- 16 Aralık 2016
- 106
- 82
- 98
- 45
- Konu Sahibi gulaysedeniz
-
Çok sevindim umarım işinize yararListeleriniz çok hoş görünüyor. ulaşılabilir sürdürülebilir. Eskiden cok zordu sanki listeler diyet yapmaya karşı hep ön yargım vardı. Şimdiki uzmanlar çok daha keyifli güzel listeler veriyor. Etten sıkılınca sizin listeler ilham olacak bana :)
Harika spora başlamışsınız. Bi süre sonra vücut alışıyor çok daha kolaylaşıyor kilo vermek. Kaçamaklar arada olur ya çok dert etmemek gerekiyor, devamlılık olduğu sürece tolere edilir hepsi.Selam Spora başladım ya yorgunluktan vakit kalmıyor :) sanırım spora alışana kadar zorlanıcam baya :) Siz nasılsınız nasıl gidiyor ? Bu arada gecen hafta iki kaçamak ile haftayı kapattım :) ekiple öğle yemeğine cıktık lahmacun yedim ertesi gün de dondurma :)
Haklısınız önemli olan süreci devam ettirmek.. Diyetisyen de kacamak yaptıysan bile akşam yada öğlen menude ne varsa onunla devam et diyor :) bende bi öğün atlıyordum eskiden ne kadar yanlış olduğunu söyledi. :)Harika spora başlamışsınız. Bi süre sonra vücut alışıyor çok daha kolaylaşıyor kilo vermek. Kaçamaklar arada olur ya çok dert etmemek gerekiyor, devamlılık olduğu sürece tolere edilir hepsi.
Benimki de fena değil, spora başlayamadım ama halabakalım yarın tartılıp ben de bi kaç kaçamak yapmayı planlıyorum eksi görürsem
Spor başlarda biraz zorluyor evetHaklısınız önemli olan süreci devam ettirmek.. Diyetisyen de kacamak yaptıysan bile akşam yada öğlen menude ne varsa onunla devam et diyor :) bende bi öğün atlıyordum eskiden ne kadar yanlış olduğunu söyledi. :)
Sporda gercekten yorulup geliyorum millet yenilenip geliyor ben evde resmen ağzım acık uyuyorum :) sanırsın bagda bahcede akşama kadar çalıştım. :) Ama inanıyorum alışıcam suan biraz zor :)
Sizin diyet yolculuğu nasıl ne var ne yok zorlayıcı bişiler var mı ? umarum kolay ve motivasyonlu gidiyordur.
ay masallah tebrik ederim. Bence cok iyi bazen ben verdiğim kilonun azlığından dolayı serzenişe geciyorum. Sonra bi videoya denk geldim. bi adam eline Rulo havlu kağıt alıyor ve yavas yavas bir yaprak koparıyor. ve diyor ki şuan ben diyet ve spor yapıyorum fakat bi değişim yok ancak bu sürede koparmaya devam ediyor bir iki yaprak derken ruloda bişi kalmıyor. ve incecik kalıyor :) süreç sabredip bir iki demeden o yaprakları koparabilmek :) ama bende o sabır cok az istiyorum ki hafta 2 3 gitsin :) alırken oyle alınıyorda verirken olmuyor :) Yinede tebrik ederimmmSpor başlarda biraz zorluyor evetama farketmeden alışılıyor. Ben arada aç hissediyorum kendimi bazen de ara öğünümü bile yapmadığım oluyo dengesiz yani ama iyi diyelim 1,2 kg vermişim az önce tartıldım spor da olsa işte daha iyi olacakta
Selam ben de sizinle diyet arkadaşı olmak istiyorumay masallah tebrik ederim. Bence cok iyi bazen ben verdiğim kilonun azlığından dolayı serzenişe geciyorum. Sonra bi videoya denk geldim. bi adam eline Rulo havlu kağıt alıyor ve yavas yavas bir yaprak koparıyor. ve diyor ki şuan ben diyet ve spor yapıyorum fakat bi değişim yok ancak bu sürede koparmaya devam ediyor bir iki yaprak derken ruloda bişi kalmıyor. ve incecik kalıyor :) süreç sabredip bir iki demeden o yaprakları koparabilmek :) ama bende o sabır cok az istiyorum ki hafta 2 3 gitsin :) alırken oyle alınıyorda verirken olmuyor :) Yinede tebrik ederimmm
Yia tabi ki bende hala aktif olarak diyetim devam ediyor kimse olmayınca cok entr girmiyorum. :)Selam ben de sizinle diyet arkadaşı olmak istiyorummümkün mü acaba
Yaa çok sevindim gerçekten ben de bütün başlıkları gezdim nerdeyse. Aktif birini bulamadım sizde şansımı deneyeyim dedimYia tabi ki bende hala aktif olarak diyetim devam ediyor kimse olmayınca cok entr girmiyorum. :)
Sizinle birlikte guzel olur.
