İnt..ar etmek istediğimi anneme söylesem bana yardım eder mi?

Kal sınıfta en fazla ne olabilir,annenle en fazla ne yaşayabilirsin?bu şeyleri neden kafanızda dağ yapıyorsunuz!söndürün artık Su balonu kafanizdaki ve önünüzü görün nolur ya...hafize sena düzgün olayına da kafam çok takıldı.genclerimizin ruhu çok yurgun

Onun adı anne affetmeyeceği, elinden tutmayacağı şey yoktur. Ne hata yaptıysan düzeltilmeyecek bir şey değildir eminim. Aynı zamanda psikolojik destek de almalısın. Sen çok değerlisin buna inan önce.

Sınıfta kalacağım galiba
kal dünyanın sonu değil ki. anneler okula giden çocuklarını sıkboğaz eder çalış çalış oku hayatın kurtulsun diye dil doker kızar ama onun için yapar. kalmak dünyanın sonu değil ki.
17 yaşında bi oğlum var çok çok iyiydi durumu. öğretmenı ben normal aklımla xxxx in nerelere gelebileceğini hayat edemiyorum inşallah aklını doğru kullanır diyordu ama hiperaktif ve dikkat eksikliği olan bir çocuk. lise son bu sene. gecen sene hem ozel dersler hem dersane . bu senede sene başında dersane parasını peşin odedim ozel derse gidiyordu bir anda ben dışardan okuyacağım dedi sonra daha yaşım küçük çalışacağım sonra okula giderim dedi. ne mücadeleler ne emekler ne paralar. düşünün dersaneyi bıraktı çalışıyor. ne yapayım . çok mücadele ettin çok kızdım çok konuştum. olmadı. aklı dank eder mi bilmem. geçen bana anne sen neden 3 5 aydır bana söylenmiyon kızmıyon dedi tek derdim okuman hayatını kurtarmandı ama sen vazgeçtin bende kabullendim dedim. demem o ki kalırsın geçersin anneler iyiliğinizi ister. senin saçının teline zarar gelse annen ölür.

Birşey olmaz canım ben cocuklarımı bir yaş gec gonderdım sınıfta ıkısıde hep büyüklerden oldu
Şimdi biri lisede
Kal başka okula gecersın devam edersın
Daha önünde uzun yıllar var,ne sorunlar ,ne mutluluklar göreceksin ..
Daha yolun başındasın keske senın yasında olsamda sınıfta kalsam aklım başıma gelseydı
Hiçbirşey olmaz sakın üzülme herdaim ileri önüne bak

Güzel kızım, annelerin çocuklarını ne kadar çok sevdiklerini bilemezsin. İnsanız , hepimiz hata yaparız. Belki az çalıştın, belki başka bir nedenle sınıfta kalacaksın . Bu bir sorun evet ama telafisi olan bir sorun. Annen üzülecektir , belki sana kizacaktir. Ama bu geçici bir şey. Odaklanma sorunun varsa uzman yardımı alabilirsin. Telefon ve bilgisayar odaklanmayı olumsuz etkiliyor. Bunları kullanma konusunda kendine sınırlar koy, kitap oku. Hepsi çözülür. O dediğin şeyi sakın aklından bile geçirme. Annen kızsa da daha sonra bağrına basacaktir. Allah yolunu açık etsin. Gözlerinden öpüyorum.

Sınıfta kalacağım galiba
Yavrumm benim kızım hiç değmez böyle birşey için canına kıymaya.Çalışır geçersin.Benimde 18 yaşında kızım var üniversite sınavına girecek bu sene nasipse,geçen yıl girdi tutturamadı hiç sorun değil dedim bu senede öyle diyorum kasma kendini sıkma üzülme diyorum candan kıymetli birşey yok.Sana da başarılar diliyorum yolun bahtın açık olsun hep güzellikler çıksın karşına:)

Sınıfta kalacağım galiba
Yavrum, benim kardeşim de kaldı, bunda bir şey yok. Ben 9. sınıfa giderken 30 kişilik sınıfın yarısı kaldı, diğer yarısı da meslek liselerine nakil aldırdı. Son sınıfsan bırakmazlar. İleriye dönüp baktığında bunlar çok küçük şeyler. Benim çevremde sınıfta kalan çok var, bunda bir şey yok. Psikolojini küçük şeyler için bozma.

Teşekkür ederim ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…