- Konu Sahibi resurrection93
-
ılk son önemlı degıl bu durumda suan ondan bır fark kalmadı evet bılıyorum cok zor ama cevap vermemek gerekıyorO sinirle kendimi tutamadım işte. Ama sonuçta ilk o başlattı.
Yani şu anda ben de küfür ettiğim için şikayet edemem diyorsunuz... Evet cevap vererek hata ettiğimi ben de fark ettim sonradan. Neyse en azından şikayet edilir de umarım hesabı kapatılır. Arkadaş listemden de olabilir ama aklıma hiç öyle gelen bir isim Yok. Herkese saydıran bir tip gibi geldi daha çok.ılk son önemlı degıl bu durumda suan ondan bır fark kalmadı evet bılıyorum cok zor ama cevap vermemek gerekıyor
yooo sıkayet edebılırsınız ama onun evıne mahkeme celbı gelınce eteklerı tutusur oda karsı dava acar bır sekılde uzlasmaya gıdılır sıfıra sıfır elde var sıfır olurYani şu anda ben de küfür ettiğim için şikayet edemem diyorsunuz... Evet cevap vererek hata ettiğimi ben de fark ettim sonradan. Neyse en azından şikayet edilir de umarım hesabı kapatılır.
Polise şikayet edersem de bir yere varacağımı düşünmüyorum zaten.İnstagram fenomenliği daha oluşmadan evvel kendi çapımda bir sayfam vardı , büyüyordu . Bir gün hiç olmadık bir paylaşımın altına ağır sözler hakaretler yazmıştı birisi. O gün sayfayı kapatıp gittim. Hep merak ediyorum. O kadar büyük sayfalar her gün ağır hakaretleri nasıl çekebiliyor?
Şikayet etseniz de ne fayda . Engelleyin gitsin bence. Sayfamı gizli yapıp, sadece tanıdığım eş dosta açtım ben. Diğer türlüsü olmuyor
profılınız herkese acıkmıYani şu anda ben de küfür ettiğim için şikayet edemem diyorsunuz... Evet cevap vererek hata ettiğimi ben de fark ettim sonradan. Neyse en azından şikayet edilir de umarım hesabı kapatılır. Arkadaş listemden de olabilir ama aklıma hiç öyle gelen bir isim Yok. Herkese saydıran bir tip gibi geldi daha çok.
Aynen ben de düşünmüyorum.Polise şikayet edersem de bir yere varacağımı düşünmüyorum zaten.
Keşke ilk başta düşünebilseydim bunu, o sinirle birden bire yazıverdim. Şimdi elde var sıfır oldu aynen dediğiniz gibi, yaptığını yanına kar kaldı.yooo sıkayet edebılırsınız ama onun evıne mahkeme celbı gelınce eteklerı tutusur oda karsı dava acar bır sekılde uzlasmaya gıdılır sıfıra sıfır elde var sıfır olur
Evet açık profilim. Kısa süre önce açmıştım. Açmadan önce hiç böyle bir şey yaşamadım. O yüzden arkadaş listem dışından biri gibi geldi zaten bana.profılınız herkese acıkmı
herkese sallayan tıp olsa okadar kısı var sallayacagı nıye sıze yapsın bunu :)
sızın ısmınızı aratıp profılınıze gırıp sıze nıye yazsın
baya kinli hınc dolu yazmıs pislik bırde
sıkmayın canınızı olan oldu gectı gıttıKeşke ilk başta düşünebilseydim bunu, o sinirle birden bire yazıverdim. Şimdi elde var sıfır oldu aynen dediğiniz gibi, yaptığını yanına kar kaldı.
Teşekkür ederim. Yaptığı yanına kar kalmış oldu böylece ama şikayet edilirse hesabı kapatılır belki...Aynen ben de düşünmüyorum.
Şikayet etmek için saatlerce uğraştığınızla, sinirinizin bozulması ile kalacaksınız bir de
Dilerseniz abiniz babanız gibi birisinin ağzından okkalı bir cevap yazın, gözünü korkutun
Geçmiş olsun
Çok haklısınız. Sağ olun desteğiniz için.sıkmayın canınızı olan oldu gectı gıttı
onun allah belasını vermıs zaten onun en buyuk cezası kendısı olması kendı kendıne omur boyu tahammul etmek zorunda
oyle dusunun sızden cıkmıs olsun onun meselesı olarak kalsın bosverın
bende spamladım kapanır hesabı buyuk ıhtımal
Tabii ki , yalnız ben resmi açamadığım için kullanıcı adını göremedim. Ne kadar şikayet alırsa kârdırTeşekkür ederim. Yaptığı yanına kar kalmış oldu böylece ama şikayet edilirse hesabı kapatılır belki...
Haklısınız, ne kadar şikayet alırsa kar. Kullanıcı adı “biologiyj”Tabii ki , yalnız ben resmi açamadığım için kullanıcı adını göremedim. Ne kadar şikayet alırsa kârdır
spamladım. Bir gün sert bir kayaya çarpıp, Dersini alıp edebini takınır umarım.Haklısınız, ne kadar şikayet alırsa kar. Kullanıcı adı “biologiyj”
Umarım. Teşekkür ederim desteğiniz için. En azından başka kadınları rahatsız edemesin.B
spamladım. Bir gün sert bir kayaya çarpıp, Dersini alıp edebini takınır umarım.
Ben de bir ara ınstagram profilimi herkese açık yapmıştım. Bir baktım fotoğraflarımı ve bilgilerimi kullanarak adıma sahte hesap açılmış. Hemen hesabı şikayet edip hesabı kapattırdım. Böyle ruh hastalarına tenezzül edip cevap dahi vermeyin. Devamı gelirse mutlaka savcılığa şikayet edin.Evet açık profilim. Kısa süre önce açmıştım. Açmadan önce hiç böyle bir şey yaşamadım. O yüzden arkadaş listem dışından biri gibi geldi zaten bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?