- 1 Mayıs 2024
- 518
- 369
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulaysedeniz
-
Evet olabilir aslında :) ay zor geldi bana peki bir günlük mü yarın da devam edecek misinizHurma soyle,
Sabah kusluk ogle ikindi 2 hurna 3 ceviz aksama salata protein gunu kapatiyoruz. Uyanır uyanmaz da 4 5 dal maydanoz bir limon bi bardak su blendirdan geçirip içiyoruz.
Aslinda rafine cekeri kesip hurna kayısı incir gibi yiyeceklere yer verseniz olur porsiyonlu
bu birgünlük,Evet olabilir aslında :) ay zor geldi bana peki bir günlük mü yarın da devam edecek misiniz
Günaydınnnnnn diyet arkadaşım bugünkü planın çok güzel :) benim de planımbu birgünlük,
Bugün planım ise şöyle,
Sabah maden suyu yesil cay limon 3 ceviz 2 porsiyon meyve
Öğlen 2 yumurta yeşillik
Akşam Salata balık.
Ve spor
Güüünaydın
ya biraz sabrederseniz emin olun yeme ataklarıda geçiyor. ama altta yatan travmalar var isee tetikliyor. Ben bu süreçte iki kere tetiklendim. Hemen ya uyuyorum yada dısarı atıyorum kendimi. Ve şu cumleyi kuruyorum. Allahım bu duygu açlığımla ilgili degil. Beni nefsimle savaşmak zorunda bırakma bana yardım et ya şafii isminle ruhuma bedenime şifa verdiyorum. işe yarıyor. :)Günaydınnnnnn diyet arkadaşım bugünkü planın çok güzel :) benim de planım
Sabah omlet peynir salatalık domates
Akşam semizotu salatası ızgara tavuk
Açım açççyeme bozukluğu çok kötü bişey ya şu on gündür gerçekten sabahları daha dinç uyanıyorum şekeri kesmek akşam aç uyumak çok işe yarıyor gerçekten. Zayıflamayı en çok da bebiş için istiyorum sonra yine gelsin kilolar
Amiiiinya biraz sabrederseniz emin olun yeme ataklarıda geçiyor. ama altta yatan travmalar var isee tetikliyor. Ben bu süreçte iki kere tetiklendim. Hemen ya uyuyorum yada dısarı atıyorum kendimi. Ve şu cumleyi kuruyorum. Allahım bu duygu açlığımla ilgili degil. Beni nefsimle savaşmak zorunda bırakma bana yardım et ya şafii isminle ruhuma bedenime şifa verdiyorum. işe yarıyor. :)
Ayyy bebiş insallah nasip oluuuur bende istiyorum. bakalım umarım olur. Hiç bebi de yok. Allah umarım kolaylıkla nasip eder iki cihana yakısan evladımız olsun. amin...
kaybınıza çok üzüldüm. Aynı süreci bende yaşadım yasım biraz uzun sürdü maalesef ne dogum kilosu verebildim üstelik üzerine de kilo aldım bende 37. haftada ölü doğum yaptımAmiiiinben geçen sene düşük yaşadım bir daha da olmadı düşükten sonra çok üzüldüm ve kendimi yemeğe verdim ama bu böyle gitmez diyerek en azından yılbaşına kadar bakayım kaç kilo vercem diye bu yola başladım Allahım sağlıkla nasip etsin ikimize de, isteyen herkese de
Ahh ben de çok üzüldüm hay Allahkaybınıza çok üzüldüm. Aynı süreci bende yaşadım yasım biraz uzun sürdü maalesef ne dogum kilosu verebildim üstelik üzerine de kilo aldım bende 37. haftada ölü doğum yaptım
Herşeye rağmen allahtan istemeye devam edeceğiz dua edeceğiz rabbim sana da bana da ve isteyen tüm annelere nasip etsin amin.
