İnstagramdan satış yapan varmı kızlar ?

İlk satışınızı bana yapabilirsiniz. Yeni anne olmuş biri olarak sizi bu konuda desteklemek ve yüreklendirmek isterim :)
Çok teşekkür ederim desteğiniz için :))) inanın yüzümde gülücükler actirdiniz . Lakin arkadaşlara sormadan alışverişe çıkmadım . Onlarda olumlu bakmayinca hiç girmedim bu işe :) rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün

20 liraya corap satacaksiniz , alan kişi 25 lira da kargo ödeyecek oldu mu 45 tl
Hiç girmeyin o ise
Dolapta satış yapın
Yok bende vazgeçtim zaten . Dolap en uygunu ondada önce kitaplarımı falan satacağım öyle bir deneyeyim

İnstagramda takı satıp sadece bir sehpa üzerindensonra mağaza açanlar var. Günlük ped, hijyen pedi dikip satan, çocuk tokaları satan var. Bence sayfa sahibi ile direk görüş. Özelden yazayım sana

Dost satışı mi

El işine pek yeteneğim yok malesef . Ama salcami, nar eksimi ,pul biberimi , zeytinimi hep kendim yaparım . Ev işi daha ilgi alanimda galiba :)))
Ooo çok iyi o halde,şöyle yapın bakın! Önce dolabınızı ikinci el sitesi olarak yansıtmayin yani onun için ayrı bir hesap açmanızı tavsiye ederim,çünkü insanlar çok acımasız ikinci el aldığının farkında değil,yok orasinda su var surasında bu var diye türlü bahane ile puan kırıyorlar,sonra arada el emeklerinizde zayi olur..dolapta 200 satışı olan biriyim,ve el emeği ürün satışı yapıyoruz, Rabbime hamd olsun hiç ekşi puanlamamiz yok,ayrıca hiç ikinci el olarak hiç satış yapmıyorum..hep el emeği sıfır ürünler satiyorum..alıcilari yeni etiketli ürünler çok daha fazla çekiyor

İnstagramda takı satıp sadece bir sehpa üzerindensonra mağaza açanlar var. Günlük ped, hijyen pedi dikip satan, çocuk tokaları satan var. Bence sayfa sahibi ile direk görüş. Özelden yazayım sana
Çok teşekkür ederim . Arkadaşlara sormadan alışverişe çıkmadım hani önce fikir alayım sonra bir adım atayım dedim. Çoğunluk olumsuz diyince birşey almadım . Şimdilik dolaptan kıyafet yada kitap deneyeyim . Olmazsa iletişime geçeriz yine . İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim

Dikkate alacağım soylediklerinizi . Bende burdan ilerleyeyim o zaman . Dedigim gibi evle alakalı ( gıda olarak ) hemen hemen herşeyi kendim yaparim .

İnstagramdan satış yapabilirsiniz neden olmasın, ürettiklerinizi hem insta da hem de diğer yerlere ekleyebilirsiniz. İnsta da yer etmek hemen ve kolay olmuyor ama zamanla olabilir. Özellikle bebek ürünleri( battaniye, puset, Mevlüt ürünleri, yenidoğan ürünleri gibi) her daim satış yapabileceğiniz ürünler düşünebilirsiniz, çeyizlik ürünlerde olabilir.
Allah rast getirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…