Hayır müdahale ettiğinizi düşünmedim, teşekkür ederim öncelikle.Diyette kahvaltı çok önemli.. ayrıca zayıflamak için vücudu aç bırakmaya gerek yok..oldu ki hipotiroidi hastalığınız varmış.. kilonuzda normal..acaba vücudunuz ödem var da buda sizi şiş mi gösteriyo...size müdahale ettigimi düşünmeyin
Hayır müdahale ettiğinizi düşünmedim, teşekkür ederim öncelikle.
Hipotiroidi ilacını sabah aç karna almak ve bi yarım saat kadar da bir şey tüketmemek gerekiyor bu yüzden açlık konusu ilaç saatini aksatmaz olağan düzenimden sadece akşam 8:00 sonrası yalnızca sıvı tüketme bölümüyle çıkıyorum çünkü akşam yemeği bizim evde 9-9,30 arası yenir aslında. Geri kalan kısmı benim normal bir günümden hiç farklı değil aslında.
Sizin 6 ogun beslenmeniz..meyabolizma hizlandirip.odemi atarsınız.. ilaç saatlerine uyarak plan yapın derim
MerhabaİF diyetine başladığım 15.09.2018 tarihinden 01.10.2018 tarihine kadar geçen 15 günlük süre içinde vardığım sonuç bugün itibari ile
Güncel: 53.7kg
Çok sıkı bir diyet yaptığımı söyleyemem ama mutlaka açlık ve tokluk pencerelerine dikkat ettim, tokluk penceresinde iki öğün arasında 6 saat tuttum ki yediklerim depolanmasın. Sanıyorum içinde olduğum bu hafta içinde biraz ağırlaşır kilo vermem o yüzden sabah uyandığımda bugün itibari ile hafif egzersizlere başladım, son 4 gündür de yeşil çay tüketiyorum.
Ben bu diyetten çok ümitli değildim çünkü zaten normalde de farklı bir düzenim yoktu beklediğimden iyi bir sonuç aldım.
Merhaba
Okudugum kadarıyla yemeklerinde canının istediğini yiyorsun? Saatlere azami dikkat ediyorsun ve yaklaşık 2 kilo verdin 2 haftada değil mi? Şu aralar yeme duzenime uyan yeme duzeni bu ve kilolarimiz da cok yakin olmasa da ellilerde. Ben de 59um. Yarın itibariyle başlamak istiyorum. 8 saat mi tutuyorsun arayi? 5-6 saat tutsam olur mu? Ve bu aralikta aabartmamak kaydiyla istediğimi yesem?
Ve son olarak beraber yapalım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?