- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Şu son paragrafı tekrar tekrar okuyun ve kıymetini bilin.Bizim asıl zenginliğimiz işte budur ve hiç bir şeyle değişilmez...Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
Yani biz ac degiliz acikta degiliz. Disarda da yemek yiyoruz evdede. Cayimizi kahvemizide iciyoruz. Ama instagramdaki hayatlar gercekten ciddi boyutta takinti oldugunu dusunuyorum. Duzen takintisindan sunum takintisina kadar. Birde yani bir insan evinin bir odasini kac kere paylasabilr ki ? Butun fotolari onlarla dolu. Bakma diceksiniz kesfette karsina illaki cikiyor... insan tuvalete mum koyarmi koyuyor. Ya da banyosunu suslemiss. Yani gereksiz ama herkesin kendi tercihi. Olay sizin yetersiz olmaniz degil instagramdakilerin abartisi bosveriiin.
10 sene kadar alışveriş merkezinde çalıştım. Hep zengin insanlar.ama emin ol yüzde 90nı mutsuz.öyle sorunları varki aklın durur.sükredicek çok şeyin var sende farkındasın.emin ol o tatiller yemekler içmekler yalnızken tat vermez.çocuklarından birini versen ve sana çok para verseler mutlu olurmusun.böyle düşün.yada çok zengin olsa ama eşin seni aldatıyo olsa mutlu olabilirmisin.asla.o yüzden çok takılma.hem ayrıca bi çok resim ordan burdan alma.bi arkadaşım hergün kahve resmi paylaşır ama tüm gün çalışıyo ve o mekanlara hayatta gittigi yok.üzme kendiniEvet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Banyomda tuvalette var. Ben de mum koydum hatta kucuk bikac dekoratif objem vardiir.Ama banyoda keyif yaparken mum guzel oluyor dene.
Birde bunların instagram biosunda şöyle yazar:
Sunumsver
Evini çok seven
Rumeysam busem emirim ( bunlar çocukların ismidir her isim arasında kalpler vardır )
Kociskosuna çok aşık ( yanında tanışma tarihi )
Kun fe yekun
Reklâm için dm
Sizi bilmemde ben bu tiplere sinir oluyorum
Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
İyi de size ne? O öyle yapmak istiyor demek ki.Ama gordugum kadariyla cogu kadin kendini zorla mutlu hostermeye calisiyor biseyleri ispat etmeye calisiyor gbi. Ben mutsuzlugumu da fakirligimi de zenginligimi de icimde yasarim ispat etmem hele hele de nazar deger ve mutluluguma zeval gelir diye evimi esimi cocugumu hic paylasmam kii
Bence siz ve sizin gibiler acilen tedavi olmalı. Şu yazdığınıza bakın yahu, kıskanmakla kalmamış bir de karşı tarafa kulp takarak kendinizi rahatlatma yoluna girmişsiniz. He birde "ay paylaşıyorlar ama onla mutsuz mutsuzzz,tabi canım bizim gibi mutlular mı? yok" var.
Pardon size mi soracaklar hayatlarını paylaşırken? İster bambu çerezlik paylaşır, ister altın tepsi paylaşır. İnstagram'ın amacı ne? Zaten başkalarının hayatlarını izlemeye giriyorsunuz. E herkesin durumu sizinle bir olmadığına göre??
Sırf sizde olmadığı için şu düşündüklerinize bakın. Olsa sorun yok değil mi? Siz de alasını paylaşırsınız eminim.
Şükür edin, çalışın. Sürekli özenmenin sonu yok. Sizde olan için de dua eden bir sürü insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?