- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi Gizili_gizli
-
atmadınsa neden korkuyorsun attınsada yapcak bişi yok yay gitsin ben kimseden korkmuyorum ama sen kork bak nasıl mahkemeye veriyorum dersinKim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Hım evet evet çok samimisiniz.Ben size kötü bir sey demedim ki neden saldırıya geçtiniz anlayamadım. Gercekten sevindim yani samimi olarak. Ergenlikte hata yapmayan arkadaslarım ileriki yaslarda hatalar yaptı simdj geçmise dönünce bana komik geliyor size değil yani gülüsüm :) Umarım hic hata yapmazsınız cookk mutlu bir hayat yasarsiniz ❣
İlk attığı mesaj şuydu ailene her şeyi atıyorum bende anlamadım kimsiniz yazdım o da sen beni bilirsin bende ki her şeyini atıyorum dedi bende neyim var ki sende atıyasun dedim ayrıca sen kimsin dedim yine kim olduğumu bilirsin dedi bi çamaşır tarif etti bununla çekilmiş fotoğrafın var dedi bende benim öyle bir şeyim yok git başkasıyla dalga geç dedim hem neden böyle bir şey yapıyosun onu da anlamadım dedim seni istiyorum burdan yazdı defol git dedim sen görürsün fotoğrafları şimdi atıyorum kuzenlerine yazdı bende at dedim gidip seni şikayet ederim dedim engel attım sonra erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı onuda direk engellemiş bana da hesabını kapatacaksın dedi kapattım ama bu manyak yinede aileme ulaşır mı onu merak ediyorumBelkide seni denedi korkup sanal alemde fantazi yaşamak icin. Ve sende malesef öyle birsey yok beni kandıramazsın demek yerine , fotograflari göndermesini istemişsin.Bi kaç ay sonra tekrar dener seni .
Bence bunu yapan yeni sevgilin,sırf seni denemek için yaptı ve sende korkup herşeyi birbirine karıştırdın
Madem bu kadar korkacaksın neden diyorumkendinize bu kadarını da yapmayın lütfen
Ha bide varsa atta görelim dedim oda ailenle birlikte görürsün dediBelkide seni denedi korkup sanal alemde fantazi yaşamak icin. Ve sende malesef öyle birsey yok beni kandıramazsın demek yerine , fotograflari göndermesini istemişsin.Bi kaç ay sonra tekrar dener seni .
Hayır doğruNiye bu konu bana fake geldi
Buraları bir mehmet amca koktu sanki
İlk attığı mesaj şuydu ailene her şeyi atıyorum bende anlamadım kimsiniz yazdım o da sen beni bilirsin bende ki her şeyini atıyorum dedi bende neyim var ki sende atıyasun dedim ayrıca sen kimsin dedim yine kim olduğumu bilirsin dedi bi çamaşır tarif etti bununla çekilmiş fotoğrafın var dedi bende benim öyle bir şeyim yok git başkasıyla dalga geç dedim hem neden böyle bir şey yapıyosun onu da anlamadım dedim seni istiyorum burdan yazdı defol git dedim sen görürsün fotoğrafları şimdi atıyorum kuzenlerine yazdı bende at dedim gidip seni şikayet ederim dedim engel attım sonra erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı onuda direk engellemiş bana da hesabını kapatacaksın dedi kapattım ama bu manyak yinede aileme ulaşır mı onu merak ediyorum haa bide varsa atta görelim dedimBence bunu yapan yeni sevgilin,sırf seni denemek için yaptı ve sende korkup herşeyi birbirine karıştırdın
Madem bu kadar korkacaksın neden diyorumkendinize bu kadarını da yapmayın lütfen
Hanımefendi iyi misiniz sizi tanımam etmem niye hata yapın isteyeyim, ne güzel tatliya bağlamak icin kalp koydum. Ne diyeyim dahaHım evet evet çok samimisiniz.
Maaşallah yazılarınızdan buram buram kokusunu alıyorum.
İnsanlar hata yapar ya da yapmaz bundan size ne ki...
Konu sahibine kimse vurun abaliya yapmadı.
Yaptığı yanlış bişey insanlar bunu dile getirdi.
Vay sen nasıl insansın, gönderen şöyledir böyledir diye kimse yazmadı ki...
Siz dedektif gibi hata aramaya koyulmuşsunuz.
Beni ne ilgilendirir sizin arkadaşlarınızın hata eğrisi.
Biz nasıl bu devirde bu cesaret bak işte konu nelere geliyor demek istiyoruz.
Yoksa burda kimse zil takıp oynamıyor vay hataya bak oh iyi olmuş demiyor.
Bana kalırsa da siz saldırıya geçiyorsunuz.
Benim hayatımı bosverinde , siz bence hata yapmayın mutlu mesut yaşayın.
Var tabiki yurt dışında özellikle uzak mesafe ilişkilerinde çok oluyor.atmak normal olmuş yüzünüzü göstermeyin diye uyarıyorlar artık.Gerçekten birbirine çıplak foto atan insanlar var mı diyecektim aklıma şu pipisini yayınlayan oğlan geldi. Neyseki ben görmedim onu. Yapmayın böyle şeyler. İlla göstermek istiyorsan evine git, otele git göster ama elletme.
Yurtdışında değil burada da o kadar çok ki aslında nude atan. Kimse ulu orta "he ben çıplak foto atıyorum" demediği için bilmiyoruz sadece.Var tabiki yurt dışında özellikle uzak mesafe ilişkilerinde çok oluyor.atmak normal olmuş yüzünüzü göstermeyin diye uyarıyorlar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?