Cok iyiYaa çok sevindim gerçekten ben de bütün başlıkları gezdim nerdeyse. Aktif birini bulamadım sizde şansımı deneyeyim dedimben diyete başlayalı bir hafta oldu aralıklı oruç yapıyorum 16:8 şeklinde ve ketojenik beslenmeye çalışıyorum ama sebzedeki şekerleri hesaplamak falan çok yoruyor yine de karbonhidratı büyüüük ölçüde kestim abur cubur asla yok ( ) kola paketli gıda makarna pirinç… zor be sizin nasıl gidiyor diyetiniz
Maşallah size deCok iyi
Allah dirayetli olmanı nasip etsin cok guzel,,,
Bende bir diyetisyenle çalışıyorum kilom yüksek olduğu icin diyetisyen daha iyi olur diye düşündüm. Birde spora yazıldım. Masa başı ve hareketsizlik beni mafetti.
Suan yağdan guzel kilo verdim. Ama odem cok veremiyorum. Dr un yazdığı bitki çaylarını içemiyorum. Zorluyor biraz.
Kaçamak yapmadım yaparsam da saglikli kaçamaklar yapmaya çalışıyorum oyle :)
O zamanın beraberiz bu yolda:)Maşallah size deben bildirimleri açtım ne zaman istersen konuşabiliriz ama ben şu an acayip tatlı krizine girdim dizi izliyoruz insanın canı ağzına bişeyler atmak istiyo benim de kilom yüksek artık gerçekten söylemeye utanıyorum hayır boyum da kısa 1.57 boy minik bir ayı gibiyim
Yaaa ne güzel dediniz ben de azminize hayran kaldımO zamanın beraberiz bu yolda:)
Su icin bence ben oyle atlatmaya calistim gerçekten ilk haftalar ağlıyordum resmen canim çekiyordu sonra dedim ki bu güne kadar yedin ve sonuç bu hemen aynaya gittim ve en beğenmediğim yere baktım ve vazgeçtim. Birde tadını biliyorum ki diyordum:)
Ayda bir ödül günüm var en cok istediğin seyi sınırsız yeme geçen ay çikolatalı pasta ödülü verdim inanın bir dilim bitmedi:)
Ve şuan size spor salonundan tellerimi silerken yazıyorum:)
Bence yemezsiniz artik:),
Yiaaa kendinize oyle demeyin hersey guzsl olacak
Yazamadım kusura bakmayın çamaşır makinesi bozulmuştu usta geldi tam o sırada sular gitti baya bekledik ustalar gidince de temizlik yaptım ustalar gelmeden önce de leslie ve ağırlık çalışmıştım haliyle kahvaltı üçe kaldı ben de bi kase yoğurda chia tohumu attım onu yedim şimdi de banyoyu yıkadım baya enerji harcadığımı düşünüyorumSelamlarrrr ofiste olunca yazamadım şimdi musaıt olabildim. harikasınız tebrik ederiiim.
Bi süre sonra daha enerjik uyanıyorsunuz o yorgunluk bile gidiyor. Hataaa Kıyafetler bol gelmeye başladığındaki mutluluk of of of bugün plan ne ?
Teşekkürler. Oo hurma detoksu da nedir ben şekeri kestiğim için bir hurmaya bile hasretim vallaAy ya cok gecmis olsun...
Bugun hurma detoxu vardı beni salladıAma iyiyim. Spora gitmiycem bugun :) yarin allah izin verirse giderim ama bugün günlük 10 bin adimi attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?