- 15 Temmuz 2016
- 8.574
- 14.395
- 248
- Konu Sahibi Gizili_gizli
-
Gerçekten birbirine çıplak foto atan insanlar var mı diyecektim aklıma şu pipisini yayınlayan oğlan geldi. Neyseki ben görmedim onu. Yapmayın böyle şeyler. İlla göstermek istiyorsan evine git, otele git göster ama elletme.
Belkide seni denedi korkup sanal alemde fantazi yaşamak icin. Ve sende malesef öyle birsey yok beni kandıramazsın demek yerine , fotograflari göndermesini istemişsin.Bi kaç ay sonra tekrar dener seni .
Arkadaşım saf mısın biraz?fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı
Eski sevgilisinde varmış çıplak fotoğrafları.Yalan söylüyor. Eğer olsaydi coktaaann atardı.
Yav keklemiş seni he de gönder deKim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Olsun genede atardı. Boş atıp dolu tutmaya çalışan birisi. Eğer gercekten olsaydı atardı. İnstagram da hangimize ne mesajlar gelmiyor ki ? Hangimizin eski sevgililerinden biri arkamızdan ben onunla sunlari sunları yaşadım diye sallamıyor ? Konu sahibi korktuğunu belli ettiği icinde faydalanmışEski sevgilisinde varmış çıplak fotoğrafları.
Bir de burdan demiş gerçekten bunu yapacak birisi yüzyüze olmasini ister. Ne insanlar var ya kimbilir kaç kisiye daha böyle mesajlar atmıştırYav keklemiş seni he de gönder de
Kim düşerse diye deniyorlar işteBir de burdan demiş gerçekten bunu yapacak birisi yüzyüze olmasini ister. Ne insanlar var ya kimbilir kaç kisiye daha böyle mesajlar atmıştır
İnstagram mesajları silmez. Sizden silinse bile instagramdan silinmez. Hesabın ipsine kadar bulurlar. Gidin şikayetci olunKim olduğunu bilmiyorum ki öyle bir fotoğrafımın elinde olup olmadığını da bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyecem hesabı da kaybettim elimde meaajlarıda yok şikayet edecek bir şey yok elimde
Eski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti
Ya bune sacmalik bence kanmayin yada gidip adliyeye dava acin bence peki siz hic attiniz mi nude fotolari neden bu kadar teals yaptinizki eger boyle bir sey yoksa bence dava acin bende yardimci olabilirim eger istanbulda iseniz boyle bi kac davam olmuştu genelde bunu yazan kisilerin ruh sagliklari iyi degildi ve muvekkilerimin eski sevgilsii yada platonik asiklariydi .Kim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?