- 16 Mayıs 2025
- 57
- 38
- 3
- 36
- Konu Sahibi gulaysedeniz
-
Teşekkür ederiiiim,Çok güzel kilo vermişsinizlisteleriniz de çok güzel baktım birazcık. Ne güzel spor da var bence baya başarılı olacaksınız.
İnsülin direnci bende de vardı geçen yıllarda, diyetisyenimin tavsiyesiyle berberis vulgaris kullandım ilaç yerine. Diyet spor ve takviyeyle normale döndü bi süre sonra değerlerim. Araştırın isterseniz. Ben insülin direnci ilacını kullanamadım aşırı derecede ishal yaptı bende. Tuvalete yetişemeyecek seviyede
Rica ederim, ben bi kaç kez denedim ilacı ama dediğim gibi çok kötü yaptı beni de. O his iğrenç gerçekten. Bana drum çok kötü etkilediyse vücudun alışana kadar yarım tablet iç bi süre demişti. Ama ben ona bile cesaret edemedim.Teşekkür ederiiiim,
Bu ilacı duymak bana iyi geldi hemen araştırayım, Banada diaformin diye bi ilaç verdi perişandım günlerdir. Martı gibiyim :) bıt bıt ve aşırı mide bulantısı yapıyor. her an kusma hissi berbat bişi ya umarım bir an önce çözlür :)
Diyetisyenim biraz farklı diyetler yazıyor. Alıştığım diyetlerden farklı :) beni yoran salata yapmak yeşillik yıkamak. Birde ne kadar et seversem seveyim galiba sebze yemeyi de çok özledim. Bu ay da geçince sebze isteyeceğim. :)
İnsallah güzel sonuçlarla devam ederiz yolumuza amin amin .Rica ederim, ben bi kaç kez denedim ilacı ama dediğim gibi çok kötü yaptı beni de. O his iğrenç gerçekten. Bana drum çok kötü etkilediyse vücudun alışana kadar yarım tablet iç bi süre demişti. Ama ben ona bile cesaret edemedim.
Umarım işinize yarar yazdığım ürün ben venaturanın berberis vulgarisini kullanmıştım.
Yeşillikleri hazırlaması, yıkaması çok zaman alıyor haklısınız. Ben 25 yıldır vejetaryenim. Ömrüm sebze yeşillik yıkamakla geçiyo diyebilirim
Farklı diyetler vücudu şaşırtarak daha rahat kilo verdirebiliyor bazen. Ben sevdim sizi listelerinizi
Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız
Benimki sonradan edinilmiş bi yeme düzeniİnsallah güzel sonuçlarla devam ederiz yolumuza amin amin .
Yia vejetaryan olmanız doğuştan mı yoksa sonradan kazanılmış oturmuş yemek düzeni mi ? Benim yurtta arkadaşım vardı oda vejetaryen vegana doğru gidiyordu son sene vegan oldu ve hayatı çok zordu. Sizin yeşillik yıkamak dışında zor olmuyordur sanırım. Annem biraz oyle gibi tavuk balık kokuyor diye yemez. kırmızı et ise bayramdan bayrama yerse :)
Mesleğinizden dolayı çoook normal. Bizimde küçükken hayvanlarımız vardı. Keçilerimiz her kurbanda birini kurbanlık olarak ayırır zamanı gelince kesilirdi. Ben hep ağlardım unutana kadar yemek istemez sofraya felan küserdim. Sizi çok iyi anlıyorum...Benimki sonradan edinilmiş bi yeme düzeniveteriner hekimim ben, hem hayvan sevgisi hem de yetiştirme ve kesim alanlarını görmenin verdiği ağırlık… severdim yerdim de öncesinde et ürünleri. Sonra veganlığı yürütemeyeceğini gördüm ve sınırlı süt/süt ürünleri ve yumurtayla devam etmeye karar verdim. Kötünün iyisi bence
Et ürünleri tüketiyor olsam ben de keto devam etmek istiyordum ama benim koşullarımda düşük karbonhidratlı if olarak uygulayabiliyorum.
Sizin listelerinizi gerçekten çok beğendim ama ben inşallah gitcek tüm fazla kilolarımız
Ay evet o çocukluk travmalarından bende de çok maalesefMesleğinizden dolayı çoook normal. Bizimde küçükken hayvanlarımız vardı. Keçilerimiz her kurbanda birini kurbanlık olarak ayırır zamanı gelince kesilirdi. Ben hep ağlardım unutana kadar yemek istemez sofraya felan küserdim. Sizi çok iyi anlıyorum...
Diyetisyenim farklı diyetler yazıyor. yapılabiliyor ki normalde hiç diyet yapabilen biri degilimdir. Kısıtlama hissi beni bitiriyordu. Birde moralim yoksa hemen yemek yemek isterim.:) Kontrol altına almaa çalısıyoruz zorlamadan.
Umarım sizinde benimde ve hedefleyen herkesin yolu kolay ve dirayetli olur.
Listeleriniz çok hoş görünüyor. ulaşılabilir sürdürülebilir. Eskiden cok zordu sanki listeler diyet yapmaya karşı hep ön yargım vardı. Şimdiki uzmanlar çok daha keyifli güzel listeler veriyor. Etten sıkılınca sizin listeler ilham olacak bana :)Ay evet o çocukluk travmalarından bende de çok maalesefhemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.
Ben de canım sıkkınken kendimi yemeye veriyordun ve gece geç saatlerde hala uyanık olunca gece yeme ataklarım oluyordu.
Benim şimdi uyguladığım diyette de diyetisyenim bana fotolu diyet listeleri gönderiyordu onları yapıyordum hatta bi iki örnek ekleyim size. Benim bu düzen çok hoşuma gidiyor
Eki Görüntüle 3630371 Eki Görüntüle 3630372
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?