş. Ne bicim cumleler kurmus oyle okurken midem bulandi

Boşver canım sinir olma sakin ol öncelikle. Ama baya ağır küfür var şikayet etsen dava açsan sanırım bulurlar. Uğraşmak istersen tabi.

Terbiyesiz ahlaksiz biri için sinir olma. Hiç mi yok şüphelendiğin birisi?

Hayır, gerçekten yok. 6 yıllık sevgilimden ayrıldım haklı sebeplerle yaz ayında. Ama da o bunu yazacak karakterde bir insan değil, böyle şeyler yazmaz yani. Bi o geldi aklıma da dediğim gibi böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.

Bu arada ben sikayet ettim hesabi. Spamlayalim bari de kapansin hevesi kursaginda kalsin manyagin

Yok düşünmüyosan bence de o yapmamıştır. Belki herkese sallayan öküzün teki de olabilir. Ya da birisi senin adresini buna vermiş olabilir. Hani numara falan sallayan tipler oluyo ya bazen ne bileyim.

Yok düşünmüyosan bence de o yapmamıştır. Belki herkese sallayan öküzün teki de olabilir. Ya da birisi senin adresini buna vermiş olabilir. Hani numara falan sallayan tipler oluyo ya bazen ne bileyim.
Bana da herkese sallayan bir tip gibi geldi zaten daha çok.

fake hesap almıs guya ama ıstersen cıkar ortaya sürünsün mahkemede ahlaksız
Ben de karşılık olarak küfür ettim ama benimki sayılmaz herhalde hani o da karşılıklı mahkeme açamaz değil mi?. Kendimi savunmaya çalıştım kendimce.

Ben de karşılık olarak küfür ettim ama benimki sayılmaz herhalde hani o da karşılıklı mahkeme açamaz değil mi?. Kendimi savunmaya çalıştım kendimce.
sayılır
kufur ederek yanlıs yapmıssınız keske hıc cevap vermeyıp ekran goruntusunu alıp lınkını kaydedıp sıkayet edıp sonucu bekleseydınız
bu yuzden hapıs yatanlar var cezasını cekerdı suan haklıyken haksız durumuna dusebılırsınız

Evet. Anneme küfür etti. Ben de baya saydırdıktan sonra engelledim.
ah ah
boyle seylerde soguk kanlı olmak gerek
o amacına ulasmıs oldu siniriniz bozulduguyla kaldı

gecmıs olsun ama tekrar soyluyorum o kısı arkadas lıstenızden tanıdıgınız bırı

O sinirle kendimi tutamadım işte. Ama sonuçta ilk o başlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…