İnternet tanışmaları

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook

Adamı yolda görsen tanımazsın ama tam da aradığın gibi biri.

Haklisin

Tam da aradığın gibi mi bunu henüz bilemezsin. Ama buluşup gerçek hayatta görüşmeden de bilme şansın kalmaz zaten. İnternetten tanışmayı yanlış bulmuyorum. Bunun bi kafede ya da yolda tanışmaktan farkı yok. Sonuçta karşındaki insan da senin gibi gerçek hayatı olan ve sosyal medya kullanan birisi.

Ama her ihtimale karşı dikkatli ol, ilerde eşin de olabilir, sapığın teki de olabilir. Senin evine yakın bi yerde, kalabalık mekanda buluş. Bi süre arabasına binme, bi süre bilmediğin yerlere onunla gitme. Bi süre kendini güvende tut, hareketlerini, konuşmalarını, sana karşı tavırlarını gözlemle.

Sinemaya git mesela onunla, o karanlık ortamda daha ilk seferde seni öpmeye koklamaya kalkışırsa anla ki amacı belli. Böyle böyle tart işte hareketlerini.

İnternetten tanışıp evlenip mutlu olan çok var. Denemekten bişey çıkmaz, ama dikkati elden bırakma.

Çok haklısın Can'ım çok teşekkür ediyorum sana yorumlarını dikkate alacağım

internetten tanıştık demezsin olur biter. tavsiyem: evli olma ihtimalini aklından çıkarma. bana öyle geldi çünkü

ben internetten biriyle tanışmanın çok kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. sonuçta internette karşıdaki insan da bizim gibi bi insan. sokakta çarpışarak karşılaşmakla, bi barda kafede tanışmakla ya da bi kütüphanede tanışmakla arasında bi fark görmüyorum.

gerçek hayattan biriyle tanıştığında bile güvenilir biri olduğunu nerden biliyoruz ki? sanal reel farketmez. önemli olan karşıdaki kişi kendini gerçekten tanıttığı gibi mi, sahte mi değil mi bunları bilebilmek.

o yüzden internetten çok uzatmadan yüz yüze buluşup görüşün, gerçek hayatta tanımaya çalışın. tabi ilk buluşman kesinlikle kalabalık bi mekanda olsun, güvenilir yerde yani. internetten tanışmaya olumlu bakıyorum ama sonuçta neler duyuyoruz, temkinli ol.

bak benim takip ettiğim bi vlogger var, o da eşiyle internette tanışmış, şu an çok mutlular. internetten tanışma hikayesini anlatmıştı, nasıl buluştuğunu, dikkatli olduğunu falan. sıkılmazsan izleyip tavsiyelerini bi dinlemeni öneririm.

not : çok konuşuyor gerçekten, o yüzden videoları hep uzun uzundur, gerçi ben izlemeyi seviyorum ama :) sıkılırım diyorsan direk 07.20'den başlatıp seni ilgilendiren kısmı bitene kadar dinleyebilirsin, işine yarayacaktır tavsiyeleri :)

Bi insanı görmeden bağlanmak, kaybetmekten korkmak, tanıdığına inanmak zaten baştan bir sıfır geride olmak demek. Çok hayırlı görmüyorum işin sonunu.

Ben de eşimle internet üzerinden tanıştım. Sosyal medya değil başka şekilde. Ortak arkadaşlarımız olduğunu keşfettik, onlarla birlikte bir araya geldik ilk başlarda. Ki zaten sevgili olma gibi bir derdimiz yoktu. Yüzyüze tanıştıktan iki sene kadar sonra sevgili olduk.
Siz ise sevgililige daha birbirinizi tanımadan adim atmissiniz. Yuzyuzeyken bile birini tanımak çok çok zorken, bu şekilde bir ilişkiye adım atmak deli cesareti bence.

Millet yıllarca flört ediyor tanıyamadım, istediğim gibimi bilemedim diyor, sen 7 ay yazıştın ve istediğin gibi biri öylemi??
Gerçekler yazıya dökülmedikten sonra ben olsam atarda atarım, salla kalede ben varım hesabı atmadığını ne bildiniz aceba??

Görüntülü konuştumuzmu konuşmadıysan durum sıkıntı...7ayda cok uzun bir süre gerçekten 7aydır konuşup sevgilicilik oynadıysanız Adamda tuhaf sende diyorum.ben internetten tanışmayı yanlış bulmuyorum ama şu şekilde bilinen bir yerde hemen buluşacaksın birbirini göreceksin konuşacaksın bakalım bu Adam Nasıl konuşuyor, sonrası gelir zaten...
Ama kusura bakmada 7 ay cok uzun..bişey çıkmaz ikiniz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…