İnstagramdan satış yapan varmı kızlar ?

Birazdan uygumaya indirip üye oluyorum o zaman :)

İnstagramda satis yapabilmek icin bir kitleye sahip olmalisiniz oda corap toka olacak is degil yanliz punch nakisi var bir bakin bu ara cok populer arkadasim yapil instadan satiyor dogru duzgun takipcisi bile yok ama azda olsa yapiyor siz sayfanizi buyutmeye ugrasirsaniz beki oyle bisey satilabilir

kardeş istemiş almış.severek kabul edin.hatta arkadaş komşu vs de çok az kullanılmış bebek eşyaları giysileri vs varsa onları da kabul edin.2 maaşlı maddiyatı çok iyiler bile yakınlarından kullanılmış ürünleri alıyor çocuklarına.biraz yeni biraz kullanılmışla bebecik büyür gider.

Bakayım :) kismetimizde ne varsa artik

Öyle yapacağım . İnşallah düzelecek herşey

güzel fikir.amugurumi modası vardı bir ara.ben de satın almıştım.onu da güzel örenlerden alıyorlar ama.zara tarzı hırka vs de örenleri gördüm uygulamalarda.hatta çanta şapka vs örmüşler.çok güzelleri vardı.

Öyle yapacağım . İnşallah düzelecek herşey
1 çocuk herkesin hakkı.sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün.ama başka çocuk yapmayın ekenominiz düzelene dek.bu bebişi sevin güzel besleyin okutun topluma kazandırın.

El işine pek yeteneğim yok malesef . Ama salcami, nar eksimi ,pul biberimi , zeytinimi hep kendim yaparım . Ev işi daha ilgi alanimda galiba :)))

Evet orgu seyler dolaptanda instadanda satilabiliyor nakis ve kokteyl pecetesi tarzinda bide orgu suplalar bunlar satilabiliyor daha cok

El işine pek yeteneğim yok malesef . Ama salcami, nar eksimi ,pul biberimi , zeytinimi hep kendim yaparım . Ev işi daha ilgi alanimda galiba :)))
yaprak lahana sarma falan yaptıran yok mu çevrenizde?çalışan kadınlar ya da elinden gelmeyenler genelde yaptırıyorlar.

yaprak lahana sarma falan yaptıran yok mu çevrenizde?çalışan kadınlar ya da elinden gelmeyenler genelde yaptırıyorlar.
Yok malesef dediğim gibi burası kasaba gibi biryer . Yoksa yüzük çorbası falanda yaparım kilo ile alım oluyor ya. Onlarıda başkaları kapmış çoktan

instagramda satış yapılana kadar çok reklam yapmanız bütçe harcamanız lazım pek mantıklı bir yatırım olmaz zor geçiniyorsanız, 2.el uygulamalarda deneyin derim

Bebek urunleri yapabilirseniz hem talebi iyi hem fiyati, uğraştığınıza deger. Macrome kapı süsü, mevlit hediyeligi gibi.

Onları düşündüm canım aradtirdimda hatta . Ama çok komisyon istiyorlar o yüzden Instagram dedim .
letgoda ve gardropsda komisyon yok oralarda satış yapabilirsiniz

Bu saydıklarınız instagramdan tutacak bir iş değil. Orjinal bir fikir değil en başta.

İlk satışınızı bana yapabilirsiniz. Yeni anne olmuş biri olarak sizi bu konuda desteklemek ve yüreklendirmek isterim :)

20 liraya corap satacaksiniz , alan kişi 25 lira da kargo ödeyecek oldu mu 45 tl
Hiç girmeyin o ise
Dolapta satış yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…