- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Biz evlenmeden kapandı o forum. Bir zamanlar çok yaygındı forumlar, teker teker aktivitesini yitirdi hepsi. Facebook, instagram derken başka platformlara kayıldı.Forumda olursa oluyor zaten.Şimdi aktif mı o forum?Forumlar da kalmadı ki artık.Eskiden faal olurdu.Şimdi tek kk faal.
Keşke yine aktif olsa.Çok güzel paylaşımlar olurdu.Fikirler falanGüzel tanışmalar mümkündü.Benim takıldığım forum öyle düzeyliydi erkrkler msj bile atmazdı.Çok nadir olurdu msj almak.Ah ah ozaman ordan bulacaktım:)Face inst. de neymişBiz evlenmeden kapandı o forum. Bir zamanlar çok yaygındı forumlar, teker teker aktivitesini yitirdi hepsi. Facebook, instagram derken başka platformlara kayıldı.
Bizde de buluşmalar oluyordu, herkes birbirini çok iyi tanımıştı. Daha geyik bir forum olduğundan herkes komik ve eğlenceliydi. Severdim ben ama eşimin eski kız arkadaşı foruma gelince tadı kaçtı sonra kimse girmemeye, yazmamaya başlayınca kapattılar.Keşke yine aktif olsa.Çok güzel paylaşımlar olurdu.Fikirler falanGüzel tanışmalar mümkündü.Benim takıldığım forum öyle düzeyliydi erkrkler msj bile atmazdı.Çok nadir olurdu msj almak.Ah ah ozaman ordan bulacaktım:)Face inst. de neymiş
Allah ömür boyu mutluluk versin.Bize de nasib etsin kısmetmizi ayağımıza getirsin.Duasıyla.Bizde de buluşmalar oluyordu, herkes birbirini çok iyi tanımıştı. Daha geyik bir forum olduğundan herkes komik ve eğlenceliydi. Severdim ben ama eşimin eski kız arkadaşı foruma gelince tadı kaçtı sonra kimse girmemeye, yazmamaya başlayınca kapattılar.
Forumlarda amaç bilgi paylaşımıydı, öyle tanışayım evleneyim durumu olmadığından daha güvenilirdi. Biz 4. çiftiz oradan evlenen sanırım:)
Yorumkariyer yapmaya ve yabancı bir adam bulmaya bak diyecektim ama inanılmaz karşısın yabancı erkeğe.
türk de türk diyorsan, merak etme o türk erkekleri seni bulacaktırprofilini açık yap ve bekle
Bizim erkekler kızlarımızı kötüler, kızlar erkeklerimizi. Kadınıyla erkeğiyle hepimiz o kadar mı naletiz yawValla arkadaşlar tutturmuş yabancı erkek yabancı erkek.Benim eşimde yabancı çok mutlu bir evliliğim var.Ben turizm işinde çalışıyorum.İskandinav,İtalyan,Alman hepsini gördüm kusura bakmayın karısının yanında flirt etmeye çalışan bir sürü yabancı erkek var.Ayrıca aşırı derecede kirliler hepsini genellemek istemesemde %85 böyle.Yabancı bir müşterim bana kendi söyledi sizin kültürünüz ailenize olan düşkünlüğünüz bambaşka diye.Benim eşim çok iyi evet ben şanslıymışım ama her yabancı erkek böyle olacak diye bir kaide de yok.Birde şu var ki ortak hesap diye bir şey yok karısı kendi hesabını ödüyor kocası kendi hesabını.%95 çiftte eşlerinden boşanmışlar.Genelleme yapmak istemezdim ama 1.dereceden ve bir sürü ırktan insanlarla yakından diyaloğonuz olunca biliyorsunuz.Türk erkekleri harika diyemeyeceğim her ırkın iyisi kötüsü bulunur.Allah kalbinize göre versin inşallah kalbinizden geçenler gerçek olur.Nasıl siz uzaktan Türk erkeklerini harika görüyorsunuz.Bizim Turk kızlarıda maalesef böyle uzaktan yabancı erkekleri harika 4 4lük görüyor. ama öyle değil işte.
Bizim erkekler kızlarımızı kötüler, kızlar erkeklerimizi. Kadınıyla erkeğiyle hepimiz o kadar mı naletiz yaw
Nasıl iş anlamadım. Başka milletlerde var mıdır birbirini bu kadar kötüleyen, en iyisi bütün kezbanlarla kamiller evlensin hepimiz rahat edelim.
Karsiyim cunku kultur farkinin dogurdugu sonuclari sorunlari gözumle gördum. Siz farkli dusunebilirsiniz, ama profilim acik olsun istemiyorum acikcasi. : )
Bir an ben yazdim sandim hakikatten, dusuncelerimiz ayni.. bende ilerde turkiyede yasamak istiyorum. Ama turkiyedeki kizlar malesef anlayamiyor durumumuzuBen de yurtdisinda yasiyorum... ve aynen!! Kimse anlamiyor... burada birisiyle tanismak imkansiza yakin. Bir de hele universiteye giden bir kiz isen, gel de bul universiteli kafa dengini. Zaten kimisi ne turkceyi dogru konusur ne de almancayi... hic hoslanamiyorum buradakilerden. Bende internet araciligi ile olusan iliskileri desteklemezdim,; ama malesef baska imkan kalmiyor . Benimde sevgilim var fb de tanismisdik. Kendisi turkiyede... Ama tavsiye etmiyorum... yani mesafeli iliski tavsiye etmiyorum. Komsu şehrinden olsun daha iyi... aldatilma riski, kandirilma riski yuksek eger mesafe olursa. Benimde ilk sevgilimdi. Saf kaliyoruz.. karsi taraf genelde tecrübeli ve bizim iyi niyetimizi kullaniyor.ben turkiyede yasamak istedigim icin turkiyeden oyle kandım işte ona......
Tahmin edebiliyorum canim benim. burda cok var boyle kizlar , bizim gibilerinde durumu ortada zatenAyy sinir oldum şuan...Nasıl da kaptıtdım gurbetçi kıza.Ayy yine sinirim tepeme çıktı.Kıza ulaştığım halde umarsamadı.Kötü mötü yapıştı inanılır gibi değil.Ben enazından blöf ayrılıkları yapıyordum.Bu herşeyi sineye çekiyormuş onursuz!;(Lanet olsun mutlu olamasınlar ya!!.Ondan olduğunu tahmin ediyordum.Gencecik 28 yaşında kız ben 39 yaş halimle tavır koyuyordum adama.;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?