- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
- Konu Sahibi resurrection93
-
şikayet ettim ama bende yazanın erkek değil de kadın olduğunu düşündüm.
Şikâyet ettim.
Terbiyesiz.
Teşekkür ederim. Kullanıcı adı “biologiyj” di.Ben acamadim fotoyu.. ama bu formu doldurarak sikayet edebilirsin
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Keşke hiç cevap yazmadan suç duyurusunda bulunsaydınız, bilişim suçlarına şikayet edebilirdinizMerhaba. Elimi ayağımı sinirden boşaltacak bir olay yaşadım az önce. Fake hesaptan biri bana instagramdan baya ciddi küfür etmiş, durduk yere hemde. Kimseyle bi derdim yok, bir düşmanım Yok bildiğim kadarıyla. Ama durduk yere saydırmış bana. Hoş düşmanım dahi olsa bana böyle küfür etmeye hiç kimsenin hakkı yok, o da ayrı mesele. Ben ne yapabilirim bunun için, kullanıcı adını yazıp kim olduğunu bulabileceğim bir uygulama vs var mı bildiğiniz? Polise şikayet etsem bilmiyorum ciddiye alır mı. Elim ayağım boşaldı sinirden. Bu da kadına şiddetin başka türlüsü, sesimizi çıkartmazsak iyice tepemize binecekler. Cevap olarak ben de kendimi tutamadım küfür saydırdım baya ama bu iş böyle çözülmez. Yasak mı bilmiyorum ama şahsı kullanıcı adı ile buraya yazdığını aynen koyuyorum belki sosyal medyadan doğru topluca şikayet edip bir şeyler yapabiliriz spamlarsanız çok sevinirim, başka kadınlara aynısını yapamasın;
https://i.hizliresim.com/lqLMyl.jpg
Bence savcılığa başvurup en azından gözünü korkutabilirsinizMerhaba. Elimi ayağımı sinirden boşaltacak bir olay yaşadım az önce. Fake hesaptan biri bana instagramdan baya ciddi küfür etmiş, durduk yere hemde. Kimseyle bi derdim yok, bir düşmanım Yok bildiğim kadarıyla. Ama durduk yere saydırmış bana. Hoş düşmanım dahi olsa bana böyle küfür etmeye hiç kimsenin hakkı yok, o da ayrı mesele. Ben ne yapabilirim bunun için, kullanıcı adını yazıp kim olduğunu bulabileceğim bir uygulama vs var mı bildiğiniz? Polise şikayet etsem bilmiyorum ciddiye alır mı. Elim ayağım boşaldı sinirden. Bu da kadına şiddetin başka türlüsü, sesimizi çıkartmazsak iyice tepemize binecekler. Cevap olarak ben de kendimi tutamadım küfür saydırdım baya ama bu iş böyle çözülmez. Yasak mı bilmiyorum ama şahsı kullanıcı adı ile buraya yazdığını aynen koyuyorum belki sosyal medyadan doğru topluca şikayet edip bir şeyler yapabiliriz spamlarsanız çok sevinirim, başka kadınlara aynısını yapamasın;
İşte o sinirle yazdım birden.Keşke hiç cevap yazmadan suç duyurusunda bulunsaydınız, bilişim suçlarına şikayet edebilirdiniz
Siz yine de şikayetçi olun kim olduğu ortaya çıksın tanıdığınız biriyse en azından gerçek yüzünü görmüş olursunuz.İşte o sinirle yazdım birden.
Evet şimdi böyle ben de karşılık vermiş oldum o yüzden şikayet edemiyorum zaten inşallah başka hesaptan da yazar da o zaman şikayet edebilirim.Boyle yazip bırakacağını sanmıyorum yine sizi taniyorsa sahte hesap acar yine küfür eder o zaman hicbir sey yazmadsn şikayette bulunursunuz. T
Ben bugüne kadar ne yaşadıysam hep en yakınimdakilerden yaşadım .İyi ya da kötü... Bence ya Ergenin teki boyle rahatliyor, ya da yakınımızda olan biri size olan sinirini yüzünüze soyleyemedigi için böyle atıyor.İşte etrafımdan bilenecek biri yok. Ruh hastası olduğunu düşünüyorum.
Hayır canım bu tipler aynı cinsel organını teşhir eden tipler gibi böyle yaparak rahatlıyor. Sorunlu bir tip sana değil senin dışında bin kadına yapmış bile olabilir.Merhaba. Elimi ayağımı sinirden boşaltacak bir olay yaşadım az önce. Fake hesaptan biri bana instagramdan baya ciddi küfür etmiş, durduk yere hemde. Kimseyle bi derdim yok, bir düşmanım Yok bildiğim kadarıyla. Ama durduk yere saydırmış bana. Hoş düşmanım dahi olsa bana böyle küfür etmeye hiç kimsenin hakkı yok, o da ayrı mesele. Ben ne yapabilirim bunun için, kullanıcı adını yazıp kim olduğunu bulabileceğim bir uygulama vs var mı bildiğiniz? Polise şikayet etsem bilmiyorum ciddiye alır mı. Elim ayağım boşaldı sinirden. Bu da kadına şiddetin başka türlüsü, sesimizi çıkartmazsak iyice tepemize binecekler. Cevap olarak ben de kendimi tutamadım küfür saydırdım baya ama bu iş böyle çözülmez. Yasak mı bilmiyorum ama şahsı kullanıcı adı ile buraya yazdığını aynen koyuyorum belki sosyal medyadan doğru topluca şikayet edip bir şeyler yapabiliriz spamlarsanız çok sevinirim, başka kadınlara aynısını yapamasın;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?