Instagramdan silinmek ..çok sinirliyim..

Dimi güzel kalsın dediğimiz insanların çer çöp çürük karakter çıkması üzücü. Sonra işte “iyi ki yoksun” larımız artıyor. Allah sonumuzu hayır etsin...... of. Of.

Geldim piremsesim destur :)
İlk anda o gafil Hans'ın yüce zatıalinizi instagramdan silmesinin şoku ile öyle bir yorum yaptım ama şimdi fermanınız üzere yola geldim :/
Arkadasım uzatma ya
Ne anlıyorsunuz böyle yapınca cidden sorunlusunuz bazı üyelerin erkek olduğunu düşünüyorum
Aslında cevap verince kendinizi değerli hissediyorsunuz sanırım ooww kızın sinirini bozuyorum falan:))
Cevap vermiyorum sana yaz dur banane ya

Dimi güzel kalsın dediğimiz insanların çer çöp çürük karakter çıkması üzücü. Sonra işte “iyi ki yoksun” larımız artıyor. Allah sonumuzu hayır etsin...... of. Of.
aynen
Güzel olabilecek birşeyi mahvediyorlar
Anı kalsın güzel bir anı dedim sadece madem beklentilerimiz farklı
Ne demeliydim acaba onu her yerden engelleyip aaa sapığa bak çık çık mı yapmalıydım
Ben herkesin hayat görüşüne isteklerine saygılıyım
Önce ok diyor senin istediğin gibi olsun vs resmen kandırmaya çalışıyor ben buna sinir oluyorum işte.açık ol zaman alma
Neyse başında görmek daha iyi oldu yüzünü
Beni sinir etmekse amaç yada sallamıyorum havasındaysa kendi çalıp kendi oynuyor derim
Hiç sallamayan hiç silmez zaten:))
Birde bunun yazmamana rağmen engelleyen versiyonu var.bakıyorlar sallamıyorum açıyorlar yazıyorlar falan bir de bana egolu derler ben böyle çocukca şeyler yapmam beni taciz etmiyorsa ben silerim hiç engellemekle uğraşmam çünkü emgelleyince numarası kaydoluyor tele.

Hahhahha
Emir telakki ederim piremsesim ama siz yüce cevabınızı bu acizden esirgerseniz halim nice olur

Bir daha kendini kaf dağlarında görme zira değilsin! Görme ki bizde böyle şeyler yazıp sinirini bozmayalım tatlım..

Sinirimi bozuyor sanmışlar yazık sevindireyim bare

Çok sinir oldum
Bir an bu atarlı ergen mi dedim ama çocuk Türkçe bilmiyor
Off ya insanlar çok komik bunlarda olmasa kime gülecez

Düşünmeye harcadığın nöronlarına bile değmez

Muhtemelen 'seni görmek istiyorum' ayağına ikinci üçüncüde ikna ederim, diye düşünmüş. Umut kalmayınca da aklınca yol vermiş. Bu işte karlı olan sizsiniz. Tebrik ediyorum, duruşunuzu korumuşsunuz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah

Teşekkür ederim canım.
Kendimden ödün vermem isteyen böyle ister zaten.anlamaya çalışır.
Versin bakalım yolu.ben çoktan verdim :))

Bi engel de sen koy hiç uğraşma
Bende çektim takibi
Önce engelledim ama sonra açtım ama takip etmiyorum
Oda takipi çekmiş engellememiş
Zaten benim dışarıya açık hesabım
Amann ne hali varsa görsün uğraşamayacam onla
Olgun değilmiş demek çocuk gibi davrandı saçma sapan

Aynen bırak boşver.

Memlekette başkası mı yok salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…