Aa tabi şeker ihtiyacını meyvelerden karşılıyo olabilirsin ben de incire bayılırım ama çok şekerli. Olsun be en azından gidip tatlı yemiyosun meyveden nolcak:)dunde ben erkenden uyumusum. :) ay içim dinlendi. Benimde meyvelerle başım belada ya :) Dİyete başladığımdan bu yana hiç paketli gıda abur cubur tatlı hiç yemedim. Acaba tatlı ihtiyacımı meyveden mi çıkarıyorum diye düşünüyorum. gelip gidip ya üzüm ya incir kiiii incir bayılırım. Diyet dışına bunlarla cıkıyorum. En güzeli eve meyve hiç almamak. :)
Öyle işte, Onun harıcınde spor güzel gidiyor. bakalım neler olacak.
Aç uyusakta sabahları allahtan tok kalkıyoruz :)
Bu arada bana tartılma perileri geldi. :) her hafta salı tartılıyorum ama bugün bi tartılll tartılll diye içim durmuyor :)
Ayy canım ben de saatlerdir yazamadım malum cumartesi koşturmacası.Sos yapıyordum yazamadım :)
Olabilir şeker ihtiyacını ordan cıkarma ihtimalim yüksek :) bu hafta insallah yemeden tutucam kendimi.
O zaman her salı verebildiğimiz kiloları paylaşırız :) Haftaya regl günüm. Cok beklentim yok ama olsunduuuu :)
Ben macfite gidecektim. kadın erkek karısık olunca vaz geçtim Sonra burda GYMFİT diye bi yer var kadın erkek ayrı yüzme havuzu grup dersleri felan var oyle olunca orayı tercih ettim.
Ben Şöyle yapıyorum Ovulasyon tarihine kadar zumba derslerine katılıp karın egzersizleri yapıyorum. Ovulasyondan - Regl tarihine kadarda yurume bisiklet çevirme bacak egzersizleri yapıyorum.
Birde şey vardı 30 günde kilo ver diye bi uygulama oradaki egzersileri yapıcaktım fakat bu bebek işleri olunca onu cok yapmıyorum. :)
Güüünaydın benim regl krizlerim oluyordu. onada keçiboynuzlu kek yapdım :) evde keçiboynuzu unu vardı :) içine bitter çikolata oh mis :) ama diyet yaptıkca azalıyor ya o krizler benim de haftaya bu zamanlar gibi olurum regl diye düşünüyorum.Ayy canım ben de saatlerdir yazamadım malum cumartesi koşturmacası.
Spor programını beğendim ne güzel ben zumba yapsam nefes nefese kalır bitiremezdim
Evet evet Salı günü inşallah kilo vermiş oluruz da mutlulukla paylaşırız burda:) of of benim de regl yaklaşıyor sanki bir hafta var bakalım regl zamanı kriz gelecek mi:)
Günaydın canımmm oh ne güzel açık hava iyi gezmeler :)Güüünaydın benim regl krizlerim oluyordu. onada keçiboynuzlu kek yapdım :) evde keçiboynuzu unu vardı :) içine bitter çikolata oh mis :) ama diyet yaptıkca azalıyor ya o krizler benim de haftaya bu zamanlar gibi olurum regl diye düşünüyorum.
Bugün göl olan bi yere gidicez. yuruyus acık hafa yapıcaz. degişiklik olsun diye,
Diyet listesini bozmamak için evden hazırlayıp gidicez.
İyiyim arkadaşım sen nasılsın bakalım :) ayyy sorma ben de şiş hissediyorum umarım bir kaç gram vermişimdir ben deGüüünaydınnnn Bol eksili günler arkadaşımmm :)
Nasılsınnn ? yarın tartılıcam 800 900 gr gitmiştir insallah cok beklentim yok regl haftasındayım cünki bugun plan neler :)
ayyy harıkayııııızzz masallahhh bizeİyiyim arkadaşım sen nasılsın bakalım :) ayyy sorma ben de şiş hissediyorum umarım bir kaç gram vermişimdir ben de
Bugün leslie ve ağırlık yapacağım sonra dışarda bir kaç işim var onları halledeceğim senin planlar nasıl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?