İnstagramdan tehdit aldım yardım edin lütfen

atmadınsa neden korkuyorsun attınsada yapcak bişi yok yay gitsin ben kimseden korkmuyorum ama sen kork bak nasıl mahkemeye veriyorum dersin

Herhangi bir sapık olsa fotoğraftan yola çıkmazdı nerden bilecek tutar mı tutmaz mı. Bence eski sevgili bunu yapan

Hım evet evet çok samimisiniz.
Maaşallah yazılarınızdan buram buram kokusunu alıyorum.
İnsanlar hata yapar ya da yapmaz bundan size ne ki...
Konu sahibine kimse vurun abaliya yapmadı.
Yaptığı yanlış bişey insanlar bunu dile getirdi.
Vay sen nasıl insansın, gönderen şöyledir böyledir diye kimse yazmadı ki...
Siz dedektif gibi hata aramaya koyulmuşsunuz.
Beni ne ilgilendirir sizin arkadaşlarınızın hata eğrisi.
Biz nasıl bu devirde bu cesaret bak işte konu nelere geliyor demek istiyoruz.
Yoksa burda kimse zil takıp oynamıyor vay hataya bak oh iyi olmuş demiyor.
Bana kalırsa da siz saldırıya geçiyorsunuz.
Benim hayatımı bosverinde , siz bence hata yapmayın mutlu mesut yaşayın.

Ben biraz şöyle kapsamlı düşününce işin içinden başka şeyler çıkardım.
Eski sevgilinizle nasıl bitti? Konuşuyor muydunuz, konuşmuyor muydunuz bilmiyorum fakat eski sevgilinizin parmağı olduğu aşikar.
“Şu kızı dikizleyip korkutuyum da bana yazsın sorsun” diyerek böyle bir plana başvurmuş olabilir. Malum kendi yazmıyor, sen yazmıyorsun kendisine yazman için böyle birşey yapmış olabilir.

Belkide seni denedi korkup sanal alemde fantazi yaşamak icin. Ve sende malesef öyle birsey yok beni kandıramazsın demek yerine , fotograflari göndermesini istemişsin. Bi kaç ay sonra tekrar dener seni .
İlk attığı mesaj şuydu ailene her şeyi atıyorum bende anlamadım kimsiniz yazdım o da sen beni bilirsin bende ki her şeyini atıyorum dedi bende neyim var ki sende atıyasun dedim ayrıca sen kimsin dedim yine kim olduğumu bilirsin dedi bi çamaşır tarif etti bununla çekilmiş fotoğrafın var dedi bende benim öyle bir şeyim yok git başkasıyla dalga geç dedim hem neden böyle bir şey yapıyosun onu da anlamadım dedim seni istiyorum burdan yazdı defol git dedim sen görürsün fotoğrafları şimdi atıyorum kuzenlerine yazdı bende at dedim gidip seni şikayet ederim dedim engel attım sonra erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı onuda direk engellemiş bana da hesabını kapatacaksın dedi kapattım ama bu manyak yinede aileme ulaşır mı onu merak ediyorum

Bence bunu yapan yeni sevgilin,sırf seni denemek için yaptı ve sende korkup herşeyi birbirine karıştırdın
Madem bu kadar korkacaksın neden diyorum kendinize bu kadarını da yapmayın lütfen

Kadınlar Kulübü Forum

Bir derdim var : (
İnstagramdan tehdit aldım yardım edin lütfen
Konu SahibiGizili_gizli Başlangıç TarihiPazar 13:36 Etiketler Etiket Ekle
Okunmamış İlk Mesaja Git
Takip Et

•••
ladymadyninablasi
ladymadyninablasi
Aktif Üye Doğa Severler Kulübü Kayıtlı Üye
Dün 21:23
Konu Sahibi: Gizili_gizli
Add bookmark
Gerçekten birbirine çıplak foto atan insanlar var mı diyecektim aklıma şu pipisini yayınlayan oğlan geldi. Neyseki ben görmedim onu. Yapmayın böyle şeyler. İlla göstermek istiyorsan evine git, otele git göster ama elletme.
Beğen Alıntı Cevapla Şikayet Et
KomikBeğen Reactions:Usengecliktezirve, Ataayemi zeynepyu, lion mother ve 7 diğer üyeler

benkeyfimvekahyasi
benkeyfimvekahyasi
Aktif Üye Kayıtlı Üye
Dün 21:25
Add bookmark
Gerçekten öyle bir şey olsaydı hesabını silip ortadan kaybolur muydu? Belli ki birisi şansını denemiş sapığın biri

