İnsülin Direnci ve kilo verme sürecini başlatıyorum

Evet olabilir aslında :) ay zor geldi bana peki bir günlük mü yarın da devam edecek misiniz

bu birgünlük,

Bugün planım ise şöyle,
Sabah maden suyu yesil cay limon 3 ceviz 2 porsiyon meyve
Öğlen 2 yumurta yeşillik
Akşam Salata balık.
Ve spor

Güüünaydın
Günaydınnnnnn diyet arkadaşım bugünkü planın çok güzel :) benim de planım
Sabah omlet peynir salatalık domates
Akşam semizotu salatası ızgara tavuk

Açım aççç yeme bozukluğu çok kötü bişey ya şu on gündür gerçekten sabahları daha dinç uyanıyorum şekeri kesmek akşam aç uyumak çok işe yarıyor gerçekten. Zayıflamayı en çok da bebiş için istiyorum sonra yine gelsin kilolar

ya biraz sabrederseniz emin olun yeme ataklarıda geçiyor. ama altta yatan travmalar var isee tetikliyor. Ben bu süreçte iki kere tetiklendim. Hemen ya uyuyorum yada dısarı atıyorum kendimi. Ve şu cumleyi kuruyorum. Allahım bu duygu açlığımla ilgili degil. Beni nefsimle savaşmak zorunda bırakma bana yardım et ya şafii isminle ruhuma bedenime şifa verdiyorum. işe yarıyor. :)

Ayyy bebiş insallah nasip oluuuur bende istiyorum. bakalım umarım olur. Hiç bebi de yok. Allah umarım kolaylıkla nasip eder iki cihana yakısan evladımız olsun. amin...

Amiiiin ben geçen sene düşük yaşadım bir daha da olmadı düşükten sonra çok üzüldüm ve kendimi yemeğe verdim ama bu böyle gitmez diyerek en azından yılbaşına kadar bakayım kaç kilo vercem diye bu yola başladım Allahım sağlıkla nasip etsin ikimize de, isteyen herkese de

kaybınıza çok üzüldüm. Aynı süreci bende yaşadım yasım biraz uzun sürdü maalesef ne dogum kilosu verebildim üstelik üzerine de kilo aldım bende 37. haftada ölü doğum yaptım

Herşeye rağmen allahtan istemeye devam edeceğiz dua edeceğiz rabbim sana da bana da ve isteyen tüm annelere nasip etsin amin.

Ahh ben de çok üzüldüm hay Allah o bir melek ve sizi bekliyor kuzum benim

Amiiiin allahım sağlıkla inşallah

Günaydın diyet arkadaşım :) iyiyim sen nasılsın. İyi gidiyor akşamları aç yatınca sabahın köründe kalkıyorum kahve içiyorum şimdi sen napıyosun

dunde ben erkenden uyumusum. :) ay içim dinlendi. Benimde meyvelerle başım belada ya :) Dİyete başladığımdan bu yana hiç paketli gıda abur cubur tatlı hiç yemedim. Acaba tatlı ihtiyacımı meyveden mi çıkarıyorum diye düşünüyorum. gelip gidip ya üzüm ya incir kiiii incir bayılırım. Diyet dışına bunlarla cıkıyorum. En güzeli eve meyve hiç almamak. :)

Öyle işte, Onun harıcınde spor güzel gidiyor. bakalım neler olacak.

Aç uyusakta sabahları allahtan tok kalkıyoruz :)
Bu arada bana tartılma perileri geldi. :) her hafta salı tartılıyorum ama bugün bi tartılll tartılll diye içim durmuyor :)

Aa tabi şeker ihtiyacını meyvelerden karşılıyo olabilirsin ben de incire bayılırım ama çok şekerli. Olsun be en azından gidip tatlı yemiyosun meyveden nolcak:)

Aaa ben de hep salıları tartılırımm hep diyete de salı başlarım istersen tartıl canım valla benim eşim her gün tartılıyo o da abarttı yani :)

