Kazanan kaybeden Yok aslındaSizin olay ego savaşına dönmüş.
Önce siz yapsaydınız siz kazanacaktınız. O yapınca o kazandı demek. :)
Teşekkür ederim canımCanınızı sıkmaya değmeyecek biriymiş anladığım kadarıyla. Rabbim çok daha iyi biri ile karşılaştırsın
Çocukca geliyor bana bunlar kızlar yapıyor genel de bunu:))Bazı insanlar gerçekten çok dengesiz o kadar peşinden koş et sonra sil belki de dikkat çekmek istiyor gereksizce:))
Evet dengesizler yaAğzına kürekle vuracaksın böylelerininerkenden kurtulmanıza sevindim ama en azından çok vakit ve sevginizi tüketmediniz
Valla bi bulamadık gitti inşş canımİnsan başta cidden çok sinir olurHiç umursama hiiiç ne engel bi şey yapma bırak o düşünsün inşaAllah çoook güzel günler gelir seni bulur kuzum
Ben arkadaş kalırız diye düşündümSen de bas engeli ustte cik.
Bastan senin silmen gerekiyormus zaten de kimin once sildigini cok onemli degil. Adamin niyet tamamen baskaymis.
Ben arkadaş kalırız diye düşündüm
Silmiyorum genelde ben eğer çok kırılmadıysam birine Yani pek sallamam .instagram önemli değil benim icin.zaten faal kullanmıyor paylaşım yapmıyor
Çocukca buluyorum silmeleri gerek yok..
Neyse buluşmamız güzel geçti gezdik kahve içtik falan.adam dokunuyor falan dedim ben istemiyorum bir kaç gün sonra dönücem zaten yarım yamalak birşey istemiyorum.ok dedi anlıyorum.
Var böyleleri ama çok çocukça benceBazı insanlar gerçekten çok dengesiz o kadar peşinden koş et sonra sil belki de dikkat çekmek istiyor gereksizce:))
Yabancı diye normal sonuçta onlar için bu tarz şeylerIlk bulusma degil mi, yaramaz bu adam cunku niyet bambaska. Bu tarz bi adamla arkadas da kalmazdim.
Evet sonra geri ekleyeninide gördüm ya da resim like layarak dikkat çekmeye çalışanınıVar böyleleri ama çok çocukça bence
Demek ki sevgilim bir ergen amanınEvet sonra geri ekleyeninide gördüm ya da resim like layarak dikkat çekmeye çalışanını
Lisesli olsak anlarım da bu neyin nesi
Daha çok ergen olarak görüyorum onu şu an
İyi ki sevgili olmamışım diyorum
Geri mi ekledi silipDemek ki sevgilim bir ergen amanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?