Beğen Reactions:Arya_Stark01, slnkhrmn008, Cokelek ve 4 diğer üyeler
bsr89
Aktif Üye Kayıtlı Üye
Dün 21:25
Add bookmark
Hangi devirde yaşıyoruz kime güvenip foto atıyorsunuz yahu sevgilin bile olsa normal mi. Eski sevgiliniz sizi resmen tehdit etmiş bir de utanmadan ben değilim demiş kimse kimseyi böyle bişiyde tehdit etmez...
Beğen Reactions:lion mother ve ulasimiz
tersbiri
Üye Kayıtlı Üye
Dün 21:28
Add bookmark
Ya eski sevgilin tehdit ediyor ya da o birilerine gönderdi onlar ediyor ya da biri sizi kekliyor. O neyse de çıplak foto atmak nedir ya bu devirde nasıl güvendiniz?
Beğen Reactions:Belis, ulasimiz ve ayseMsb

Bulutumsuu
Bulutumsuu
Rüzgarda savruk Başına buyruk Kayıtlı Üye
Dün 21:30
Add bookmark
Eski sevgilinize atmışsınız oda başkalarına atmış olabilir. Onlardan biri yada bir kaçı sizi tehdit ediyor olabilir. Diğer ihtimal eski sevgilin söylemiş olabilir arkadaşlarına resimleri atmasa bile. Onlarda bunu bilerek kullanmaya çalışıyordur yani elinde fotoğraf yoktur .
Bir de yanlış anlamadıysam yeni erkek arkadaşınıza mi söylediniz bu durumu?
Beğen Reactions:gizemliasli ve Belis
pembikk
pembikk
İNSANLARI ABARTMAYIN.. Kayıtlı Üye
Dün 21:34
Add bookmark
Belkide seni denedi korkup sanal alemde fantazi yaşamak icin. Ve sende malesef öyle birsey yok beni kandıramazsın demek yerine , fotograflari göndermesini istemişsin. Bi kaç ay sonra tekrar dener seni .
Beğen Reactions:Arya_Stark01, gizemliasli, Sadelikherseydir ve 2 diğer üyeler
sanabenzeyenlervar
sanabenzeyenlervar
“Ben nereden sizin ‘Sen’iniz oluyorum kuzum?” Kayıtlı Üye
Dün 22:02
Add bookmark
Ciplak fotograf gonderme cesaretini nereden bukuyorsunuz? Ustelik sevgilinize!

Nikahli kocama bile gondermem fotograf. En usturuplu olanlar dahil. Onun telefonda cekindiklerimiz vardir; o da parkta, bahcededir en fazla.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 26-08-2020

Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 219 gün kaldı.

Bebeğinizin optik sinirleri ve göz kapakları gelişiyor ve şekillenmeye devam ediyor. Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin temel vücut oranları değişecektir. Bebeğinizin bedeni uzayacak ve düzleşecektir. Bebeğinizin karın boşluğu henüz küçük olduğu ve içinde hızla büyüyen karaciğer gibi bir organ bulunduğu için bebeğinizin bağırsaklarının çoğu göbek kordonu içinde bulunur.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Beğen Reactions:lion mother

storyteller
storyteller
Popüler Üye Kayıtlı Üye
Dün 22:07
Add bookmark
Ellerinde fotoğrafınızın olup olmaması önemli değil. Sizi tehdit ediyor olmaları zaten suç. Diyelim ellerinde fotoğraf var, bu fotoğrafları yasal olmayan biçimde edindilerse o da başka bir suç.

Bu nedenle muhakkak şikayet edin.
Muhteşem Reactions:gizemliasli
captain price
captain price
Guru Kayıtlı Üye
Dün 22:08
Add bookmark
Engelle geç ya
Beğen Reactions:McGrath ve melankolik_24
Bibibella
Bibibella
LibBiBido Pro Üye Doğa Severler Kulübü
Dün 22:12
Add bookmark
Zamanında ne fotolarım vardı iyi ki başıma birşey gelmemiş hoş ben böyle ucuz numaraları yemezdim istediğin yere at derdim muhtemelen
BeğenKomik Reactions:melankolik_24, MrsDelfino, xAnteros ve 2 diğer üyeler

