İnstagramdan tehdit aldım yardım edin lütfen

Elinde fotoğraf varmı gerçekten bilmiyorum ki çok istememe rağmen atmadı

çıplak çektirdiğiniz fotoğraf yoksa kimsenin elinde böyle bir fotoğraf olmasına imkan yok değil mi yani böyle bir olayınız yoksa neden panik oldunuz? Nasıl bilmiyorsunuz onu anlamadım ben nereden nasıl fotoğraf çekildiniz eski erkek arkadaşınızla falan oldu mu ondan mı emin olamıyorsunuz anlayamadım ben.

Eski sevgilin şu an sevgilin olduğunu biliyor mu? Aranızda husumet var mıydı? Hani yeni bittiyse ilişkiniz intikam alma gibi saçma sapan şeyler yapmak isteyebilir. Yemin etmesine de inanmayın.

Mesajıyla direkt savcılıga basvur hemen bulunur ve ifadeye cagrılır . ..Bu baya büyük suç günümüzde

Erkek arkadasiniz dan başka birinin elinde çıplak fotonuz olabilir mi siz onun kim olduğunu yada bisey yapabilecegini tahmin ediyorsunuz diye düşünüyorum eğer fotonuz yoksa neden soruyorsunuz fotolara bakabilirmiyim diye garip...

Hiç bi şey olmaz korkma canım yapacak olan şimdiye yapardı ama bundan sonra dikkatli ol lütfen kimseye güvenme bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…