Instagramdan silinmek ..çok sinirliyim..

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
Yurt dışındayken biriyle görüştüm.kendisi sürekli yazarak aklıma girdi aklımda biriyle görüşme fikri yoktu.resmen yazdı da yazdı bende hoş çocuk bir buluşayım dedim.meyse buluştuk.bu böyle heyecanlı falan ben rahattım gayet.dedim seni instagrama ekleyeyim ok dedi ekleştik .fazla instagram kullanmam dedi zaten çok paylaşımı yok takipçiside yok gerçekten pek kullanmıyor belli.
Neyse buluşmamız güzel geçti gezdik kahve içtik falan.adam dokunuyor falan dedim ben istemiyorum bir kaç gün sonra dönücem zaten yarım yamalak birşey istemiyorum.ok dedi anlıyorum.bu şekilde beklentin varsa görüşmeyelim dedim hayır ben sadece seni görmek istiyorum dedi peki dedim.ikinci kez buluşucaz beni ayağına çağırıyor resmen sanki ben ölüyorum buluşmaya yazan kendisi bir kere bile yazmadım yani.dedim gelemem uzak sen benle görüşmek istemiyorsun zaten ben bütün gün çalıştım yoruldum başka zaman görüşelim dedi ok dedim arkadaş kalalım.
Bu vatandaş ben döndükten sonra yememiş içmemiş beni takipten çıkarmış .storylerime bakıp duruyordu bir baktım takipten çıkmış bende çıktım hemen çok sinir oldum.keşke ben yapsaydım önce dedim
Dert değil ama erkeklerin bu hareketlerine sinir oluyorum.

Sizin olay ego savaşına dönmüş.
Önce siz yapsaydınız siz kazanacaktınız. O yapınca o kazandı demek. :)
Kazanan kaybeden Yok aslında
Ben kimseyi silmem çok kötü bir şekilde ayrılmadıysam zatrn bir ilişki de değildi
Bir tanışıklık arkadaşlık olmuştu

Bazı insanlar gerçekten çok dengesiz o kadar peşinden koş et sonra sil belki de dikkat çekmek istiyor gereksizce:))

Bazı insanlar gerçekten çok dengesiz o kadar peşinden koş et sonra sil belki de dikkat çekmek istiyor gereksizce:))
Çocukca geliyor bana bunlar kızlar yapıyor genel de bunu:))
Evet bayağı bir dikkatimi çekti cidden düştü iyice gözümden:))

Ağzına kürekle vuracaksın böylelerinin erkenden kurtulmanıza sevindim ama en azından çok vakit ve sevginizi tüketmediniz
Evet dengesizler ya
Bütün erkekler aynı fabrikadan çıkmış

Adama bak beni siliyor güya benim zatrn hesabım dışarı açık bu arada.engelledim kızgınlıkla ama açtım sonra ne kaybettiğini görsün

İnsan başta cidden çok sinir olur Hiç umursama hiiiç ne engel bi şey yapma bırak o düşünsün inşaAllah çoook güzel günler gelir seni bulur kuzum

Sen de bas engeli ustte cik.

Bastan senin silmen gerekiyormus zaten de kimin once sildigini cok onemli degil. Adamin niyet tamamen baskaymis.

İnsan başta cidden çok sinir olur Hiç umursama hiiiç ne engel bi şey yapma bırak o düşünsün inşaAllah çoook güzel günler gelir seni bulur kuzum
Valla bi bulamadık gitti inşş canım
Yok engeli açtım takipten çıktım sadece
İnsanlık kalmamış ordan silmeyi marifet sanıyorlar insanlar önemli olan aklından silmek zaten.kızlar gibi tripler çok komik

Sen de bas engeli ustte cik.

Bastan senin silmen gerekiyormus zaten de kimin once sildigini cok onemli degil. Adamin niyet tamamen baskaymis.
Ben arkadaş kalırız diye düşündüm
Silmiyorum genelde ben eğer çok kırılmadıysam birine Yani pek sallamam .instagram önemli değil benim icin.zaten faal kullanmıyor paylaşım yapmıyor
Çocukca buluyorum silmeleri gerek yok..

Neyse buluşmamız güzel geçti gezdik kahve içtik falan.adam dokunuyor falan dedim ben istemiyorum bir kaç gün sonra dönücem zaten yarım yamalak birşey istemiyorum.ok dedi anlıyorum.

Ilk bulusma degil mi, yaramaz bu adam cunku niyet bambaska. Bu tarz bi adamla arkadas da kalmazdim.

Ilk bulusma degil mi, yaramaz bu adam cunku niyet bambaska. Bu tarz bi adamla arkadas da kalmazdim.
Yabancı diye normal sonuçta onlar için bu tarz şeyler
Bizden olsaydı bende kalmazdım
Ne bilim çok buluşmak istedi güzel di de görüşmemiz bende hoşlanmıştım
Batmıyordu Yani instagramda olması zatrn yazmıyordum .ben silmiyorum bana çocukca geliyor kısa da olsa birşeyler paylaşılmış anı olarak kalsın dedim

Var böyleleri ama çok çocukça bence
Evet sonra geri ekleyeninide gördüm ya da resim like layarak dikkat çekmeye çalışanını
Lisesli olsak anlarım da bu neyin nesi
Daha çok ergen olarak görüyorum onu şu an
İyi ki sevgili olmamışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…