Birde bunların instagram biosunda şöyle yazar:
Sunumsver
Evini çok seven
Rumeysam busem emirim ( bunlar çocukların ismidir her isim arasında kalpler vardır )
Kociskosuna çok aşık ( yanında tanışma tarihi )
Kun fe yekun
Reklâm için dm
Sizi bilmemde ben bu tiplere sinir oluyorum
yetmedigine eminim insanin ne kadar geliri varsa okadar gideri oluyor maalesef cok uc noktalarda para kazanmadikca ve luksten kacmadikca bir yere varamiyor biz orta hallilerOlmayinca olmuyor guzel arkadsim esimin meslegi guzel ama yetmiyor. Abartili bir harcamamiz olmamasina ragmen yetmiyor gercekten. Ben de liseyi bitirdim evlendim. Universoteyi okurken 2 cocuk sahibi oldum yasim daha genc sun okuyorum hala cocuklar okullu olunca okulumda biterse insallah atanirim . Bolumum güzel.. hayirlisiyla once lisansimi tamamlayayim da sonra iş
Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
bilmem kimin mutfagı yazili ocak arkasi ayna :)))Bir de sey versiyonu var bunlarin emir's mom
Iste benim satis sayfamda da evde el isi battaniye ev esyasi hepsi el emegioldugu icin ev ile ilgili hersey çıkıyor sinir bozucuİnstagram uygulaması sizin takip ettiğiniz ve en çok baktığınız şeylere göre size keşfette bir şeyler sunuyor. Açıkçası mesela benim instagramımda bu tarz ev, düzen içerikleri çıkmıyor. Çünkü onlarla ilgili değilim ve bakmıyorum. Evet instagramın dezavantajları var ama birçok avantajı da var. Alanımla ilgili tüm seminer ve eğitimleri oradan takip ediyorum, birçok psikoloğun paylaşımlarını görme fırsatı buluyorum. Bu açıdan benim için gayet faydalı. Bütün mesele sınırlarını belirlemek.. Belki de artık başka içeriklerle ilgilenmelisiniz.
Hadi ordan gösteriş budalası yazsaydın sende :)Sorma ya ben her sabah kahvaltidan sonra kahve sigara içiyorum. Ama her aabah ictigim kahveyi niye paylasiyim ki alti ustu bir kahve.
Zaten onlarda kamac kahveyi paylasmak degil kahve bahane suan bir video izledim kahve tepsisine kamerayi yerleştirmiş bayan. :) ve kahve videonun kosesinde gizukuyor evet ama tepsiyi mutfaktan odaya goturene kadar butun evi gezdi ayrica evdeki butun mumlari da yakmis. Tabi o sirada kahve sogudu zaten.ha bu arada kahvenin yanina kurabiye koymus ta aciklamaya onun tarifini yazmis videoyu paylasmasindaki amac o yuzdenmis.. yemin ederim kahvenin yanindaki kurabiyeyi fark etmedim bile cunku videoda sadece ustundeki antepfistigi gorunuyor sadece :) gulermisin aglarmisin
Ha iste cok guzel bir konuya degindiniz. Bende nefret ederim paranin nasil kazanilmadigini bilmeyen insanlardan.yetmedigine eminim insanin ne kadar geliri varsa okadar gideri oluyor maalesef cok uc noktalarda para kazanmadikca ve luksten kacmadikca bir yere varamiyor biz orta halliler
ama sunu soyleyim size esimin ailesinin kadinlari hayati boyunca hic calismamis ev nasil gecindirilir bunun tasasina bir kez dusmemis ancak kocasina onu getir bu lazim demis para nerden geliyor kazandigi yetiyormu hic dusunmemisler ayni duzeni bizdede ariyorlar esime hher geldiklerinde cam balkon yaptir kizimin dogum gunu yaklasiyor davetiye bastiralim zirt virt talepte bulunuyorlar iste o instagramda gorduklerinizin cogunun hayati boyle her insan calismak zorunda degil ama ev ekonomisi diye bir seyden haberdar olmak zorundalar o sitede gordugunuz insanlarin cogunun hayatlari tamda bahsettigim cinsten ne mutlu bana ve sizeki şuurumuz yerinde en azindanki yetip yetmedigini veya paranin kolay kazanilmadigini bilip kendi yagimizda kavrulmayi basarabiliyoruz
Canim benim kiskanmak degil ki bu gercekten . Ben sasiriyorum cunkuntezatliga bakarmisin evleri dort dortluk . Duvarlari bir boydan bir boya ayna kaplamali sofralari desen o bicim ama hic mi aynaya bakmıyorlar bakimsizliktan dokuluyorlar mutsuzlar sahte guluyorlar. Gulerken dudaklariyla guluyorlar gozleriyle degil eminim. Insan evine verdigi degeri kendine kilik kiyafetine bakimina vermez miiZengin kişiler , çok zengin kişiler,yoksul , yoksulluk sınırında kişiler vardı hep olacak.
Isteyen istediği şeyi paylaşır. Sosyal hesaplarım yok , dolayısıyla ne var ne yok bilmiyorum.
Şikayet edenler en çok takip edenler oluyor, bu tezati anlamış değilim.
" Çoğu bakımsız ve kilolu " derken bile kıskançlık kokuyor cümleniz. Kimin neyi hak ettiğini boy ve kiloya göre mi karar veriyoruz.
Günde kaç sigara içiyorsunuz bilmiyorum ancak en ucuzu 10 tl. , 4 günde 6 çeşit peynir alınabiliyor azar azarda olsa.
Başka hayatları kıskanmak tamamen boşluktan.
Katiliyorum ve bende oyle dusunuyorumBir düşünsenize kim eşiyle kavga ederken, evi dağınıkken, yataktan kalkmış haliyle, ne bileyim yaktığı yemeği çekip paylaşır? Bırakın sosyal medyada paylaşmayı, günlük hayatımızda bile görülmesini istemeyiz.. İnstagram ve diğer sosyal paylaşım alanları sadece paylaşılan hayatların fotoshopu; görülmesini istediğiniz şekilde gösterirsiniz..
bilmem kimin mutfagı yazili ocak arkasi ayna :)))
Benim gördüklerim bakımlı da, hiç bakımsızını görmedim. Mutsuz ve sahte olduklarını düşünüyorsanız niye kıskandığınızı anlamadım.Canim benim kiskanmak degil ki bu gercekten . Ben sasiriyorum cunkuntezatliga bakarmisin evleri dort dortluk . Duvarlari bir boydan bir boya ayna kaplamali sofralari desen o bicim ama hic mi aynaya bakmıyorlar bakimsizliktan dokuluyorlar mutsuzlar sahte guluyorlar. Gulerken dudaklariyla guluyorlar gozleriyle degil eminim. Insan evine verdigi degeri kendine kilik kiyafetine bakimina vermez mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?