Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir de sey versiyonu var bunlarin emir's mom

yetmedigine eminim insanin ne kadar geliri varsa okadar gideri oluyor maalesef cok uc noktalarda para kazanmadikca ve luksten kacmadikca bir yere varamiyor biz orta halliler
ama sunu soyleyim size esimin ailesinin kadinlari hayati boyunca hic calismamis ev nasil gecindirilir bunun tasasina bir kez dusmemis ancak kocasina onu getir bu lazim demis para nerden geliyor kazandigi yetiyormu hic dusunmemisler ayni duzeni bizdede ariyorlar esime hher geldiklerinde cam balkon yaptir kizimin dogum gunu yaklasiyor davetiye bastiralim zirt virt talepte bulunuyorlar iste o instagramda gorduklerinizin cogunun hayati boyle her insan calismak zorunda degil ama ev ekonomisi diye bir seyden haberdar olmak zorundalar o sitede gordugunuz insanlarin cogunun hayatlari tamda bahsettigim cinsten ne mutlu bana ve sizeki şuurumuz yerinde en azindanki yetip yetmedigini veya paranin kolay kazanilmadigini bilip kendi yagimizda kavrulmayi basarabiliyoruz

Hergun gordukleri bir sey olmadigi icin yiyebildikleri zaman paylasiyor sanirim oyle tipler o tarz seyleri :) emin olun hepsi anlik da degil. Yedigini ictigini paylasmak bu hayatta yapilan en buyuk gorgusuzluklerden birisidir. Cok aciyorum ben oyle tiplere. Cevrenizde barindirmayin silin gitsin boylelerini.

Araştırmalara göre sosyal medya insanlarda mutsuzluk etkisi yaratıyormuş. Eminim yalnız değilsiniz bu paylaşımlardan rahatsız olanlar konusunda.
Ben sosyal medya kullanmıyorum ama kullandığım sıralarda bu tip paylaşımlardan nefret ederdim! Yediği her yemeği gezdiği her yeri paylaşıp hayatındaki karısına/kocasına/sevgilisine/anasına/babasına doğum günü mesajı yayınlayan samimiyetsiz insanlar topluluğundan uzak durmak gerçekten iyi geliyor. Size de tavsiye ederim :)

Enerjilere sasiyorum bende.
Tamam bende surekli burada takiliyor olabilirim:)))
Ama hic mi isiniz gücünüz yok o sunumları yapmak toplamak falan zamanimi alir:)))

Ben sabah kahvalti icin peyniri kabindan tabagima yiyecek kadr koyan bir daha başka bir tabaga koymayayim bulasik çıkmasın simdi diyen insanım

Iste benim satis sayfamda da evde el isi battaniye ev esyasi hepsi el emegioldugu icin ev ile ilgili hersey çıkıyor sinir bozucu

İnan değmez dert ettiğine sorsan kimbilir ne dertleri var hani biz diyomuyuz derdim bu diye

Bende isterdim yeni giysiler ayakkabılar alıp gezmeyi canımın istediğini yemeyi ki hamileyim görüp aşeririm diye de ödüm kopuyo yalan değil bişey canım cekti avcumu yaladım göğsüme sürdüm eşime desem alır ama tam yüklü ödeme yapacağımız zaman diye isteyemedim içime sinmedi
Demem o ki evimde huzurum olsun kuru yavan karnım doysun başımı sokacağım bi çatım olsun başka bişey istemem

İnstagramdakiler reklam için para için yapıyo o paylaşımları Bende.sildim instayı gereksiz vakit harcıyo hemde çok internet yiyo

Zengin kişiler , çok zengin kişiler,yoksul , yoksulluk sınırında kişiler vardı hep olacak.

Isteyen istediği şeyi paylaşır. Sosyal hesaplarım yok , dolayısıyla ne var ne yok bilmiyorum.

Şikayet edenler en çok takip edenler oluyor, bu tezati anlamış değilim.

" Çoğu bakımsız ve kilolu " derken bile kıskançlık kokuyor cümleniz. Kimin neyi hak ettiğini boy ve kiloya göre mi karar veriyoruz.

Günde kaç sigara içiyorsunuz bilmiyorum ancak en ucuzu 10 tl. , 4 günde 6 çeşit peynir alınabiliyor azar azarda olsa.

Başka hayatları kıskanmak tamamen boşluktan.

Hadi ordan gösteriş budalası yazsaydın sende :)

Ha iste cok guzel bir konuya degindiniz. Bende nefret ederim paranin nasil kazanilmadigini bilmeyen insanlardan.
Bak ev hanimi olmama ragmen esim maasini verir eline hani maasi yatinca otamatik odeme talimati verdigimiz 2 kredi var kiramiz var bide faturalar otamatik kesilir.
Mutfak oarasi hersey geli gider bilirim nereye ne harciyoruz.
Ama esime her zmaan soylerim nasil ya nasil yetmiyor yetiremiyoruz. Para ne kadar zor kazaniliyor ama bir okdar kolay da harcaniyor. Kelle koltukta calisiyor kazaniyor helalinden ama olmuyor. Allaha hamdolsun diyip konuyu sonlandirmak isityorm :)

Bir düşünsenize kim eşiyle kavga ederken, evi dağınıkken, yataktan kalkmış haliyle, ne bileyim yaktığı yemeği çekip paylaşır? Bırakın sosyal medyada paylaşmayı, günlük hayatımızda bile görülmesini istemeyiz.. İnstagram ve diğer sosyal paylaşım alanları sadece paylaşılan hayatların fotoshopu; görülmesini istediğiniz şekilde ve istediklerinizi gösterirsiniz..

Canim benim kiskanmak degil ki bu gercekten . Ben sasiriyorum cunkuntezatliga bakarmisin evleri dort dortluk . Duvarlari bir boydan bir boya ayna kaplamali sofralari desen o bicim ama hic mi aynaya bakmıyorlar bakimsizliktan dokuluyorlar mutsuzlar sahte guluyorlar. Gulerken dudaklariyla guluyorlar gozleriyle degil eminim. Insan evine verdigi degeri kendine kilik kiyafetine bakimina vermez mii

Katiliyorum ve bende oyle dusunuyorum

Benim gördüklerim bakımlı da, hiç bakımsızını görmedim. Mutsuz ve sahte olduklarını düşünüyorsanız niye kıskandığınızı anlamadım.
Lüks içinde yaşayıp mutsuz olanlar da vardır mutlaka ama hepsinin öyle olduğunu düşünmek kendimizi kandırmak olur.
Bazı insanlar zengin, bazıları fakir, düşük gelirli. Bunu kabullenmek lazım.
Mutsuz ediyorsa ya da eleştiriyorsanız takip etmeyin yeter.
Ben İnstagramda sadece beni mutlu eden hesapları takip ediyorum.

Ben instagram da Pembik gelin yada kocasının adıyla bitişik acılmıs hicbir hesabı takip etmiyorum.. Mesela banane pembe koltugundan sarı halısından yada cocuguna öğlen ne yedırdıgınden.. Tatıle nereye Gittigi ne gıydıgı hicbiri benı ılgılendırmıyor.. Çocuk gelısım ve kısısel gelısım hesaplarını takip ediyorum bence cok daha faydalı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…