Gösterilebilecek daha fazla mesaj var. Görmek istiyor musunuz?
FiltrekahvesevenKleopatra
FiltrekahvesevenKleopatra
Popüler Üye Kayıtlı Üye
16 dakika önce
Yeni
Add bookmark
Çıplak foto asla atmam!! Atana da isteyene de iyi gözle bakmam.!!!
predilettoo
Üye Kayıtlı Üye
3 dakika önce
Yeni
Add bookmark
Bence bunu yapan yeni sevgilin,sırf seni denemek için yaptı ve sende korkup herşeyi birbirine karıştırdın
Madem bu kadar korkacaksın neden diyorum kendinize bu kadarını da yapmayın lütfen
Gizili_gizli
Yeni Üye Kayıtlı Üye
Az önce
Yeni
Add bookmark
pembikk .!.:
İlk attığı mesaj şuydu ailene her şeyi atıyorum bende anlamadım kimsiniz yazdım o da sen beni bilirsin bende ki her şeyini atıyorum dedi bende neyim var ki sende atıyasun dedim ayrıca sen kimsin dedim yine kim olduğumu bilirsin dedi bi çamaşır tarif etti bununla çekilmiş fotoğrafın var dedi bende benim öyle bir şeyim yok git başkasıyla dalga geç dedim hem neden böyle bir şey yapıyosun onu da anlamadım dedim seni istiyorum burdan yazdı defol git dedim sen görürsün fotoğrafları şimdi atıyorum kuzenlerine yazdı bende at dedim gidip seni şikayet ederim dedim engel attım sonra erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı onuda direk engellemiş bana da hesabını kapatacaksın dedi kapattım ama bu manyak yinede aileme ulaşır mı onu merak ediyorum

İnsanlarda iyi cesaret var. Hayatımda kimseye çıplak foto atmadım, kimseye de beni çıplak görüntüleyebileceği bir durum yaratmadım. Bu şahıs bence eski sevgiliniz olabilir. Ya da birine sizin fotonuzu atmıştır, o tehdit ediyordur.

Evli olsam nikahlı kocama bile çıplak fotoğraf atmam. Kimin ne zaman ne yapacağını bilemezsiniz. Ayrıca bir şeyi ailenizin görüp görmemesi değil kendinize yakıştırıp yakıştırmadığınız önemlidir. Aileniz görse ne olur ki? Tek endişeniz bu mu?

Ha bide varsa atta görelim dedim oda ailenle birlikte görürsün dedi

İlk attığı mesaj şuydu ailene her şeyi atıyorum bende anlamadım kimsiniz yazdım o da sen beni bilirsin bende ki her şeyini atıyorum dedi bende neyim var ki sende atıyasun dedim ayrıca sen kimsin dedim yine kim olduğumu bilirsin dedi bi çamaşır tarif etti bununla çekilmiş fotoğrafın var dedi bende benim öyle bir şeyim yok git başkasıyla dalga geç dedim hem neden böyle bir şey yapıyosun onu da anlamadım dedim seni istiyorum burdan yazdı defol git dedim sen görürsün fotoğrafları şimdi atıyorum kuzenlerine yazdı bende at dedim gidip seni şikayet ederim dedim engel attım sonra erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı onuda direk engellemiş bana da hesabını kapatacaksın dedi kapattım ama bu manyak yinede aileme ulaşır mı onu merak ediyorum haa bide varsa atta görelim dedim

Hanımefendi iyi misiniz sizi tanımam etmem niye hata yapın isteyeyim, ne güzel tatliya bağlamak icin kalp koydum. Ne diyeyim daha

Var tabiki yurt dışında özellikle uzak mesafe ilişkilerinde çok oluyor.atmak normal olmuş yüzünüzü göstermeyin diye uyarıyorlar artık.

Yüzün var mı o eski fotolarda?yoksa boşver.varsa biraz sessiz kal baktın tehdit devam ediyor şikayet et.sakın tehditlere kulak asma üzülen sen olursun.herkesin bir basiret bağlanması dediğimiz anı yaşadığı olur.bundan sonra daha dikkatli ol.ben seni anlıyorum.kimsede kınamasın valla başına gelir.

bana da bundan7/8 sene önce facebookumu calmıslardı ve tehdıt ettı calan kişi hacker gıbı birşeydi ve eger göndermezsem başklarına benım hesbaımda mesaj atacaktım bemde tabıkı göndermedım ve hemen engelleddım ve unutuldu gittti aradanda bayagı zaman gecti sizde öyle yapım kendınizden ve sevgılınızden eminseniz korkmayın hiöbirşey yapmaz eger resımlerinizi saga sola koyulmamıssa sıkıntı bu işler

Var tabiki yurt dışında özellikle uzak mesafe ilişkilerinde çok oluyor.atmak normal olmuş yüzünüzü göstermeyin diye uyarıyorlar artık.
Yurtdışında değil burada da o kadar çok ki aslında nude atan. Kimse ulu orta "he ben çıplak foto atıyorum" demediği için bilmiyoruz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…