7 resim çekin eklerken.etiketini çekin bedenini doğru yazın ki iade edemesinler bahane yapıp.bedeni uymazsa iade hakları yok zaten.anca ürün belirtildiği gibi değilse edebiliyorlar siteye itiraz edip.kitap oyuncak vs de satılıyor.gereksiz ne varsa satın işte.hem bir ihtiyacınıza ilaç olur hem de kalabalığından kurtulursunuz.
Birazdan uygumaya indirip üye oluyorum o zaman :)7 resim çekin eklerken.etiketini çekin bedenini doğru yazın ki iade edemesinler bahane yapıp.bedeni uymazsa iade hakları yok zaten.anca ürün belirtildiği gibi değilse edebiliyorlar siteye itiraz edip.kitap oyuncak vs de satılıyor.gereksiz ne varsa satın işte.hem bir ihtiyacınıza ilaç olur hem de kalabalığından kurtulursunuz.
kardeş istemiş almış.severek kabul edin.hatta arkadaş komşu vs de çok az kullanılmış bebek eşyaları giysileri vs varsa onları da kabul edin.2 maaşlı maddiyatı çok iyiler bile yakınlarından kullanılmış ürünleri alıyor çocuklarına.biraz yeni biraz kullanılmışla bebecik büyür gider.Onada bakarım . Ailem arkamda ama bende öyle isteme yada birşey bekleme huyu yok . Ne bileyim zoruma gidiyor ölsem bana şunu alın diyemem. Ki bu benim çocuğum yani. Kardeşim bu huyumu bildiği için beşik almış bana söylememiş bugün kapı çalındı beşik kurmaya geldiler . Faturaya baktım kardeşimin adı . Ağlamaktan gözlerim şişti hani muhtaç kalmışım gibi hissettim . Eşim öncesinde çok hatalar yaptı ama oda şuan elinden gelenin fazlasını yapıyor .onunda çabasını görüyorum birşey diyemiyorum
Bakayım :) kismetimizde ne varsa artikİnstagramda satis yapabilmek icin bir kitleye sahip olmalisiniz oda corap toka olacak is degil yanliz punch nakisi var bir bakin bu ara cok populer arkadasim yapil instadan satiyor dogru duzgun takipcisi bile yok ama azda olsa yapiyor siz sayfanizi buyutmeye ugrasirsaniz beki oyle bisey satilabilir
Öyle yapacağım . İnşallah düzelecek herşeykardeş istemiş almış.severek kabul edin.hatta arkadaş komşu vs de çok az kullanılmış bebek eşyaları giysileri vs varsa onları da kabul edin.2 maaşlı maddiyatı çok iyiler bile yakınlarından kullanılmış ürünleri alıyor çocuklarına.biraz yeni biraz kullanılmışla bebecik büyür gider.
güzel fikir.amugurumi modası vardı bir ara.ben de satın almıştım.onu da güzel örenlerden alıyorlar ama.zara tarzı hırka vs de örenleri gördüm uygulamalarda.hatta çanta şapka vs örmüşler.çok güzelleri vardı.İnstagramda satis yapabilmek icin bir kitleye sahip olmalisiniz oda corap toka olacak is degil yanliz punch nakisi var bir bakin bu ara cok populer arkadasim yapil instadan satiyor dogru duzgun takipcisi bile yok ama azda olsa yapiyor siz sayfanizi buyutmeye ugrasirsaniz beki oyle bisey satilabilir
1 çocuk herkesin hakkı.sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün.ama başka çocuk yapmayın ekenominiz düzelene dek.bu bebişi sevin güzel besleyin okutun topluma kazandırın.Öyle yapacağım . İnşallah düzelecek herşey
El işine pek yeteneğim yok malesef . Ama salcami, nar eksimi ,pul biberimi , zeytinimi hep kendim yaparım . Ev işi daha ilgi alanimda galiba :)))güzel fikir.amugurumi modası vardı bir ara.ben de satın almıştım.onu da güzel örenlerden alıyorlar ama.zara tarzı hırka vs de örenleri gördüm uygulamalarda.hatta çanta şapka vs örmüşler.çok güzelleri vardı.
Evet orgu seyler dolaptanda instadanda satilabiliyor nakis ve kokteyl pecetesi tarzinda bide orgu suplalar bunlar satilabiliyor daha cokgüzel fikir.amugurumi modası vardı bir ara.ben de satın almıştım.onu da güzel örenlerden alıyorlar ama.zara tarzı hırka vs de örenleri gördüm uygulamalarda.hatta çanta şapka vs örmüşler.çok güzelleri vardı.
Doğumdan sonra derhal spiral zaten :)))1 çocuk herkesin hakkı.sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün.ama başka çocuk yapmayın ekenominiz düzelene dek.bu bebişi sevin güzel besleyin okutun topluma kazandırın.
yaprak lahana sarma falan yaptıran yok mu çevrenizde?çalışan kadınlar ya da elinden gelmeyenler genelde yaptırıyorlar.El işine pek yeteneğim yok malesef . Ama salcami, nar eksimi ,pul biberimi , zeytinimi hep kendim yaparım . Ev işi daha ilgi alanimda galiba :)))
Yok malesef dediğim gibi burası kasaba gibi biryer . Yoksa yüzük çorbası falanda yaparım kilo ile alım oluyor ya. Onlarıda başkaları kapmış çoktanyaprak lahana sarma falan yaptıran yok mu çevrenizde?çalışan kadınlar ya da elinden gelmeyenler genelde yaptırıyorlar.
letgoda ve gardropsda komisyon yok oralarda satış yapabilirsinizOnları düşündüm canım aradtirdimda hatta . Ama çok komisyon istiyorlar o yüzden Instagram dedim .
Bu saydıklarınız instagramdan tutacak bir iş değil. Orjinal bir fikir değil en başta.Herkese iyi akşamlar kızlar, buraya bugüne kadar bir sürü derdimi sıkıntımı yazdım ve her zaman destek verip yardımcı oldunuzson günlerde eşimle maddi olarak zor günlerden geçiyoruz yinede çok şükür diyelim . Bende ufak çaplı olsada eşime destek olmak istiyorum bebiste yolda . En azından onun ihtiyaçlarına yardım etsem yine iyi. Şimdi asıl sorum şu aklımda instagramdan yazma, çorap toka satma fikri var ( şuan gebe oldugum için yapabileceğim tek şey bu ) ama bilmiyorum nasıl olur . Vergi ödemem gerekmi ? Başka bir sorun olurmu . Neler yapmam lazım bana bir akıl verin kızlar bilmeden bir işe girmek istemiyorum bütçe zaten kısıtlı malesef . Eşimle de konuştum belli etmemeye calisti ama oda sevindi bir ek gelir olabilirmi diye . Aranızda bu işle ilgilenen varsa bana yardımcı olabilirmi ? Bilmeden yanlış bir adım atmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?