Instagramdan durduk yere gelen küfür?

Ben de karşılık olarak küfür ettim ama benimki sayılmaz herhalde hani o da karşılıklı mahkeme açamaz değil mi?. Kendimi savunmaya çalıştım kendimce.

Küfürle karşılık vererek hata etmişsiniz. Hukuki yola başvuracaksanız biraz soğukkanlılıkla hareket etmeniz lazımdı.

Sosyal medya fenomenleri bu küfürlere tazminat davası aça aça gelir elde etmeye başladılar.
Artık isteyen istediğine giydiremiyor. Devam ederse şikayetçi olun..

zevk için bunu yapan kopyala yapıştır herkese aynı şeyi yollayan çok ver.ya da birisinin hesabını çalıyorlar/kopyalıyorlar onun adına bunu yapıyorlar.

Siz yine de şikayetçi olun kim olduğu ortaya çıksın tanıdığınız biriyse en azından gerçek yüzünü görmüş olursunuz.

Boyle yazip bırakacağını sanmıyorum yine sizi taniyorsa sahte hesap acar yine küfür eder o zaman hicbir sey yazmadsn şikayette bulunursunuz. T

Bilisim suclarina gidin diyecegim ama siz de kufur etmissiniz.

biyere bi resme yorum yapmis olabilirsin yorumunu begenmeyen biri de yazmis olabilir.

Savcılığa git hemen
Ver mahkemeye
Bu ne ya
Bu seni bilen biri bence

Hayır canım bu tipler aynı cinsel organını teşhir eden tipler gibi böyle yaparak rahatlıyor. Sorunlu bir tip sana değil senin dışında bin kadına yapmış bile olabilir.

Destekleriniz için teşekkür ederim. Şikayet etmek istiyorum aslında ama karşılık olarak ben de kendimi tutamayıp küfür ettiğim için bir işe yaramaz mı acaba diye de düşünüyorum... En azından buradan ulaşabildiklerim spamlar da hesabı kapanırsa bu da birşeydir.

Şikayet etmeniz en mantıklısı.Şikayetlerle bu hesap kapanır başkası açılır ..Sizi rahatsız etmek isteyen her türlü yapar yapacağını. .

Bildiğim kadarıyla instagram ip paylaşmıyor. Çok önemli durumlar olması gerekiyor diye okumuştum paylaşması için. Yani şikayet etseniz de süreç uzar gider muhtemelen sonuçlanmaz.

Konu Sahibi Merhaba . Az önce başıma aynı şey geldi. K.hpeeeee yazmış bana da.
neyin kafasıni yaşıyor bu insanlar anlamıyorum.
Bunu 2. Kez yaşadım
Daha öncede birisi küfür yazmıştı .
Direk engelledim.
Ama benimde düşmanım yok fakat insanlara guvenmiyorum.
Kıskanan çekmeyen birileri ya da eski sevgili olabilir.
Her ne olursa olsun insan olan yapmaz bunu ya.
Aslında direk savcılığa vercen de işte insan ugrasmiyo

Hesabı şikayet ettim.
Şikayet etsen de hesaptan çok fazla bişey çıkmaz tahminimce. O yüzden herkese şikayet ettirip kapattırmalısın.

Çok kıskanan bir arkadaşınız bile olabilir, insanlar türlü türlü...

Aynen öyle. İnsanlar türlü türlü. Ne geçiyor böyle yapınca ellerine anlamıyorum yani. Neden böyle işlerle uğraşıyorlar. İnsan olan böyle şeylerle uğraşmaz. :/ Size de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…