- 19 Ocak 2020
- 41
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Gizili_gizli
-
Çıplak fotolarinizin olup olmadigini siz bilirsiniz belki de yalan soyluyor. Siber suclara sikayet edin bulunur.Kim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Eski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gittiÇıplak fotolarinizin olup olmadigini siz bilirsiniz belki de yalan soyluyor. Siber suclara sikayet edin bulunur.
Eski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti
Elinde fotoğraf varmı gerçekten bilmiyorum ki çok istememe rağmen atmadısiber suçlara şikayet edin. tabi ki de bulurlar.
silinen hesapları ve mesajları bulamamak biz faniler için imkansız. siberciler için zor değil.
Elinde fotoğraf varmı gerçekten bilmiyorum ki çok istememe rağmen atmadı
Anladıme herhalde atmayacak. yani bi de göndermesini mi beklediniz ?
her türlü şikayet etmeniz gerek.
Kim olduğunu bilmiyorum ki öyle bir fotoğrafımın elinde olup olmadığını da bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyecem hesabı da kaybettim elimde meaajlarıda yok şikayet edecek bir şey yok elimdeBacım ayıplamıyorum hayatta herşey insanlar için ama bari yuzunu falan kesip atsaydın hangi devirde yaşıyoruz nasıl güvendin yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?