İnstagramdan tehdit aldım yardım edin lütfen

Gizili_gizli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
41
2
1
31
Kim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin

Çıplak fotolarinizin olup olmadigini siz bilirsiniz belki de yalan soyluyor. Siber suclara sikayet edin bulunur.

Eski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti

siber suçlara şikayet edin. tabi ki de bulurlar.
silinen hesapları ve mesajları bulamamak biz faniler için imkansız. siberciler için zor değil.

Bacım ayıplamıyorum hayatta herşey insanlar için ama bari yuzunu falan kesip atsaydın hangi devirde yaşıyoruz nasıl güvendin yahu ?
Kim olduğunu bilmiyorum ki öyle bir fotoğrafımın elinde olup olmadığını da bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyecem hesabı da kaybettim elimde meaajlarıda yok şikayet edecek bir şey yok elimde

Eski sevgilinize atmışsınız oda başkalarına atmış olabilir. Onlardan biri yada bir kaçı sizi tehdit ediyor olabilir. Diğer ihtimal eski sevgilin söylemiş olabilir arkadaşlarına resimleri atmasa bile. Onlarda bunu bilerek kullanmaya çalışıyordur yani elinde fotoğraf yoktur .
Bir de yanlış anlamadıysam yeni erkek arkadaşınıza mi söylediniz bu durumu?

Ciplak fotograf gonderme cesaretini nereden bukuyorsunuz? Ustelik sevgilinize!

Nikahli kocama bile gondermem fotograf. En usturuplu olanlar dahil. Onun telefonda cekindiklerimiz vardir; o da parkta, bahcededir en fazla.

Ellerinde fotoğrafınızın olup olmaması önemli değil. Sizi tehdit ediyor olmaları zaten suç. Diyelim ellerinde fotoğraf var, bu fotoğrafları yasal olmayan biçimde edindilerse o da başka bir suç.

Bu nedenle muhakkak şikayet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…