İnstagramdan tehdit aldım yardım edin lütfen

Valla ben eşime bile atmam. Hayatın binbir türlü hali var diyerekten.
Şikayet edin bulurlar yazanı..

Başıma benzer bisey geldi hesabım kapalıydi çabuk arkadaşlık isteğimi kabul et eşinle aran bozulmasın, çocuğuna acıdım sustum gbi şeyler yazdı. Muhtemelen sonraki aşamada dediğiniz gbi olurdu benim korkulacak bir seyim olmadığı için engelledim eğer gercekten bir sey olsa elinde tekrar ulaşirdi. Bence tamamen olta atıyorlar kim düşerse.

Sen çıplak uyurken mi çekmiş seni acaba ? Çok kalleşçe eğer öyleyse

Eski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti
Allah aşkına yemin etmesine inanıyor musunuz besbelli o işte. Tabi ki git şikayet et der etmeyeceğinizi biliyor çünkü. Ne diyecek sakın şikayet etme mi

Hangi devirde yaşıyoruz kime güvenip foto atıyorsunuz yahu sevgilin bile olsa normal mi. Eski sevgiliniz sizi resmen tehdit etmiş bir de utanmadan ben değilim demiş kimse kimseyi böyle bişiyde tehdit etmez...
Çıplak foto atmak en masum hamlelerden biri emin olabilirsin

Keşke atmasaymışsınız...Benim babamın dairesinde çalışan bi kadına düşman olan biri,kadının sosyal medyadan fotoğraflarını çalıp internetten bulduğu çıplak kadın fotoğraflarına montajlamıştı.Onlarıda kadının abisine göndermişti “bak kardeşin bana çıplak foto attı” diye...
Şahıs size bir daha yazarsa direk ss alın hiç vakit kaybetmeyin ve de profilin URL’sini kopyalayıp telefonunuzda bir yere kaydedin.EGM’nin online sitesinden elinizdeki ss’lerle şikayet oluşturun onlar size dönerler ve emniyete gidip şikayetçi olmanızı isterler.

Benim başıma bahsettiğiniz durumların hiç biri gelmedi.
Bahsettiğiniz durumlar büyük çoğunlukla yaşanan durumlar degil...
Herkesin sevgilisi olur ama bahsettiğiniz tiniyetsiz konuşmalar da her erkeğin yapacağı midesizlik değil, benim sallanmadı arkamdan hiç birşey.
Konu sahibi korkmuyor ki var böyle fotoğrafları ve o fotoğraflar mı diye görmek istiyor. Israrla gönder diyor.

Ya sallamıştır önüne gelene o mesajı atıyordur bir daha mesaj atarsa engelle hiç cevap yazma.

WhatsApp tan bile fotoğraf gönderince tüm galeri kayıt altına alınıyor. Oradan bile göndermeye cesaret edemezken birine göndermek , bilemedim.

Bu devirde akıl suzgecini kullanmak lazım.

Kime gondersiyseniz suçlu odur. Madem kanıt yok, öyleyse buradan sizlanmanin da manası yok. Ne diyelim geçmiş olsun.

Eski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti
Adı üstünde eski sevgili ben yaptı dese ben inanmazdım başka birine göndermediyseniz o aklıma gelir direk ben yaptım diyecek degil ya o kadar dürüst olacaginı zannetmiyorum

Hiç ergenlik hatalarınız olmamış belli ki sevindim sizin adiniza :)

Birine öyle bir foto attınız mı ki???

Hiç ergenlik hatalarınız olmamış belli ki sevindim sizin adiniza :)
Herkesin ergenlik hatası olmak zorunda mı???
Nasıl bı yaklaşımınız var hayret ettim.
Evet bı hatam olmadı.
Arkadaşlarım sevgili peşinde koşarken ben çalışıyordum. Didiniyordum.
Teşekkür ederim sevinmenize.
Sizin hatanız var galiba bende sizin adınıza üzüldüm.

Bana da 2 sene önce öyle bir mesaj gelmişti. Aileme atmakla tehdit etmişti ama ben kimseye öyle bir resmimi atmadığım için cevap verme gereği duymamıştım. Engellemiştim sadece. Yani seninki de öylemidir bilmiyorum. Boş atıp dolu tutmaya çalışmıştı benimki

Ben size kötü bir sey demedim ki neden saldırıya geçtiniz anlayamadım. Gercekten sevindim yani samimi olarak. Ergenlikte hata yapmayan arkadaslarım ileriki yaslarda hatalar yaptı simdj geçmise dönünce bana komik geliyor size değil yani gülüsüm :) Umarım hic hata yapmazsınız cookk mutlu bir hayat yasarsiniz ❣

Bacm eski sevgilinden başkasına hiç attın mı çıplak foto?
Atmadıysan odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…