Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

Ben dikkatli olun derim.illaki iyi insanlar da vardir ama neler oluyor.bence insanin karsisina netten hep iyi insanlar cikmiyor.olumlu bakamiyorum malesef

İyi de aranızda mesafe aşırı çok olmayacak mı ? Neredeyse hiç buluşamayacaksınız.

Bilemiyorum internet tanışmak için uygun olabilir ama ilişkinin her evresi de sanalda geçmez.İnsan bir süre sonra yanında görmek ister.

Canim mesele su ki, burada biriyle bir iliski yasasan bile hemen duyuluyor ve korkunc bir dedikodu mekanizmasi var aklin sasar benim biraz korkum da o yani
avrupada dedikodu mu? ileri medeni mükemmel avrupada. inanmam :))

avrupada dedikodu mu? ileri medeni mükemmel avrupada. inanmam :))
Kasaba mı köyde mi bir yerde yaşıyormuş ya ondan yazmış bence onu...

Yok inanin... bende normalbuyuklukte bi sehirde yasiyorum almanyada.. turkler genelde birbirini tanir. Direkt tanimasada onun arkadasinin arkadasi. Yada bi teyzenin arkadasinin arkadasinin kizi falan.. oooo dedikodular nasi dönüyo herkesin herkesten haberi var... bir kere sevgili yap onunla el ele gorsunler yandın... o. damgasi bile yeniliyor. Bu kiz iyi degil erkeklerle geziyor diye. Grupca bile erkeklerle bulusamiyorsun kizli erkekli grupta... maaalesef inanmasaniz da böyle

kasabada pek Türk yokmuş ama yine de dedikodudan korkması ilginç geldi.

bulacağın kişiye nasıl güveneceksin. nasıl görüşeceksiniz senelerdir tr ye gelmiyoruz demişsin. emin olabilcek misin canım kendini oraya aldırtmak için seninle konuşmayacağına. tut ki kandırdı seni evlendiniz oturum alınca bye dedi sana o zaman ne yapacaksın. bence bulunduğun şehirdekilerden yüz yüze görüşebileceğin birini bul. türk yada deği bunu önemseme iyi mi kötü mü bu farka bak

Kusura bakmayin ben hic güvenmiyorum internetten tanısanlara. bana yazan kimbilir kimlere de yazmıstır, benle konsuurken kimbilir kimlerle de konusuyodur... direk bu geliyor aklıma.

Normalde yüzyüze baktığın adama bile tam güvenemezken internette tanımadığı kızı ekleyip mesaj atan adama hic güvenmem.

Haklisiniz güvenmek zor zama alir ayrica ama normalde de tanistiginiz biriyle boyle sorunlar yasanabilir kimse bunun garantisini veremez :) ama internetten tanisanlarin dogrudur bu risk daha fazla

Bana da aynı hisleri veriyor.
Ya abaza ya çapkın sağa sola yazıyor diyorum baska bir imaj gelmiyor gözünün önüne. Eskiden Facebook kullanırken şiirlerle şansını deneyenler olurdu yok siz bilmem nerede mi okudunuz surali misiniz tanisiyor muyuz diyenler de oyle. Bana daha ziyade aynı anda on kişiye aynı mesajı atıp şansını deneyen tayfa gibi geliyor.
Hani tesadufen tanışılır o niyet olmadan konuşulur anlarım da instagramdan Facebookta yuruyen adam ya ağır abazadir herkese yaziyordur yada sosyal hayatta kimseye açılmmaasına neden olan bir sorunu vardir.
Çünkü çevremde işten okuldan yada arkadas ortamından tanismayan düzgün erkeklerin hepsi ya gorucu usulü denediler yada kulüplere kurslara fln yazılırlar.

Bu aralar issiz turk erkekleri yurtdışında bir kiz bulsam da oraya kapak atsam diye pusuda bekliyorlar.
Bir program yukleyip onunla kendilerini cesitli avrupa ulkerinde gosterip tinder dan kiz arayan mi dersiniz, face de gurbetci gruplarina girip her kıza tanisma mesaji atanlar mi, her çeşidini bulursunuz ve dedigim gibi cogunun da niyeti evlilik, aradiklari tek kriter de kizin avrupada oturumu olmasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…