- 1 Mayıs 2024
- 518
- 369
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulaysedeniz
-
Maşallah gerçektenayyy harıkayııııızzz masallahhh bizesüperr devammm Bende dün 15 bin adım atmısım :) bişi diyim mi spor salonunda spor yapmak ile doğa da yurumek arasında cok fark varmış....
Modumuzu artırıyoruzzzz İnstagramda kıvırcık hemşire diye bi kızı takip ediyorum spor ve diyetle harika kilo verdi. Ay darısı bizeeeeeee Azim istikrar :)
Benim bugun evden çalışma günüm evden çalışıcam. hurmalı diyet günündeyim :) onu yapıyorum. :)
Akşam da görümcem ben eşim doğru spora :) öyle işte :)
ay hiçççç bozmayalımmmm lutfen bu gazla devam ben kendime ocağa kadar süre verdim. Hedefim 30 kilo ilk ay cok kilo verdim ama bu ay baya yavaş gidiyor olsun azmetmeye devam :)
bak bak baya fark var kızda o kız o halden bu hallere geldiyse bence bizde yaparız. benim de üst bedenim ile alt bedenim arasında baya fark var ust ince alt kalın hiç incelmeyecek gibi geliyor ama fark yavas yavas geliyor. geçen hafta iş yerinde arkadaşlarım inceldin baya iyi gidiyorsun dedi :) Eskiden diyet yaptığımı kimseye demezdim şimdi ilan ettim resmen :) Diyette olduğumu bildiklerinden destekliyorlar, İkramlar oluyor direk red ediyorum ben diyetteyim diye :) Kendi içimde gizli saklı yaparken 1000 kere bozuyordum :) şimdi herkes biliyor ve bırakmamam lazım modundayım :):): ahahahaMaşallah gerçektenayy ben de heyecanlandımmm ben de kendime yılbaşına kadar süre vermiştim tabi yılbaşına kadar baya kilo verdiğimi görürsem devam edeceğim ay bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyo
Bakayım hemşireye ben de şimdi stalklayımdarısı başımıza
Süper planmış canım hurma gününü belki sonra ben de denerim. Dün markette civan perçemi gördüm aldım bu sitede çok konusu geçiyodu hiç kullandın mı?
Ay evet millet ne kilolar veriyor biz de vereceğiz elbet:) ben de bu sefer herkese duyurdum ki bozmaya yüzüm olmasınbak bak baya fark var kızda o kız o halden bu hallere geldiyse bence bizde yaparız. benim de üst bedenim ile alt bedenim arasında baya fark var ust ince alt kalın hiç incelmeyecek gibi geliyor ama fark yavas yavas geliyor. geçen hafta iş yerinde arkadaşlarım inceldin baya iyi gidiyorsun dedi :) Eskiden diyet yaptığımı kimseye demezdim şimdi ilan ettim resmen :) Diyette olduğumu bildiklerinden destekliyorlar, İkramlar oluyor direk red ediyorum ben diyetteyim diye :) Kendi içimde gizli saklı yaparken 1000 kere bozuyordum :) şimdi herkes biliyor ve bırakmamam lazım modundayım :):): ahahaha
civan perçemi duydum bide hayıt cayı duydum. ve Soğan kürü incir kürü ama genelde pcos olanlar kullanıyor sanırım. Ben de pcos olmayınca kullanmaya çekiniyorum. açıkçasııı :) Doktora danışmakta fayda görüyorum.
ay resmen farklı yerlerde aynı kaderleri yaşıyoruz :) Bence daha iyi ya eşit geldiyse eşit gider :) şuan benim altımda tık yok üst git gide eriyor basen bacaklara ne zaman sıra gelecek acep :)Ay evet millet ne kilolar veriyor biz de vereceğiz elbet:) ben de bu sefer herkese duyurdum ki bozmaya yüzüm olmasın
Ahh keşke benim de en azından bi yerim yaa ince olsaydı kilom maşallah eşit dağılım gösteriyo kollar bacaklar göbek
Aa evet pcos falan yok bende boşuna aldım desene :)
Evet onu ben de farkettim aynı kaderi yaşadığımız bir gerçek ama sen daha azimlisin gibi geliyo çünkü benim acayip bozasım var motivemi kaybediyorum kendimi şiş hissediyorum belki regl yaklaştığı için bilmiyorumay resmen farklı yerlerde aynı kaderleri yaşıyoruz :) Bence daha iyi ya eşit geldiyse eşit gider :) şuan benim altımda tık yok üst git gide eriyor basen bacaklara ne zaman sıra gelecek acep :)
Almışken bi dene bakalım sende bi değişiklik olacak mı? internetten bi sor belki pcos olmayan da kullanabilir.
