- 20 Kasım 2018
- 13.780
- 51.765
- 598
- 35
Ogretmenler neler goruyor, sinif tekrarı yapan ogrenci onlar icin alisildiktir.Öğretmenler de aşağılayacak, herkes kötü bakacak ama intihar da günah zaeten
Ya canım Allah aşkına ya ne olmuş tekrar edersinSınıfta kalacağım galiba
Hayat, yaşamak okulda aldığın notlardan, geçtiğin/geçemediğin derslerden çok daha fazlası.. Annenle paylaş, anneler her koşulda çocuklarının yanında olurlar.. Bu arada lise 3ü iki defa tekrarladım bende :)Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Affeder merak etme, çocuktan bir candan daha kıymetli bir şey yok bu hayatta.Sınıfta kalacağım galiba ama kalmasam da yaşayamıyorum artık
Herkesin canı cehennemmeÖğretmenler de aşağılayacak, herkes kötü bakacak ama intihar da günah zaeten
tabiki de affeder ama başkalarının affedip affetmemesi önemli değil her insan hata yapar bunu bil öyle yaşa geçmişe odaklanma bitti gitti hayatta herşey olabilir önemli olan takılmadan yola devam edebilmek sakın saçma sapan düşünceler yüzünden gül gibi canına kıymaAsla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Anneler herseyi affederAsla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?