Bize ne yaptığını söylersen belki kolay bi şekilde anlatmana yardımcı oluruz. Ne yaşamışsan yaşa anneler affeder :))Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Bize ne yaptığını söylersen belki kolay bi şekilde anlatmana yardımcı oluruz. Ne yaşamışsan yaşa anneler affeder :))
Bize ne yaptığını söylersen belki kolay bi şekilde anlatmana yardımcı oluruz. Ne yaşamışsan yaşa anneler affeder :))
Sınıfta kalacağım galiba ama kalmasam da yaşayamıyorum artıkBize ne yaptığını söylersen belki kolay bi şekilde anlatmana yardımcı oluruz. Ne yaşamışsan yaşa anneler affeder :))
Sınıfta kalacağım galibaAffeder. Anneler affeder. Çok büyük bir hata dediğin birini falan mı öldürdün?
Neeeee? Bu mu çok büyük hata? Bunun için mi kendini öldüreceksin? Yapma gözünü seveyim. Kaçıncı sınıfsın. Ailene söyle tabi ki ve çok çalış gerekirse etüte kal.Sınıfta kalacağım galiba
Sınıfta kaldığın için neden intihar ediyorsun,okul değiştirip başka bir okuldan devam et bir sene geç mezun olunca ne olacak sanıyorsunki,bir sene fazladan sınava hazırlanmak gibi düşün hatta öyle yap,aman aman bir kayıp değil,ben oğluma başarısız olduğu dersler için asla kızmam kapasitesi bu yada az çalışmıştır anlamamıştır diyorum,onada hep söylerim başarısızlıkların seni üzer sen üzülürsen ben üzülürüm,bir anne için çocuğunun sağlığından daha değerli birşey yoktur,not fln hikaye.Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Korktum başına bişey mi geldi acaba diye. Olabilir kalabilirsin bunu için intihar etme. Destek alsan olmaz mı depresyon olabilir çünkü :))Sınıfta kalacağım galiba ama kalmasam da yaşayamıyorum artık
Alacağım ama geçeceğini sanmıyorum bi de bu durumdayken yüzüm yok pekKorktum başına bişey mi geldi acaba diye. Olabilir kalabilirsin bunu için intihar etme. Destek alsan olmaz mı depresyon olabilir çünkü :))
11. sınıfımNeeeee? Bu mu çok büyük hata? Bunun için mi kendini öldüreceksin? Yapma gözünü seveyim. Kaçıncı sınıfsın. Ailene söyle tabi ki ve çok çalış gerekirse etüte kal.
Neden kendine karşı bu kadar sertsin. Ne durumda olursan ol onlar doktor ve seni iyileştirmek için ordalar.Alacağım ama geçeceğini sanmıyorum bi de bu durumdayken yüzüm yok pek
Sınıfta kalacağım galiba ama kalmasam da yaşayamıyorum artık
Bu durum dediginizi binlerce ogrenci yasiyor. Alti ustu sinifta kalmissiniz, adam öldürmemissiniz, canınızdan kiymetli degil.Alacağım ama geçeceğini sanmıyorum bi de bu durumdayken yüzüm yok pek
Odaklanamamak bahane olmaz mıBir anne olarak söylüyorum: cocugum sinifta da kalabilir. Bu onun canindan önemli degil. Bakarsin nerde zayiflar var onlarin üzerinde calisirsin olur biter. Zaten psikolojik sorunlarin varsa okula odaklanaman cok normal. Ben depresyonumdan dolayi üniversitede cok zaman kaybettim. Önemli olan bu durumda sagligina kavusman ilk önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?