valla değil 1 ay 3 ayda gidecek olsa vazgeçmeyeceğim :))Evet kalori saymak gerekiyor yine de, yoksa yiyince yerimde sayıyorum. Ama korumada kalorisiz rahat yapilabilir. Senin korumaya cok bisey kalmamış, 1 ayda çok rahat gider.
aaaa gözün aydın ^^ haydi bakalım inşallah kısa sürede doğum kilolarından kurtulursun.kızlar ben doğurdum 9 kilo gitti
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah istediğimiz kilolara ineriz.aaaa gözün aydın ^^ haydi bakalım inşallah kısa sürede doğum kilolarından kurtulursun.
Aaa cok sevindim, gecmis olsun, bebeğinle uzun yıllar saglikli ve mutlu yasaman yasaman dileğiylekızlar ben doğurdum 9 kilo gitti
Ben de denedim birkac hafta veriliyor ama yine de dikkat etmek gerekiyor ama sanki bu diyeti yapınca biraz daha esnetebilirim psikolojisi oluşuyor sonra istediğin sonucu alamıyorsun tabi. Bıraktım ben sık öğünlü diyetlerde daha iyi sonuç aldım.
Aslına bakarsan biraz daha dikkat ederek benim de tekrar baslamaya niyetim var en azından kilo korumak için super.ben ısrarla devam ediyorum tıkanıp kaldığım bir yer var orayı aşarsam biraz daha vereceğimi düşünüyorum
bence yapılabilir cidden çok iyi hissediliyor.Aslına bakarsan biraz daha dikkat ederek benim de tekrar baslamaya niyetim var en azından kilo korumak için super.
Ben hala yoluma aynı istikrarla devam ediyorum :)
Günlük olarak yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, abur cubur yemiyorum, tatlı neredeyse hiç tüketmiyorum
Bugün ilk öğünümü saat 11.00 de yaptım ,
yavaş yavaş açlık süremi uzatıyorum, akşamları da mümkün oldukça evde eliptik yapıyorum.
Minimum 2,5 lt su içiyorum, ve tabi ki türk kahvesi içmeden günü bitiremiyorum :)
İnşallah güzel gelişmeleri yazmaya devam edeceğim
ben uzun süredir siteye bakamıyordum, hala devam ediyorum rutinim oldu zaten tabii kilo da 52,5 da sabitlendi ama benim için durum son derece tatmin edici. bırakmak ya da devam ettirmek denilmez pek bu durumda :))Sepyatik nasıl gidiyor eğer aktif bir şekilde devam edeceksen bende varım 1 haftadır yapıyorum bu diyeti tam destek verebilirim
Canım hala devam edıyormusun bızede yardımcı olurmusun ne kadar surede ne kadar kilo verdın.. Hep yağdan mı gitti neler yaptın neler yapmadınben uzun süredir siteye bakamıyordum, hala devam ediyorum rutinim oldu zaten tabii kilo da 52,5 da sabitlendi ama benim için durum son derece tatmin edici. bırakmak ya da devam ettirmek denilmez pek bu durumda :))
Canım hala devam edıyormusun bızede yardımcı olurmusun ne kadar surede ne kadar kilo verdın.. Hep yağdan mı gitti neler yaptın neler yapmadın
Biz arkadaşlar uç beş kışı bır topluluk oluşturduk ugrarsan sevinirim bilgilerinden faydalanmak isterim..ınsaAllah bizde kilo veririz..Ben hala devam ediyorum, zaten eskiden normalde de sık aralıklarla yemek yemiyorum o yüzden benim için uygulaması çok kolay oldu, Bazen kahvaltı yapıyorum o zaman da öğle yemeğimi geç yiyor ve akşam yemeğine gerek duymuyorum. Kilom 52,5 da sabitlendi zaten.
Ne kadar sürede kilo verdiğimi bilemiyorum zaten hipotiroidim olduğu için benim düzenime göre tiroidi sağlıklı bir kişi daha hızlı kilo verecektir. hepsi yağdan gitti benim en büyük derdim göbeğimdi fazlasıyla küçüldü yeni yeni de glutensiz ve laktozsuz beslenmeye geçtim çünkü intoleransım var bu iki gıda grubuna. Eğer glutensiz beslenmeden kilo kaybım olursa buraya bilgi geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?