Sporda neler yapıyorsun macfite mi gidiyorsun arkadaşım. Koşu bandı falan mı yapıyosun anlatırsan sevinirim ben de feyz alayım

Sos yapıyordum yazamadım :)
Olabilir şeker ihtiyacını ordan cıkarma ihtimalim yüksek :) bu hafta insallah yemeden tutucam kendimi.
O zaman her salı verebildiğimiz kiloları paylaşırız :) Haftaya regl günüm. Cok beklentim yok ama olsunduuuu :)

Ben macfite gidecektim. kadın erkek karısık olunca vaz geçtim Sonra burda GYMFİT diye bi yer var kadın erkek ayrı yüzme havuzu grup dersleri felan var oyle olunca orayı tercih ettim.
Ben Şöyle yapıyorum Ovulasyon tarihine kadar zumba derslerine katılıp karın egzersizleri yapıyorum. Ovulasyondan - Regl tarihine kadarda yurume bisiklet çevirme bacak egzersizleri yapıyorum.
Birde şey vardı 30 günde kilo ver diye bi uygulama oradaki egzersileri yapıcaktım fakat bu bebek işleri olunca onu cok yapmıyorum. :)

Ayy canım ben de saatlerdir yazamadım malum cumartesi koşturmacası.

Spor programını beğendim ne güzel ben zumba yapsam nefes nefese kalır bitiremezdim

Evet evet Salı günü inşallah kilo vermiş oluruz da mutlulukla paylaşırız burda:) of of benim de regl yaklaşıyor sanki bir hafta var bakalım regl zamanı kriz gelecek mi:)

Güüünaydın benim regl krizlerim oluyordu. onada keçiboynuzlu kek yapdım :) evde keçiboynuzu unu vardı :) içine bitter çikolata oh mis :) ama diyet yaptıkca azalıyor ya o krizler benim de haftaya bu zamanlar gibi olurum regl diye düşünüyorum.
Bugün göl olan bi yere gidicez. yuruyus acık hafa yapıcaz. degişiklik olsun diye,

Diyet listesini bozmamak için evden hazırlayıp gidicez.

Günaydın canımmm oh ne güzel açık hava iyi gezmeler :)

Bana da daha regl krizi gelmedi umarım gelmez

biz de dışarı çıkıyoruz nereye olduğunu bilmiyorum artık ayaklarımız nereye götürürse sonra da haftalık salata alışverişini yaparız :)

Güüünaydınnnn Bol eksili günler arkadaşımmm :)
Nasılsınnn ? yarın tartılıcam 800 900 gr gitmiştir insallah cok beklentim yok regl haftasındayım cünki bugun plan neler :)

Güüünaydınnnn Bol eksili günler arkadaşımmm :)
Nasılsınnn ? yarın tartılıcam 800 900 gr gitmiştir insallah cok beklentim yok regl haftasındayım cünki bugun plan neler :)
İyiyim arkadaşım sen nasılsın bakalım :) ayyy sorma ben de şiş hissediyorum umarım bir kaç gram vermişimdir ben de

Bugün leslie ve ağırlık yapacağım sonra dışarda bir kaç işim var onları halledeceğim senin planlar nasıl :))

ayyy harıkayııııızzz masallahhh bize süperr devammm Bende dün 15 bin adım atmısım :) bişi diyim mi spor salonunda spor yapmak ile doğa da yurumek arasında cok fark varmış....

Modumuzu artırıyoruzzzz İnstagramda kıvırcık hemşire diye bi kızı takip ediyorum spor ve diyetle harika kilo verdi. Ay darısı bizeeeeeee Azim istikrar :)

Benim bugun evden çalışma günüm evden çalışıcam. hurmalı diyet günündeyim :) onu yapıyorum. :)
Akşam da görümcem ben eşim doğru spora :) öyle işte :)

ay hiçççç bozmayalımmmm lutfen bu gazla devam ben kendime ocağa kadar süre verdim. Hedefim 30 kilo ilk ay cok kilo verdim ama bu ay baya yavaş gidiyor olsun azmetmeye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…