Instagramdan durduk yere gelen küfür?

Bunları bir erkek yazmış belli ki. Bir kadının edeceği laflar değil.

Eski sevgilim değildir diyorsunuz ama 6 yıl da olsa tanıyamamış olabilirsiniz.

Ya da sizden hoşlanıp karşılık alamayan biri olabilir.

Bence kesinlikle şikayetçi olun ve öğrenin kim olduğunu. Hesabı şikayet etmek bir çözüm değil.

Kimsenın bılendıgını yada gizli düsmanın oldugunu sanmıyorum canım. Var boyle magandalar . Tanımadığı ınsanları tacız edıyorlar. Hele kadınlara hiç tahammülleri yok. 2 yıl önce kuzenime trafıkte manyagın bırısı saldırdı niye kadınlara araba veriyorlar diyerek. Bazı erkeklerde ileri derecede kadın düşmanlığı var maalesef. Kadınların sosyal hayatta aktıf olmalarını hazmedemıyorlar.

Ünlüler sürekli buluyor şikayet ediyor kendilerini yorumlarda taciz edenleri
İllaki bi yolu vardır avukatla görüşün derim

Ya açık bir profile yorum yaptın oradan bulup küfür etti sana bu kişi ya da yüksek ihtimalle arkadaş listenden biri.
Listen çok kalabalık değilse böyle küfür durumuyla karşılaştık ve savcılığa verdim bulunacaksın tarzından bir hikaye paylaşıp bunu belli aralıklarla sadece belli kişilere özel yapıp tekrar tekrar yayınla. Arkadaş listenden biriyle bunu görüp tekrar fake hesapla sana yazma olasılığı yüksek. Yazdığı zaman da anlarsın hangi hikaye paylaşımından sonra yazdığını ve listeyi daraltabilirsin böylece.

Keşke hiç cevap yazmadan suç duyurusunda bulunsaydınız, bilişim suçlarına şikayet edebilirdiniz

Bence savcılığa başvurup en azından gözünü korkutabilirsiniz

Boyle yazip bırakacağını sanmıyorum yine sizi taniyorsa sahte hesap acar yine küfür eder o zaman hicbir sey yazmadsn şikayette bulunursunuz. T

Boyle yazip bırakacağını sanmıyorum yine sizi taniyorsa sahte hesap acar yine küfür eder o zaman hicbir sey yazmadsn şikayette bulunursunuz. T
Evet şimdi böyle ben de karşılık vermiş oldum o yüzden şikayet edemiyorum zaten inşallah başka hesaptan da yazar da o zaman şikayet edebilirim.

İşte etrafımdan bilenecek biri yok. Ruh hastası olduğunu düşünüyorum.
Ben bugüne kadar ne yaşadıysam hep en yakınimdakilerden yaşadım .İyi ya da kötü... Bence ya Ergenin teki boyle rahatliyor, ya da yakınımızda olan biri size olan sinirini yüzünüze soyleyemedigi için böyle atıyor.

Hayır canım bu tipler aynı cinsel organını teşhir eden tipler gibi böyle yaparak rahatlıyor. Sorunlu bir tip sana değil senin dışında bin kadına yapmış bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…