- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Arap olur da arap var mı kiBunun için türk olması şart değil.
Konu sahibi özellikle klasik türk erkeği istediğini söylüyor.
avrupada dedikodu mu? ileri medeni mükemmel avrupada. inanmam :))Canim mesele su ki, burada biriyle bir iliski yasasan bile hemen duyuluyor ve korkunc bir dedikodu mekanizmasi var aklin sasarbenim biraz korkum da o yani
Kasaba mı köyde mi bir yerde yaşıyormuş ya ondan yazmış bence onu...avrupada dedikodu mu? ileri medeni mükemmel avrupada. inanmam :))
avrupada dedikodu mu? ileri medeni mükemmel avrupada. inanmam :))
Kasaba mı köyde mi bir yerde yaşıyormuş ya ondan yazmış bence onu...
kasabada pek Türk yokmuş ama yine de dedikodudan korkması ilginç geldi.Yok inanin... bende normalbuyuklukte bi sehirde yasiyorum almanyada.. turkler genelde birbirini tanir. Direkt tanimasada onun arkadasinin arkadasi. Yada bi teyzenin arkadasinin arkadasinin kizi falan.. oooo dedikodular nasi dönüyo herkesin herkesten haberi var... bir kere sevgili yap onunla el ele gorsunler yandın... o. damgasi bile yeniliyor. Bu kiz iyi degil erkeklerle geziyor diye. Grupca bile erkeklerle bulusamiyorsun kizli erkekli grupta... maaalesefinanmasaniz da böyle
Hangi platformda tanıştın koalina cığım?Ben internetten tanışıp evlendim ama aynı ülke-farklı şehirler bile zordu.
Bir forumda tanışmıştıkHangi platformda tanıştın koalina cığım?
Haklisiniz güvenmek zor zama alir ayrica ama normalde de tanistiginiz biriyle boyle sorunlar yasanabilir kimse bunun garantisini veremez :) ama internetten tanisanlarin dogrudur bu risk daha fazlaKusura bakmayin ben hic güvenmiyorum internetten tanısanlara. bana yazan kimbilir kimlere de yazmıstır, benle konsuurken kimbilir kimlerle de konusuyodur... direk bu geliyor aklıma.
Normalde yüzyüze baktığın adama bile tam güvenemezken internette tanımadığı kızı ekleyip mesaj atan adama hic güvenmem.
Kusura bakmayin ben hic güvenmiyorum internetten tanısanlara. bana yazan kimbilir kimlere de yazmıstır, benle konsuurken kimbilir kimlerle de konusuyodur... direk bu geliyor aklıma.
Normalde yüzyüze baktığın adama bile tam güvenemezken internette tanımadığı kızı ekleyip mesaj atan adama hic güvenmem.
Forumda olursa oluyor zaten.Şimdi aktif mı o forum?Forumlar da kalmadı ki artık.Eskiden faal olurdu.Şimdi tek kk faal.Bir forumda tanışmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?