- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Geldim piremsesim destur :)Ha şöyle yola gel
Dimi güzel kalsın dediğimiz insanların çer çöp çürük karakter çıkması üzücü. Sonra işte “iyi ki yoksun” larımız artıyor. Allah sonumuzu hayır etsin...... of. Of.Bu erkek milletinin dili ırkı aynı valla
Önce biraz takipte kaldı bir kaç hafta bir süre sonrada çıktı
Valla çok sinirlendim bastım engeli başta sonra dur dedim kendime açtım zaten bende takipten çıkmış oldum:))fark ettiğimi anladı ne yazık ki.
Storyleride hep bakıyordu valla ne oldu bilemedim .
Medeni olarak ayrılalım diyoruz olmuyor oda
Niyeti belliydi evet o yüzden üstünde durmadım
Ama silinince insan bozuluyor
Dediğiniz gibi bunu bir arkadaş da yapsa kızarım
İlla aşkından ölmem gerekmiyor neyse görmeyeyim onu iyi oldu gözümün önünden gitti .gitsin uğraşamıcam.
Telefonum var zaten çok isteseydim yazardım ordan.
Arkadasım uzatma yaGeldim piremsesim destur :)
İlk anda o gafil Hans'ın yüce zatıalinizi instagramdan silmesinin şoku ile öyle bir yorum yaptım ama şimdi fermanınız üzere yola geldim :/
aynenDimi güzel kalsın dediğimiz insanların çer çöp çürük karakter çıkması üzücü. Sonra işte “iyi ki yoksun” larımız artıyor. Allah sonumuzu hayır etsin...... of. Of.
HahhahhaArkadasım uzatma ya
Ne anlıyorsunuz böyle yapınca cidden sorunlusunuz bazı üyelerin erkek olduğunu düşünüyorum
Aslında cevap verince kendinizi değerli hissediyorsunuz sanırım ooww kızın sinirini bozuyorum falan:))
Cevap vermiyorum sana yaz dur banane ya
Muhtemelen 'seni görmek istiyorum' ayağına ikinci üçüncüde ikna ederim, diye düşünmüş. Umut kalmayınca da aklınca yol vermiş. Bu işte karlı olan sizsiniz. Tebrik ediyorum, duruşunuzu korumuşsunuz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallahYurt dışındayken biriyle görüştüm.kendisi sürekli yazarak aklıma girdi aklımda biriyle görüşme fikri yoktu.resmen yazdı da yazdı bende hoş çocuk bir buluşayım dedim.meyse buluştuk.bu böyle heyecanlı falan ben rahattım gayet.dedim seni instagrama ekleyeyim ok dedi ekleştik .fazla instagram kullanmam dedi zaten çok paylaşımı yok takipçiside yok gerçekten pek kullanmıyor belli.
Neyse buluşmamız güzel geçti gezdik kahve içtik falan.adam dokunuyor falan dedim ben istemiyorum bir kaç gün sonra dönücem zaten yarım yamalak birşey istemiyorum.ok dedi anlıyorum.bu şekilde beklentin varsa görüşmeyelim dedim hayır ben sadece seni görmek istiyorum dedi peki dedim.ikinci kez buluşucaz beni ayağına çağırıyor resmen sanki ben ölüyorum buluşmaya yazan kendisi bir kere bile yazmadım yani.dedim gelemem uzak sen benle görüşmek istemiyorsun zaten ben bütün gün çalıştım yoruldum başka zaman görüşelim dedi ok dedim arkadaş kalalım.
Bu vatandaş ben döndükten sonra yememiş içmemiş beni takipten çıkarmış .storylerime bakıp duruyordu bir baktım takipten çıkmış bende çıktım hemen çok sinir oldum.keşke ben yapsaydım önce dedim
Dert değil ama erkeklerin bu hareketlerine sinir oluyorum.
Teşekkür ederim canım.Muhtemelen 'seni görmek istiyorum' ayağına ikinci üçüncüde ikna ederim, diye düşünmüş. Umut kalmayınca da aklınca yol vermiş. Bu işte karlı olan sizsiniz. Tebrik ediyorum, duruşunuzu korumuşsunuz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah
Adamın niyeti belli evet beni kandırmaya çalışıyor bir de dürüst ol söyle mademAdamın zaten niyeti başkaymış yani.
Aaa deliye bakSeninki yine iyi beni ablasının whatshpından sildirmişti.....
Aynen topu aynıAdamın niyeti belli evet beni kandırmaya çalışıyor bir de dürüst ol söyle madem
Nerdee bütün erkekler aynı valla
Bende farklı olur diye denedim amaAynen topu aynı
Bi engel de sen koy hiç uğraşmaBende farklı olur diye denedim ama(
Silmek ne ya çocuk gibi takibi bırakmış falan komik Yani
Ne oldu gitmeyince kötü olduk
Arkadaş kalabilir iki insan
Bir de medeniyet diyorlar kopuyorum
Bende çektim takibiBi engel de sen koy hiç uğraşma
Aynen bırak boşver.Bende çektim takibi
Önce engelledim ama sonra açtım ama takip etmiyorum
Oda takipi çekmiş engellememiş
Zaten benim dışarıya açık hesabım
Amann ne hali varsa görsün uğraşamayacam onla
Olgun değilmiş demek çocuk gibi davrandı saçma sapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?