Chatcpt ye sordum şimdi yumurtalık kistleri için iyi diyor pcos yoksa oda yoktur bizde fakat adet öncesi semptomları azaltmak için vs kullanılıyormuş. Düzensizlik rahim sağlıgı için felan. bi dene bakalım.
hayır hayır sende azimlisin hormonların oynuyor şuan seninle onlar bizi ele geçiremeyecekkk kiiii tadını da biliyoruz ayrıcaa. Sık sık amacını hatırlaaa ben inan bebiş için kendimi dirayetli tutmaya çalısıyorum. Tüm hırsım o yüzden.Evet onu ben de farkettim aynı kaderi yaşadığımız bir gerçek ama sen daha azimlisin gibi geliyo çünkü benim acayip bozasım var motivemi kaybediyorum kendimi şiş hissediyorum belki regl yaklaştığı için bilmiyorumolsun oralarda gider yürüyüş bacak için en ideali
Evet ben de araştırdım özellikle kadınlar kulübüne baktımzararını gören de varmış yararını gören de bi de aslan pençesi ile birlikte içen de varmış neyse deneyelim bakalım ölmem ya
Amiiin hepimize inşallahhayır hayır sende azimlisin hormonların oynuyor şuan seninle onlar bizi ele geçiremeyecekkk kiiii tadını da biliyoruz ayrıcaa. Sık sık amacını hatırlaaa ben inan bebiş için kendimi dirayetli tutmaya çalısıyorum. Tüm hırsım o yüzden.
Evet yürüme baya faydalı imiş. biraz daha kilo vereyim dışarıda yürüme işiini artırıcam.
Allah korusun allah sağlıklı uzun ömür versin bi ay dene bakalım kendinde değişim var mı bak bakalım.
Amiiin hepimize inşallah
Evet evet inan benim de tek dayanağım bebiş. Şimdi doktora gitsem ki Ocak ayında regl iken gittim ultrasonla falan baktı, bana kilo ver dedi ama ben üstüne daha çok aldım gerçi
Evet sonuçta hepsi daha önce yediğimiz ve kilo aldıran şeyler aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek olmaz o yüzden hedefi de kısa tuttum ki aklım bana oyun oynamasın daha çok var boz demesin. Yılbaşına kadar deniyim diye çıktığım bu yolda inşallah yaza kadar devam ederiz :)
Evet baktım şimdi 2,5 ayda eksi 23 kiloyu görünce maşallah dedim darısı başımıza çok aminBende hazıran ayında genel kontrollerden geçtim dr yumurtalar cok hareketsiz kilo verelim dedi :) sonra endokrine yönlendirdi. Orda da değerlerim cok iyi çıktı :) doktor spor diyet yap hallolur dedi. biraz insulin direnci cıktı ama sporla diyetle gider dedi. Sonra hemen diyetisyene gittim. Doktorum Seren Gülseven bi bakın instadan güzel kilo verdiriyor.
Devam edicez insallah moralimiz bozulursa burdayız seninle :)
Güüünaydın arkadaşımmmm Benim de -1,8 gitmiş.Günaydınnnnn bu hafta giden 700 gram ve moralim çok bozuk kendimi şiş hissediyorum
Doğru diyorsun arkadaşım. Ayy maşallah nerdeyse -2 sinbu arada önemli olan sağlıklı beslenmek hücrelerimizin ihtiyacı var
ay evet insallah haftada şöyle 2 3 2 3 2 3 gitse ama nerede haftayı -300 gr ile de kapattığım günleri biliyorum. Yola devam :)Doğru diyorsun arkadaşım. Ayy maşallah nerdeyse -2 sin
İnşallah iki iki üç üç gittiği günleri de görcez:)ay evet insallah haftada şöyle 2 3 2 3 2 3 gitse ama nerede haftayı -300 gr ile de kapattığım günleri biliyorum. Yola devam :)
Hayatıma uzun yürüyüşler eklemeyi planlıyorum biraz dah kilo verip hafifledikçe yürümek kolay olacak. Şimdilik üşeniyorum :) Sporu ağlaya zırlaya yapıorm :)
Çok doğru bi grafik cidden. Bu zamana kadar hep o bir kötü günde kalıp nasılsa bozuldu diye devamını getirmedim ama şimdi durmak yok Allah’ın izniyle bebişlerimiz gelecek :)bence diyetimiz de kilo verme sürecimiz de bu grafık gibi.... Önemli olan devam etmek... Hem kilo az da versek çokta versek asıl hedef bebeklerimize kavuşmak için sağlıklı besleniyor olmamız.
ay hadi insallah bu enerji ile devammmm bakarsın bir birimize müjdemizi de veririz Hem kilolar gitmiş hem sağlıklı gebeliklerimiz olmus. kucağımızda mis mis mis.Çok doğru bi grafik cidden. Bu zamana kadar hep o bir kötü günde kalıp nasılsa bozuldu diye devamını getirmedim ama şimdi durmak yok Allah’ın izniyle bebişlerimiz gelecek :)
Ayyy ağzından bal damlıyor balay hadi insallah bu enerji ile devammmm bakarsın bir birimize müjdemizi de veririz Hem kilolar gitmiş hem sağlıklı gebeliklerimiz olmus. kucağımızda mis mis mis.
bende hep öteledim. yok saydım kendi içimde yapmaya calıstım olmadı. Farklı zayıflama araçları düşündüm ama hiç biri başarılı olmadı. Şuan Diyet ve biraz hareket güzel oluyor. Hafifledikçe daha da hareketlenicez inanıyorum.
Eğer yapabilirsen sana bi video atım bu kadının da videoları harika bu videosu 800 Kalori yaktırıyor. Bende spor salanunda egzersizler sonrası yapıyorum arada.
insallah insallah dua edeceğiz azmedeceğiz olacak insallah.Ayyy ağzından bal damlıyor balevet o güzel günler geldiğinde haber verelim birbirimize :)
Ben de leslie yapıyorum ama bunu da denerim. Vay be bunu yapıp bi de spor salonuna gitmek muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?