Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook
Tanırım tatlım emin ol zaten zor bir durumdayım iğneleyici cümlelerle uğraşacak vaktim de keyfimde yok
Adamı yolda görsen tanımazsın ama tam da aradığın gibi biri.
HaklisinMadem buluşmak ters, internetten tanıştım demek aile yapına uygun değil ozaman o tarz biriyle konuşman da ters olmalıydı değil mi ?
Buluş buluşma gibi bişey diyemem hayat senin, tercih senin.
Ama bana sorarsan yanlış bi ilişki şekli
Çok haklısın Can'ım çok teşekkür ediyorum sana yorumlarını dikkate alacağımTam da aradığın gibi mi bunu henüz bilemezsin. Ama buluşup gerçek hayatta görüşmeden de bilme şansın kalmaz zaten. İnternetten tanışmayı yanlış bulmuyorum. Bunun bi kafede ya da yolda tanışmaktan farkı yok. Sonuçta karşındaki insan da senin gibi gerçek hayatı olan ve sosyal medya kullanan birisi.
Ama her ihtimale karşı dikkatli ol, ilerde eşin de olabilir, sapığın teki de olabilir. Senin evine yakın bi yerde, kalabalık mekanda buluş. Bi süre arabasına binme, bi süre bilmediğin yerlere onunla gitme. Bi süre kendini güvende tut, hareketlerini, konuşmalarını, sana karşı tavırlarını gözlemle.
Sinemaya git mesela onunla, o karanlık ortamda daha ilk seferde seni öpmeye koklamaya kalkışırsa anla ki amacı belli. Böyle böyle tart işte hareketlerini.
İnternetten tanışıp evlenip mutlu olan çok var. Denemekten bişey çıkmaz, ama dikkati elden bırakma.
Orası da ayrı bi ironiMadem netten tanismayi uygun gormuyosun, niye 7 aydir konusuyosun?
derke tatlim tam anlayamadim :)"Kaybetmek korkuyorum çünkü istediğim gibi biri"
Geçmiş olsun
İyiymiş. Tecavüze uğramazsın inşallahTanırım tatlım emin ol zaten zor bir durumdayım iğneleyici cümlelerle uğraşacak vaktim de keyfimde yok
Allah büyük inşallahİyiymiş. Tecavüze uğramazsın inşallah
Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?