- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Sen de hoslandin mi hoslanmadin mi bi karar ver.Yabancı diye normal sonuçta onlar için bu tarz şeyler
Bizden olsaydı bende kalmazdım
Ne bilim çok buluşmak istedi güzel di de görüşmemiz bende hoşlanmıştım
Batmıyordu Yani instagramda olması zatrn yazmıyordum .ben silmiyorum bana çocukca geliyor kısa da olsa birşeyler paylaşılmış anı olarak kalsın dedim
Doğru canımSen de hoslandin mi hoslanmadin mi bi karar ver.
Hayir normal degil yabanci da olsa . Normal olsa ben istemiyorum cevabini almazdi.
Linkini bana ver ben ekleyeyim o zaman.Doğru canım
Kız hoşlandım hoş çocuk Allah için
Ama olmaz yani bana ters ne öyle iki günde adamla
Dedim arkadaş kalırız zatrn yani aşık oldum öldüm bittim durumu yoktu adamla
Silince sinir oldum zaten kız arkadaşlarım da silse durup dururken sinir oluyorum
Tabi YaniLinkini bana ver ben ekleyeyim o zaman.
Zaten sinir olmanin nedeni hoslanman, ilgini cekmeseydi konu bile acmazdin.
O simdi baska sularda yuzuyordur bosver. Hangi ulkeydi belki yakinizdir.Tabi Yani
Ama öyle aşık oldum durumu yok
Öyle olsaydı ben silerdim bakıp üzülmemek adına
Ayy ne bilim ya zaten uzakta olmazdı yani
Tek dertleri cinsellik zaten adamların
Bugün senle yarın başkasıyla sevgililik değil partner olarak görüyorlar
KesinO simdi baska sularda yuzuyordur bosver. Hangi ulkeydi belki yakinizdir.
Hoop yavaş gelVayy terbiyesizzzz adam!
Ne cüretle siler seni instagramdan!
Söylemedin mi buraların piremsesi benim küçük dağlarda benim eserim diye?
Hahhha egoya bak! nasıl silermiş mişde önce kendi silmeliymiş mişde :/
Bdvye ne yazıcağımı kimseye sormucamBunları bdv yazacak kadar neden dert edinirki insan acaba az bucuk ilginiz hoslantiniz oluşmaya başladıda bu hızlı vatandaşı yavaşlatmak mi istediniz
Ben UK deyim cok uzak degil. Kiz doluysa erkek de dolu. Sunlari tepemize cikarmayalim.Kesin
Amann bulsun benim gibisini görelim
Kız çok ortalık kız dolu.
Alman çocuk
Sen nerdesin?
HahhahhhaHoop yavaş gel
Stresini başka konularda at
Senin gibi yorum yapan kimse yok
Konumu sebote etme
Ayrıca prensesim doğru
Oda böyle demişti nerden bildin?
Ha şöyle yola gelHahhahhha
Öhöm..
Pardon
Estağfurullah piremsesim hünkarım sultanım öyle bir amacım yoktu.
Zat-ı şahanelerinizden yüce affınızı dilerim. Saygılar şelale efendim :/
ÖyleBen UK deyim cok uzak degil. Kiz doluysa erkek de dolu. Sunlari tepemize cikarmayalim.
bu sitenin moderatörü var isterse taşır konumuOvvv abla sakin sakin!az evvelki prensesim sendromunu bi at üstünden yazdıklarımı dikkatli oku herhangi bir saldırı yok ama saldırırsan o ayrı
Bdv ne yazdığını değil niye yazdığını sordum yani bunda fikirlesecek bişey göremiyorum demek istedim bu bir ikincisi
Diğer kk daş lar sorduğunda evet az bucuk hoslantim demişsiniz bende size af buyurunda aynıni sordum yoksa sevisseniz bile banane ayol konu açan sizsiniz
Şimdi yapmıyor da ilk tanıştığımızda yapardıGeri mi ekledi silip
Ay bilmiyorum bana ergence geliyor öyle birşey yapsa asla kabul etmem mesela
Ben bu erkekleri anlamıyorum zatenŞimdi yapmıyor da ilk tanıştığımızda yapardıher kavgada siler mi bir insan, siliyordu :|
Bu erkek milletinin dili ırkı aynı vallaBöyle dengesizlikler benim de sinirimi bozar illa öyle aşık olduğum sevdiğim olması şart değil arkadaş olsun, akraba, tanıdık olsun yani bozar da bozar.
Herifin niyeti başkaymış, sanırım istediğini alamayınca çareyi silmekte bulmuş paşa efendi.
Ne engelleyin ne de herhangi birşey yapın. Yani hiçbir şey yapmayın derim yaparsanız farkettiğinizi düşünür engelledi kıza bak der... tabii elin yabancısı anlayabilir mi düşünebilir mi bunları bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?