- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Hayır, gerçekten yok. 6 yıllık sevgilimden ayrıldım haklı sebeplerle yaz ayında. Ama da o bunu yazacak karakterde bir insan değil, böyle şeyler yazmaz yani. Bi o geldi aklıma da dediğim gibi böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.Boşver canım sinir olma sakin ol öncelikle. Ama baya ağır küfür var şikayet etsen dava açsan sanırım bulurlar. Uğraşmak istersen tabi.
Terbiyesiz ahlaksiz biri için sinir olma. Hiç mi yok şüphelendiğin birisi?
İşte etrafımdan bilenecek biri yok. Ruh hastası olduğunu düşünüyorum.Biri sana fena bilenmiş.Ne bicim cumleler kurmus oyle okurken midem bulandi
Çok teşekkürler.Bu arada ben sikayet ettim hesabi. Spamlayalim bari de kapansin hevesi kursaginda kalsin manyagin
Yok düşünmüyosan bence de o yapmamıştır. Belki herkese sallayan öküzün teki de olabilir. Ya da birisi senin adresini buna vermiş olabilir. Hani numara falan sallayan tipler oluyo ya bazen ne bileyim.Hayır, gerçekten yok. 6 yıllık sevgilimden ayrıldım haklı sebeplerle yaz ayında. Ama da o bunu yazacak karakterde bir insan değil, böyle şeyler yazmaz yani. Bi o geldi aklıma da dediğim gibi böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.
Öyle birisi de yani... Gelmiyor ki aklıma.arkadas lıstende senden nefret eden bırı var
ben olsam yarın dırek emnıyet mı savcılık mı ne varsa sıkayet eder ve beklerdım mahkeme de o kısıyı gormeyı
Bana da herkese sallayan bir tip gibi geldi zaten daha çok.Yok düşünmüyosan bence de o yapmamıştır. Belki herkese sallayan öküzün teki de olabilir. Ya da birisi senin adresini buna vermiş olabilir. Hani numara falan sallayan tipler oluyo ya bazen ne bileyim.
fake hesap almıs guya ama ıstersen cıkar ortaya sürünsün mahkemede ahlaksızÖyle biri sen yani... Gelmiyor ki aklıma.
Aynen.arkadas lıstende senden nefret eden bırı var
ben olsam yarın dırek emnıyet mı savcılık mı ne varsa sıkayet eder ve beklerdım mahkeme de o kısıyı gormeyı
Ben de karşılık olarak küfür ettim ama benimki sayılmaz herhalde hani o da karşılıklı mahkeme açamaz değil mi?. Kendimi savunmaya çalıştım kendimce.fake hesap almıs guya ama ıstersen cıkar ortaya sürünsün mahkemede ahlaksız
Sana cevap yazdı mı tekrar?Ben de karşılık olarak küfür ettim ama benimki sayılmaz herhalde hani o da karşılıklı mahkeme açamaz değil mi?. Kendimi savunmaya çalıştım kendimce.
sayılırBen de karşılık olarak küfür ettim ama benimki sayılmaz herhalde hani o da karşılıklı mahkeme açamaz değil mi?. Kendimi savunmaya çalıştım kendimce.
Evet. Anneme küfür etti. Ben de baya saydırdıktan sonra engelledim.Sana cevap yazdı mı tekrar?
ah ahEvet. Anneme küfür etti. Ben de baya saydırdıktan sonra engelledim.
O sinirle kendimi tutamadım işte. Ama sonuçta ilk o başlattı.sayılır
kufur ederek yanlıs yapmıssınız keske hıc cevap vermeyıp ekran goruntusunu alıp lınkını kaydedıp sıkayet edıp sonucu bekleseydınız
bu yuzden hapıs yatanlar var cezasını cekerdı suan haklıyken haksız durumuna dusebılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?